Προς το περιεχόμενο

Kάρτ Γραφικών

Raggath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπότε με έναν εξωτερικό σκληρό δεν κάνω την δουλεία μου? (δηλαδή να γράφω τα games στον εξωτερικό, ούτως ώστε να μην κολλάει)

να πάρω έναν SSD ?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οπότε με έναν εξωτερικό σκληρό δεν κάνω την δουλεία μου? (δηλαδή να γράφω τα games στον εξωτερικό, ούτως ώστε να μην κολλάει)

να πάρω έναν SSD ?

Ο ssd θα είναι για το λειτουργικό σου και κάποια προγράμματα/games που τα χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση για να αξιοποιήσεις την ταχύτητά του. Tα records που θες από τα games ναι μπορείς να τα αποθηκεύεις σε εξωτερικό δίσκο...

Δημοσ.

Luciddream, εξηγησε μου σε παρακαλω, γιατι ειμαι off topic? διαβασες το αρχικο ποστ? και απο κει καταληξαμε να μιλαμε για αλλαγη πυργου...!!!

Raggath, ετσι ειναι τα χομπυ, να το γουσταρεις. αλλιως δεν ειναι χομπυ!!

ελα τώρα ξύπνησα... :P δεν είπα οτι είσαι off-topic, απλά το παιδί προσπαθεί να πάρει ένα πύργο, και του εχουμε γεμίσει 3 σελίδες με ακαταλαβίστικα... !! πάντως αν ξέρεις πές μου γιατι με ενδιαφέρει.. είναι απο τα λίγα πράγματα που δεν μπορώ να κάνω άνετα με το pc που έχω τώρα, και "χρειάζομαι" .. :rolleyes:

Δημοσ.

τι ακριβως δεν μπορεις να κανεις με το πισι? δεν σε επιασα καλα! να παιξεις και να γραψεις το gaming?

Δημοσ.

τι ακριβως δεν μπορεις να κανεις με το πισι? δεν σε επιασα καλα! να παιξεις και να γραψεις το gaming?

να παίξω ένα game και να γράφω ταυτόχρονα με fraps (φυσικά με πάνω απο 60 fps η έστω 60 κολλημένα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...