Pokemon640 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Έλεος...σε λίγο θα ξεχάσουμε και να μιλάμε και θα επικοινωνούμε μόνο με μουγκρητά. Μου φαίνεται κάτι ήξεραν οι νεάντερταλ. οι αγελάδες και οι ταύροι μια χαρά μιλάνε μεταξύ τους. Μόλις τους μοιάξουμε θα φοράμε και το gps στον εγκέφαλο μη μας χάσει κάνας πάγκαλος και πεινάει μετα ο κακομοίρης. ξεχάσανε το ποιο σημαντικό : "PWNED" button
FedonasP Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 για εμενα λείπει το "epic fail" το "face palm" το "epic facepalm" και το ""pwnd"" όσο για το wtf που είπε ένας φίλος μας πιο πάνω το λένε και τα μικρά που δεν ξέρουν ακόμη το fuck η που ξέρουν ότι είναι κακια λέξη.. και λενε wtf εννοώντας πάλι "τι στο καλο" αλλα κατά λέξη what the fuge η what the ef
tsagod Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δεν μπορω να καταλαβω!!!! Γιατι δεν εφτανε το thumbs up/down????
marios32 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω άμα είναι άχρηστα τα κουμπιά αλλά πλάκα έχουν
FarCry Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Επειδη δεν τα πολυξερω WTF = τι στον που..ο fixed
spyroskonst Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 πολλά μου φαίνονται. προτιμώ τα απλά thumbs up & down και τέλος. τώρα ξαφνικά βρεθήκαμε με 6 κατηγορίες κουμπιών. too much...
washcloud Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Έλεος...σε λίγο θα ξεχάσουμε και να μιλάμε και θα επικοινωνούμε μόνο με μουγκρητά. Μου φαίνεται κάτι ήξεραν οι νεάντερταλ. Πολλά ήξεραν
Eversor Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Σαν ιδέα καλή ακουγέται αλλά πολύ φοβάμαι πως ίσως κουράσουν τόσα buttons
MaTrOx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ε φαίνεται εκεί στην google είδαν και απόειδαν με το perfect balance Like/Dislike game που έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Κάποτε λέγαμε FAIL και γελούσαμε, τώρα έχω σιχαθεί να το ακούω. Αηδία κατάντησε, γ__ω τη νεολαία και το ADSL. Θέλω Dial-up και cultίλα ξανά..
F33L Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 #fail Το παρακάτω μήνυμα έχει αποθηκευθεί. Σε μερικές περιπτώσεις χρησιμοποιώντας το κουμπί back του browser σας θα αδειάσει όλες τις πληροφορίες που έχετε συμπληρώσει στα πεδία της φόρμας. Μπορείτε να επιλέξετε όλη την περιοχή κειμένου παρακάτων και να την αντιγράψετε πριν πατήσετε το back. Δεδομένα Μηνύματος Αποθηκεύτηκαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα