Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ?? τώρα μπερδεύτηκα...... Ελα ρε συ στο 5ο πόστ ο Raggath ρωτάει άλλο!
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ελα ρε συ στο 5ο πόστ ο Raggath ρωτάει άλλο! δεν ρωτάει άλλο... απλώς αποφασίζει οτι δεν θα πάρει μόνο κάρτα γραφικών (που μάλλον απο την αρχή το ίδιο σκεφτόταν...) (είμαι και ζαλισμένος απο το πρωί διαβάζω αλλα νομίζω οτι δεν τα έχω χάσει ακόμα τελείως..)
Raggath Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω για την απαντηση. Τωρα εχω μερικες ακομα ερωτησεις. 1) με αυτη τη συνθεση θα εχω το αποτελεσμα που αναζηταω και σε διαρκεια; (το fraps ειναι ενα προγραμματακι το οποιο καταγραφει το πεχνιδι την ωρα που παιζεις) 2) amd απο οτι ξερω ειναι πιο αργοι απο τους intel και λιγοτερο αξιοποιστοι. Θα εχω τετοια θεματα; 3) το ιδιο θελω να ρωτησω και για ATI RAdeon vs Nvidia. 4) υπαρχει καποιος που διαφωνει με την συνθεση που προταθηκε; Αν ναι, γιατι; Συγγνωμη αν ρωταω πολλα η το παρακανω, απλα δεν ειμαι πολυ σχετικος με τα pc και χρειαζομαι βοηθεια για μια τετοια επενδυση... Ευχαριστω για τον χρονο σας
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω για την απαντηση. Τωρα εχω μερικες ακομα ερωτησεις. 1) με αυτη τη συνθεση θα εχω το αποτελεσμα που αναζηταω και σε διαρκεια; (το fraps ειναι ενα προγραμματακι το οποιο καταγραφει το πεχνιδι την ωρα που παιζεις) 2) amd απο οτι ξερω ειναι πιο αργοι απο τους intel και λιγοτερο αξιοποιστοι. Θα εχω τετοια θεματα; 3) το ιδιο θελω να ρωτησω και για ATI RAdeon vs Nvidia. 4) υπαρχει καποιος που διαφωνει με την συνθεση που προταθηκε; Αν ναι, γιατι; Συγγνωμη αν ρωταω πολλα η το παρακανω, απλα δεν ειμαι πολυ σχετικος με τα pc και χρειαζομαι βοηθεια για μια τετοια επενδυση... Ευχαριστω για τον χρονο σας 1) Ναι θα το έχεις 2) Ναι είναι ελαφρώς πιο αργοί αλλά όχι τόσο πιο αργοι ωστε να καταλάβεις την διαφορά, ειδικά για την χρηση που το θελεις.... Αυτό με την αξιοπιστία δεν θα το σχολιάσω καν... και οι δύο εταιριές το ίδιο αξιοπιστες είναι και ότι έχεις ακουσει είναι μύθοι! 3) Οι Radeon συνήθως προσφέρουν παρόμοιες ή και καλύτερες επιδόσεις σε πιο προσιτές τιμές!! Απο την άλλη η nvidia έχει καποιες λειτουργίες παραπάνω (πχ 3Dvision, PhysX) που κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά που ζητάνε! Οσο αφορά την αξιοπιστία ισχύει το ίδιο με το 2) 4) Εγώ είμαι ένας απο αυτούς που θα συμφωνήσει πάντως με την σύνθεση!
Raggath Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ωραία, ευχαριστώ για την απάντηση. Αρχικά, να ρωτήσω.. με αυτή τη σύνθεση και εφόσον θα κάνω σκληρή χρήση, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ψύξης ή ούτε καν? Με αυτή τη κάρτα γραφικών, που από ότι ξέρω είναι ψιλοτούμπανο, ο επεξεργαστής είναι εξίσου καλός και την τραβάει την κάρτα άνετα, θα την αφήνει να χρησιμοποιεί την δύναμή της? Επίσης, αυτή η σύνθεση επιδέχεται πιθανή προσθήκη δεύτερης κάρτας γραφικών στο μέλλον? Αν όχι, υπάρχει κάποια λύση ή δεν χρειάζεται καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο μελλοντικής προσθήκης νέας κάρτας…? Παρεμπιπτόντως εχθές αφού έκανα το post, κέρδισα 200 € στο texas και θα τα ξοδέψω για το PC. Μήπως θα αλλάζατε κάτι? Πχ. Πιο καινούργιο επεξεργαστή, κλπ ( ή μήπως καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω για μια οθόνη)? Κι αν θα αλλάζατε κάτι, ποιες οι διαφορές με την υπάρχουσα σύνθεση? Ευχαριστώ για τον χρόνο και την βοήθειά σας
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ωραία, ευχαριστώ για την απάντηση. Αρχικά, να ρωτήσω.. με αυτή τη σύνθεση και εφόσον θα κάνω σκληρή χρήση, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ψύξης ή ούτε καν? Με αυτή τη κάρτα γραφικών, που από ότι ξέρω είναι ψιλοτούμπανο, ο επεξεργαστής είναι εξίσου καλός και την τραβάει την κάρτα άνετα, θα την αφήνει να χρησιμοποιεί την δύναμή της? Επίσης, αυτή η σύνθεση επιδέχεται πιθανή προσθήκη δεύτερης κάρτας γραφικών στο μέλλον? Αν όχι, υπάρχει κάποια λύση ή δεν χρειάζεται καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο μελλοντικής προσθήκης νέας κάρτας…? Παρεμπιπτόντως εχθές αφού έκανα το post, κέρδισα 200 € στο texas και θα τα ξοδέψω για το PC. Μήπως θα αλλάζατε κάτι? Πχ. Πιο καινούργιο επεξεργαστή, κλπ ( ή μήπως καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω για μια οθόνη)? Κι αν θα αλλάζατε κάτι, ποιες οι διαφορές με την υπάρχουσα σύνθεση? Ευχαριστώ για τον χρόνο και την βοήθειά σας θέμα ψύξης αποκλείεται, εφόσον το pc στηθεί σωστά μια καλή αερόψυκτρα είναι αρκετή. καλα την 6870 δεν θα την έλεγα και τούμπανο... είναι απλα μια καλή κάρτα. αλλα όχι με τον επεξεργαστή δεν θα έχεις θέμα (νομίζω). το είπα και πριν θα στο πώ και τώρα, το fraps ξέχνα το απο τώρα... χρειάζεσαι καλό δίσκο, και ίσως 6πύρηνο cpu, για να μπορείς να γράφεις και να παίζεις άνετα ταυτόχρονα.. και αυτά στα λέω θεωρητικά γιατι στην πράξη δεν ξέρω τι γίνεται.
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Με τα νέα χρηματικά δεδομένα θα πήγαινα σε αυτό. SSD μέσα, 6950 και 8 GB ram
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Με τα νέα χρηματικά δεδομένα θα πήγαινα σε αυτό. SSD μέσα, 6950 και 8 GB ram ναι αλλά τώρα ψήνεις και μένα...
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ναι αλλά τώρα ψήνεις και μένα... αυτός ήτανε ο σκοπός
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ναι αλλά τώρα ψήνεις και μένα... Tι pc έχεις εσυ;
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Tι pc έχεις εσυ; q6600 3.6 σε αέρα (prolimatech megashadow), 4gb ram, ati 6870, 2x seagate raid 0, 1 seagate external 1TB, dell u2311h... και όπως βλέπεις δεν είχα λεφτά ούτε για κουτί :-D ... (η φώτο είναι με τις παλιές κάρτες )
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 αυτός ήτανε ο σκοπός κάνω λίγο υπομονή μέχρι να βγεί το καινούριο game που θα ερωτευτώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.