kajwbtfe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 φιλε μου εχει βγει και για το 3ds που παιζει και παιχνιδια 3ds! Εχεις κανενα λινκ?Ειναι ωραιαο νεο αυτο αλλα δεν εχω ακουσει κατι..
mayrozjack Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Και τι γινεται αν χρειαστει να παρεις νέα κονσόλα; Θέλει λίγο σκέψη αυτό, αλλά πίστεψε με θα είναι το εύκολο κομμάτι. Μια πρόχειρη ιδέα είναι να έχεις ένα συγκεκριμένο αριθμό φορών που μπορείς να κάνεις reset τη ROM, και η διαδικασία να γίνεται μέσω internet, όπου ένας server θα ακυρώνει το παλιό Unique id του παιχνιδιου, θα σου δίνει ένα καινούργιο (εσωτερικά θα κρατάει ένα ιστορικό) και μ'εναν counter θα σου λέει οτι απομένουν 3 reset (θα υπάρχουν 3 rom αντίστοιχα). Μόλις ζητήσεις reset, θα σου γίνεται εκ νέου setup με το νεο unique id και θα αποθηκεύεται στη δεύτερη rom. H πρώτη θα καίγεται με κάποιο "κακό" overwrite ή κάποια υψηλή τάση σ'ενα pin. Μια άλλη απλουστερη ιδέα, είναι να το στέλνεις στην εταιρεία, να σου στέλνουν ένα καινούργιο και να κρατάνε αυτοί το record για το πόσες φορές έγινε αυτή η δουλειά.
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εχεις κανενα λινκ?Ειναι ωραιαο νεο αυτο αλλα δεν εχω ακουσει κατι.. εχεις πμ
antuansupra Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 θέλω να δω τις φατσες των γονιων οταν θα τους λεει ο πωλητής "ξέρετε θα το τερματίσετε μονο μια φορα και μετα θα κλειδώσει" :devil:
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Να δώ πόσοι πωλητές ξέρουν τί πουλάνε και πόσοι γονείς θα αγοράσουν Resident Evil στα παιδιά τους..
FedonasP Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 μ@λ@κι@ ομως; οταν στις πωλησεις τους δουν ενα τεραστιο 0 μη ρωτανε γιατι... Τώρα αυτό το είπες για να ευχαριστηθείς έτσι δεν είναι? αφού ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι ΜΙΑ ΧΑΡΑ θα συνεχίσουν να κερδίζουν χρήματα ακόμη και αν σου ζητάνε να βάζεις τα χερια σου στα σκατά κάθε φορα που πας να παίξεις το παιχνίδι.... Έτσι μεγαλώσαμε τι να κάνουμε? Ζώα με καταναλωτική συνείδηση... Εγώ πάντως το θεωρώ βλακεία που απαγορεύουν reset στο save.... δεν μπορεί η κασέτα να καταλάβει πιο 3ds την παίζει (πχ από κάποιο S/N της συσκευής κτλ) έτσι ώστε να αποθηκεύεται το πρώτο S/N και από εκεί και πέρα αν πας να την βάλεις σε άλλο 3ds να μην σου επιτρέπει την πρόσβαση στο game... Αλλα τώρα είτε το ένα κάνουν είτε το άλλο πάλι θα σπάει.. Τι θα γίνει? πολύ απλά θα βάζεις την κασέτα σε ένα drive που να την διαβάζει και στο pc μέσω software θα κανεις reset στο game.. μεγάλη δουλειά
antuansupra Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Να δώ πόσοι πωλητές ξέρουν τί πουλάνε και πόσοι γονείς θα αγοράσουν Resident Evil στα παιδιά τους.. συνύθως τα παιδία διαλέγουν... :rolleyes:
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μόνο που θα δούν ζόμπι, αίματα και τέτοια δεν παίζει να το πάρουν. Ας μην μιλήσω για το όριο ηλικίας.
Tigran Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 μαρεσει που μερικοι ψαχνετε και εναλλακτικες λυσεις, για να μην "χασει" η εταιρια. ειναι τραγικος ο πολεμος κατα της ανταλλαγης μεταχειρισμενων και θα επρεπε να τον κατακρινουμε χωρις να ψαχνουμε εναλλακτικες λυσεις για την εκαστοτε εταιρια.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 η capcom ανακοινωσε οτι ειναι ηλιθια εταιρεια και οτι θελει να σπανε τα παιχνιδια της γιατι να πληρωσει καποιος λεφτα και να το τερματισει μονο μια φορα αμα του αρεσει δεν παιζει.τι σκα.. εχουν για μυαλο.
Nikosgiann Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Eγω στην ειδηση διαβαζω οτι δε θα μπορουν να σβηστουν τα saves. Αυτο σημαινει οτι αν τερματιστει θα μενουν τα saves μεσα, και θα μπορεις να κανεις load οποιο save θελεις. Φυσικα και θα μπορεις να το παιξεις απο την αρχη το παιχνιδι, αν κανεις load το save 1. Η ακομα και να το παιξεις απο την αρχη, αν δε κανεις load, αλλα new game Αμα ειναι οπως τα λεει η ειδηση, δηλαδη "game μιας χρησης" προφανως και θα αποτυχει, αλλα δε νομιζω να ειναι ετσι τα saved data του παιχνιδιού δεν μπορούν να σβηστούν οπότε ο επόμενος χρήστης του θα μπορεί να παίξει μόνο από το τελευταίο save. ενα save Θα εχει το οποιο θα ανανεωνεται.
petsoukos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ΦΑΙΛΜΠΟΑΤ! ΦΑΙΛΚΟΜ, ΚΑΠΦΑΙΛ, κτλ κτλ Λες και δεν θα το «χακάρουν»... πως κάνετε έτσι; Υ.Γ. Free2Play/Freemium FTW !!
VasPolys Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μόνο που θα δούν ζόμπι, αίματα και τέτοια δεν παίζει να το πάρουν. Ας μην μιλήσω για το όριο ηλικίας. Δειξε μου σε μια μερα απο ολους τους γονεις που αγοραζουν παιχνιδια ποιος απο ολους καταλαβαινει τα σηματα ηλικιας,ξερει να τα αναγνωρισει και τελος ξερει τι ειναι το resident evil ή οποιοδηποτε βιαιο παιχνιδι και αν ξεπερασουν το 10% τοτε θα βγαλω το καπελο που δεν φοραω!!!!!! Οτι θελει το παιδι θα το παρει και ο γονιος θα μεινει ησυχος γιατι το παιδι θα παρει κατι που θα το κανει χαρουμενο οτι και να ειναι αυτο.... Αυτο θελει αλλο thread και πολλες χιλιαδες σελιδες post για να καταληξουμε στο ιδιο συμπερασμα....
FedonasP Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Επίσης να σημειώσω ότι δεν χωνεύω γενικά την capcom σαν εταιρία (αν και μερικά παιχνιδάκια της τα παίζω που και που...) Πιο μικρός (όταν πρωτοβγήκε το Imode)συμμετείχα(μέσα από την επίσημη υπηρεσία του ΟΤΕ)σε έναν διαγωνισμό για ένα παιχνίδι από αυτά που πετάς την μπάλα και καταστρεφεις τουβλάκια... Ο διαγωνισμός ήταν της capcom αλλα μέσα από το ειδικό appstore για i-mode του ΟΤΕ έπρεπε να κατεβάσεις το game.. και με το i-mode username σου να συμμετέχεις (πληρώνοντας για το game και την συμμετοχη) και ο πρώτος κέρδιζε ένα PS2 και κάτι αλλα ο δεύτερος απλά ένα ps 2 game.. ρε παιδιά το έλιωσα το παιχνίδι... δεν θυμάμαι το score μου αλλα αν είχα πχ 1.000.000 ο δεύτερος είχε 300.000 και ο τρίτος καμια 12.000 δηλαδή ήταν τρελες οι διαφορες.. γιατί πραγματικά κάικα το επαιζα ΩΡΕΣ επί ορων είχαν πιαστεί τα δάχτυλα μου το κινητό μου είχε καεί στην φόρτιση και παρα το γεγονός ότι ήμουν πρώτος με διαφορα συνέχιζα να το παίζω(για σιγουριά)... μετά λίγο πριν τελειώσει ο διαγωνισμός... τσούπ σκάει κάποιος με score (πχ αν το δικό μου ήταν τότε 2.000.000 ) με score 2.100.000 από το πουθενά!! (δεν ήταν ο "δεύτερος" ) μετά λιώνω εγώ την τελευταία βδομάδα ΟΛΗ ΜΕΡΑ με λίγες ώρες ύπνου και κάνω ένα score πολύ μεγάλο πχ 4.000.000 ... και την επομενη μέρα αυτός κάνει ένα εντελώς απίστευτο score πχ 15.000.000 που θέλω να καταλήξω?? ότι 1) είτε ήταν στημένος ο διαγωνισμός είτε υπήρχε cheater και κανένας δεν έδινε σημασία ... (γιατί το είχα μελετήσει πολύ καλά το παιχνίδι δεν υπήρχε τρόπος να βγάλει περισσοτερους πόντους ανά ώρα όσο καλά και αν έπαιζε όσο γρήγορα και αν έπαιζε... (Γιατί υπήρχαν και οι πραγματικοί περιορισμοί.. τα τουβλάκια την συγκεκριμένη βαθμολογία που έδινε το καθένα.. και η ταχύτητα της μπάλας... )... Οποτε και 24 ώρες κυριολεκτικά το 24ωρο να έπαιζε με ΤΕΛΕΙΟ τρόπο κάθε δευτερόλεπτο να του τύχενε στην τέλεια γωνια η μπάλα για να κάνει την τέλεια πορεία ώστε να σπάσει με μιας τα περισσότερα τουβλάκια.. δεν θα μπορούσε να κάνει το τελικό του score τόσο γρήγορα... Με τα πολλά έστω το game της 2ης θέσης δεν το πήρα... δεν επικοινώνησε ποτε η capcom μαζί μου (ο διαγωνισμός όπως είπα ήταν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ... μέσα από το επίσημο appstore του ΟΤΕ ) πήρα τηλέφωνο τον οτε έκαναν τους κινέζους και το αφίσα γιατί ήμουν μικρός και δεν μου έκοφτε.... κανονικά έπρεπε να μου δώσουν το PS2 αλλα τέσπα..... απατεώνες!!!(είχα ένα PS2 εν το μεταξύ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα