Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε νομίζω πάντως να κλονιστεί ιδιαίτερα ο σχολιασμός των βίντεο, ή και να γίνει, δεν πιστεύω ότι θα γίνει σε τέτοιο βαθμό που θα εκλείψουν τα comments και η συζήτηση καθώς εφόσον κάποιος έχει να κάνει μία παρατήρηση πάνω σε κάποιο βίντεο είτε είναι ουσιαστική (απορία κλπ) είτε όχι (βρισίδι,ειρωνεία), θα την κάνει είτε υπάρχουν τα κουμπιά αυτά είτε όχι. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι χρήστες του Τούμπη είναι εκατομμύρια ανά τον κόσμο, όχι απλώς εκατοντάδες.

Πάντως είναι μία πολύ καλή ιδέα για όσους δεν είμαστε φαν του να σχολιάζουμε τα διάφορα βίντεο. Προσωπικά θα μου άρεσε πολύ να το καθιερώσουν σε όλα. :)

Δημοσ.

Καλη σαν ιδεα,αλλα εμενα μου φαινεται υπερβολικο!Αν το κρατησει σημαινει οτι μετρησε στον κοσμο,αλλα απο οτι βλεπω ακομη το επεξεργαζεται!

Δημοσ.

Όπως υπάρχουν τώρα οι σπασικλες που κραζουν για να κραζουν, τώρα θα το κάνουν και με κουμπί.

Σε γενικές γραμμές, μου φαίνεται λίγο παιδικό όλο αυτο. Χάνει απο σοβαρότητα.

Δημοσ.

Ε καλα...και τα likes στο Facebook καταστρέψανε τα σχόλια...Πετάει εκεί ένα Like o άλλος....και τέρμα....

Εμένα πάντως μου αρέσει να επικοινωνώ με εικόνες, βαριέμαι τα λόγια...με κουράζουνε....

Cat_fail_Fail-s446x354-10288-580.jpeg

Δημοσ.

Ε καλα...και τα likes στο Facebook καταστρέψανε τα σχόλια...Πετάει εκεί ένα Like o άλλος....και τέρμα....

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...