Raggath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Γειά σας παιδιά, Ψάχνομαι για κάρτα γραφικών , (μάλλον θα αγοράσω καινούργιο κομπούτερ) και ήθελα να πάρς τις απόψεις των ειδικών ΙΤ που έχετε εδώ. Αρχικά να σας πώ ότι το κομπούτερ θα το χρησιμοποιώ για να κατεβάζω ταινίες/τραγούδια και για να παίζω WoW και ΗοΝ. Στο WoW . Όμως, θέλω να παίζω στο μάξιμουμ , χωρίς προβλήματα, με ψηλά fps. και ταυτόχρονα να καταγράφω (fraps). Για κάρτα γραφικών η αρχική ερώτηση είναι: AMD RADEON ή nVidia? Για κάρτα γραφικών διαθέτω έως και 200€. Για επεξεργαστή λέω για i7 και 8GB RAM. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Καλώς όρισες Πες μας την οθόνη σου για αρχή... Ο i7 ΔΕΝ σου χρειάζεται για Games... Και τα 8GB για Games τα θεωρώ υπερβολή αλλά όχι άσχημα ειδικά με τις τιμές που έχουν πλέον... Αν θες πρόταση για όλο το Pc σου, πες μας κάποια πράγματα όπως συνολικό ποσό, αν μπορείς να τον στήσεις μόνος σου και που μένεις...
Luciddream Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Όμως, θέλω να παίζω στο μάξιμουμ , χωρίς προβλήματα, με ψηλά fps. και ταυτόχρονα να καταγράφω (fraps). εγώ προς το παρόν περιμένω να δώ τις προτάσεις που θα σου κάνουν....
Raggath Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, δεν το περίμενα. Λοιπόν, αποφάσισα να αγοράσω καινούργιο PC και να κάνω μια επένδυση για να το έχω για χρόνια. H οθόνη θα είναι 22’+ (προτάσεις?) Τώρα για όλα μαζί διαθέτω γύρω στα 700€. Θέλω όμως να μπορώ να παίζω τα settings στο full με 1920x1200 ανάλυση. Επίσης να προσθέσω ότι 2 φορές την βδομάδα λογικά θα παίζω πολύ. Εννοώντας ότι μπορεί και να είναι ανοιχτο το PC… 10+ ώρες με μερικά προγράμματα ανοιχτά + WoW. Προτάσεις?!!!
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Στα 700 μέσα θες και την οθόνη; Μπορείς να το στήσεις μόνος σου; Που μένεις;
Raggath Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Χωρις την οθονη 700€. Δεν μπορω να το στησω μονος μου. Αθηνα μενω
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Λοιπόν φίλε εγώ σου προτείνω αυτή την σύνθεση που βγαίνει στα 709 ευρώ Μπές και στο fb και κάνε like στην Dell Ultrasharp u2311h να την πάρεις στα 180 ευρώ και είσαι άρχοντας! EDIT: Για κάποιο λόγο έβαλα κατα λάθος 8 γίγα ράμ..Ακυρο το 2ο σετάκι βγάλτο και βάλε την Corsair A70 Και βγαίνει και λιγότερο απο 700 ευρώ!
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ας κοψει και λιγα ακομη απο της μνημες.Εαν θελει φυσικα. Kingston Hyper X Genesis 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9AD3K2/4G) ΤΙΜΗ 36.90 € Κυριως για το οτι εχουν χαμηλα ψυχτρακια αμα παει στην Α70
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τελικά το έχει τσεκάρει κανείς αυτό; Ποιο το εαν χωραει η οχι? Εξαρταται που βρισκονται τα slots επανω στην μητρικη.αμα η ψυχτρα αναγκαστει να παει επανω απο τις μνημες τοτε ειναι σιγουρο οτι με τις dominator δεν θα χωραει και η λυση θα ειναι να καταργησει εκεινα τα slots. Εαν υποθεσουμε οτι ειναι ιδια με την hyper212+ (που ιδια θα ειναι,δεν την λες και καμια χοντρη ψυχτρα την Hyper ενω αντιθετα ψηλη την λες) δες πως ειναι σε εμενα...(παλια φωτο) οι dominator δεν θα χωρουσαν.
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ναι απλά λέω αν κάποιος με vengeance το έχει δοκιμάσει για να μας πεί!
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Λοιπόν φίλε εγώ σου προτείνω αυτή την σύνθεση που βγαίνει στα 709 ευρώ Μπές και στο fb και κάνε like στην Dell Ultrasharp u2311h να την πάρεις στα 180 ευρώ και είσαι άρχοντας! EDIT: Για κάποιο λόγο έβαλα κατα λάθος 8 γίγα ράμ..Ακυρο το 2ο σετάκι βγάλτο και βάλε την Corsair A70 Και βγαίνει και λιγότερο απο 700 ευρώ! με την παραπάνω σύνθεση θα μπορεί να παίζει σε "max" fps όπως λέει και να γράφει fraps...?? υ.γ δεν το λέω ειρωνικά, απλώς με ενδιαφέρει και εμένα κάτι παρόμοιο και προς το παρόν δεν έχω καταφέρει να βρώ απάντηση που να με καλύπτει για το τι χρειάζεται το fraps περισσότερο(cpu,ram,hdd), ούτε και μπορώ να αγοράσω 100 πράγματα για να δοκιμάσω
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 με την παραπάνω σύνθεση θα μπορεί να παίζει σε "max" fps όπως λέει και να γράφει fraps...?? Δες καλύτερα τα ποστ..απάντηση σε άλλο παιδί είναι!
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δες καλύτερα τα ποστ..απάντηση σε άλλο παιδί είναι! ?? τώρα μπερδεύτηκα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.