Προς το περιεχόμενο

Σειρές τρόμου?

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηταν κατι εποχες, αρχη ιδιωτικης που δεν ειχαν πιασει τι επιτρεπεται και το οχι.

Οκ, το βαζανε αργα αλλα δεν ηταν της μοδας η μεταμεσονυχτια ζωνη και το βαζανε ξερω γω, 9-10 το βραδυ, ωρα που πολλοι ειμασταν ξυπνιοι (ειδικα αφου το βαζανε Παρασκευη και δεν ειχαμε σχολειο)

Δεν ξερω αν εφταιγε οτι ημουν γυρω στα 10 τοτε, αλλα σειρα για παιδια κατω των 15-16 αυτο το πραγμα δεν ηταν, μην λεμε οτι θελουμε, χεζομασταν πανω μας.

Οπως μου ειχε μεινει και ενα καρτουν με μια Ζωνη οπου οποιος εμπαινε εβγαζε κατι σημαδια και γινοταν ζομπι. Και το επαιζε Κυριακες πρωι. Δηλαδη ηταν αυτη σειρα για παιδακια Κυριακη πρωι, ακομα και σε καρτουν?

Ναι, δεν επαθες και τιποτα ομως..

Δημοσ.

To Harper's Island ειναι βλακεια και δεν ειναι τρομου. Ειναι λιγο gore μονο οι φονοι, αλλα γενικα σαπουνοπερα

Κριμα που δεν μπορεις να βρεις ευκολα το Παρασκευη και 13, μια σειρα 80ς, με ενα νεαρο και μια κοπελα και εναν γερο που ειχαν ενα μαγαζακι με καταραμενα αντικειμενα. Αυτο ηταν κλασεμεντες σειρα

Το βρηκα σε γνωστο θειο και το περιμενω σε λιγες μερες. Ωραιος.

Δημοσ.

To Harper's Island ειναι βλακεια και δεν ειναι τρομου. Ειναι λιγο gore μονο οι φονοι, αλλα γενικα σαπουνοπερα

Κριμα που δεν μπορεις να βρεις ευκολα το Παρασκευη και 13, μια σειρα 80ς, με ενα νεαρο και μια κοπελα και εναν γερο που ειχαν ενα μαγαζακι με καταραμενα αντικειμενα. Αυτο ηταν κλασεμεντες σειρα

Τι με θυμησες τωρα λεμε!! Ακομα στοιχειωνει η μουσικη του τελους του το μυαλο μου.

Δημοσ.

Stephen King's Kingdom Hospital.

Δεν θα το έλεγα καθαρά σειρά τρόμου αλλά μου άφησε καλές εντυπώσεις. Αρκετά ατμοσφαιρική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...