Προς το περιεχόμενο

Kάρτ Γραφικών

Raggath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάνω λίγο υπομονή μέχρι να βγεί το καινούριο game που θα ερωτευτώ... :rolleyes: :wub:

Μια χαρά είσαι πάντως μην αλλάξεις προς το παρόν. Αστο για αργότερα

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάτσε όπως είσαι μια χαρά είναι το pc σου!!!

ευκολο να το λέει κάποιος που έχει i7... :P

Μια χαρά είσαι πάντως μην αλλάξεις προς το παρόν. Αστο για αργότερα

same to u miss!! B)

Δημοσ.

same to u miss!! B)

Ε όχι ρε συ... Γιατί εμείς φτάνουμε στα άκρα τον i7? Τεσπα u know better :)

Δημοσ.

Και Pentium να είχα πάλι το ίδιο θα σου έλεγα....

Δημοσ.

με εναν καλο επεξεργαστη δεν θα εχεις προβλημα ουτε οταν παιζεις, ουτε οταν γραφεις με το fraps.

προσοχη ομως....,πιστευω οτι καλο θα ειναι, τα παιχνιδια σου να ειναι σε διαφορετικο δισκο απο εκει που θα γραφει το fraps, ωστε να μην μπουκωνει ο δισκος με read/write..!! κατα τα αλλα no problem!!

κατα τα αλλα η 2η συνθεση της Karmen ειναι πολυ καλη! μπορει σε FPS ενας 2500k να ειναι λιιγο ταχυτερος, αλλα οι 6 πυρηνες θα κανουν πολυ πιο ανετα τη δουλεια που θες (multitasking)! το πολυ-πολυ αφου θα βαλεις και ψυκτρα, τον ανεβαζεις και καμμια 500αρια mhz...και εισαι αρχοντας!

Δημοσ.

με εναν καλο επεξεργαστη δεν θα εχεις προβλημα ουτε οταν παιζεις, ουτε οταν γραφεις με το fraps.

προσοχη ομως....,πιστευω οτι καλο θα ειναι, τα παιχνιδια σου να ειναι σε διαφορετικο δισκο απο εκει που θα γραφει το fraps, ωστε να μην μπουκωνει ο δισκος με read/write..!! κατα τα αλλα no problem!!

κατα τα αλλα η 2η συνθεση της Karmen ειναι πολυ καλη! μπορει σε FPS ενας 2500k να ειναι λιιγο ταχυτερος, αλλα οι 6 πυρηνες θα κανουν πολυ πιο ανετα τη δουλεια που θες (multitasking)! το πολυ-πολυ αφου θα βαλεις και ψυκτρα, τον ανεβαζεις και καμμια 500αρια mhz...και εισαι αρχοντας!

Αμα δέν τον ανεβάσει θα έχουμε ιεροσυλία :P

Δημοσ.

Ε όχι ρε συ... Γιατί εμείς φτάνουμε στα άκρα τον i7? Τεσπα u know better :)

οχι απλά όλοι έχουμε αυτο το καταναλωτικό μικρόβιο.. επίσης δεν έχω πλέον να παίξω με κάτι (με την καλή έννοια :P)... (τα overclock τα χω φτάσει στα όρια σε cpu και gpu).. ένα καινούριο pc το ψήνω εδώ και καιρό... θα μου δημιουργήσει καινούριες ανάγκες... !! :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

οχι απλά όλοι έχουμε αυτο το καταναλωτικό μικρόβιο.. επίσης δεν έχω πλέον να παίξω με κάτι (με την καλή έννοια :P)... (τα overclock τα χω φτάσει στα όρια σε cpu και gpu).. ένα καινούριο pc το ψήνω εδώ και καιρό... θα μου δημιουργήσει καινούριες ανάγκες... !! :mrgreen: :mrgreen:

Α καλά αυτό το είπες σε εμένα για να το καταλάβω; :lol:

Δημοσ.

Α καλά αυτό το είπες σε εμένα για να το καταλάβω; :lol:

εσύ δεν το χεις δηλαδή..?? εγώ απο το 2007 είμαι με την ίδια cpu/motherboard... :mad:

Δημοσ.

επειδή με ενδιαφέρει το θέμα αλλα είναι λίγο off-topic, όταν λέμε καλό επεξεργαστή τι εννοούμε..? π.χ ο q6600 έχω δεί οτι ζορίζεται να γράψει απο πολλά παιχνίδια... για να μην σκίσουμε το τοπικ αν θέλεις απάντα εδώ.. http://www.insomnia.gr/topic/391081-game-recording-converting-tools-settings/page__st__10

Δημοσ.

Μαλισταααα, πολύ νόστιμη φαίνεται η καινούργια σύνθεση πάντως!

Ευχαριστώ!

Εεεεμ…

1)Θα δω διαφορά από την 6870 σε 6950?

2)Με το 6 πύρινο και ανεβάζοντας το, φαντάζομαι θα είμαι άνετος πια.

3) Βλέπω την προσθήκη SSD μέσα. Επειδή όπως έχω πει από pc είμαι λίγο άσχετος…

Το SSD είναι σα να λέμε κι άλλος σκληρός δίσκος? Σε τι ακριβώς χρησιμεύει, ποια είναι η λειτουργία του? Με έναν εξωτερικό σκληρό δεν κάνω την δουλεία μου? (δηλαδή να γράφω τα games στον εξωτερικό, ούτως ώστε να μην κολλάει)

Ευχαριστώ πολύ πάντως, απίστευτο το ανιδιοτελές ενδιαφέρον εδώ πέρα, πρέπει να το γουστάρετε πολύ αυτό. Ωραίοι.

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

Ψάχνομαι για κάρτα γραφικών , (μάλλον θα αγοράσω καινούργιο κομπούτερ) και ήθελα να πάρς τις

απόψεις των ειδικών ΙΤ που έχετε εδώ.

Αρχικά να σας πώ ότι το κομπούτερ θα το χρησιμοποιώ για να κατεβάζω ταινίες/τραγούδια και για να

παίζω WoW και ΗοΝ. Στο WoW . Όμως, θέλω να παίζω στο μάξιμουμ , χωρίς προβλήματα, με ψηλά

fps. και ταυτόχρονα να καταγράφω (fraps).

Για κάρτα γραφικών η αρχική ερώτηση είναι: AMD RADEON ή nVidia?

Για κάρτα γραφικών διαθέτω έως και 200€.

Για επεξεργαστή λέω για i7 και 8GB RAM.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Luciddream, εξηγησε μου σε παρακαλω, γιατι ειμαι off topic? διαβασες το αρχικο ποστ? και απο κει καταληξαμε να μιλαμε για αλλαγη πυργου...!!!

Raggath, ετσι ειναι τα χομπυ, να το γουσταρεις. αλλιως δεν ειναι χομπυ!!

Δημοσ.

Μαλισταααα, πολύ νόστιμη φαίνεται η καινούργια σύνθεση πάντως!

Ευχαριστώ!

Εεεεμ…

1)Θα δω διαφορά από την 6870 σε 6950?

2)Με το 6 πύρινο και ανεβάζοντας το, φαντάζομαι θα είμαι άνετος πια.

3) Βλέπω την προσθήκη SSD μέσα. Επειδή όπως έχω πει από pc είμαι λίγο άσχετος…

Το SSD είναι σα να λέμε κι άλλος σκληρός δίσκος? Σε τι ακριβώς χρησιμεύει, ποια είναι η λειτουργία του? Με έναν εξωτερικό σκληρό δεν κάνω την δουλεία μου? (δηλαδή να γράφω τα games στον εξωτερικό, ούτως ώστε να μην κολλάει)

Ευχαριστώ πολύ πάντως, απίστευτο το ανιδιοτελές ενδιαφέρον εδώ πέρα, πρέπει να το γουστάρετε πολύ αυτό. Ωραίοι.

1) Είναι καλύτερη η 6950 και η χρηματική διαφορά μικρή

2) Ναι θα είσαι οκ με το Multitasking που ζητάς

3) Ναι ένας ακόμα δίσκος αλλά αν δεις 60GB=100ευρώπουλα

Είναι πολύ πιο γρήγορος από ένα μηχανικό

Αθόρυβος δεν έχει κεφαλή μέσα να γυρνάει να διαβάζει

Αποτελεί από μόνος του μία μικρή αναβάθμιση

Νομίζω είσαι κομπλέ αρκεί να βάλεις στο τέλος και ωραίες :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...