newtech Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δεν είναι έτσι φίλε... 1) Σε μία κάρτα δεν μετράει μόνο η ταχύτητα(την οποία αρκετοί κατασκευαστες βάζουνε ότι να ναι και τιμές που δεν ισχίουν) αλλά και η ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατασκευής. Εχώ ακούσει πάρα πολλούς τύπους να κλαίγονται ότι τους "χάλασαν" οι κάρτες και χάσανε πολύτιμες φώτο και βίντεο που είχαν μέσα. 2) Οι αξιολογίσεις στο ebay δεν είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ για τον λόγο ότι σχεδόν πάντα γράφονται με το που παραλαμβάνει κάποιος το προιόν. Αν αυτό του χαλάσει μετά απο 2-3 μέρες/βδομάδες η τότε πάρει χαμπάρι ότι δεν είναι όπώς θα έπρεπε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ! Προσωπικά πιστεύω ότι δεν αξίζει να πάρει κάποιος κάρτα από το ebay. Η τιμή που κάνει το amazon είναι σχεδόν ίδια με όσο κοστίζει η κάρτα από το Link που έδωσες. Και υπάρχει και μεγάλο ρίσκο να σου βγει μάπα το καρπούζι! Οπότε ψάχνεις για παρόμοιες τιμές σε κάποιο μαγαζί... Δεν είναι ΟΛΕΣ οι άλλες μάρκες ΜΑΠΑ, μερικές είναι Μάπα,μερικές είναι κακές και μερικές μέτριες και υπάρχουν και μερικές που είναι ΚΑΛΕΣ! (Transcend, Sandisk...). Το ίδιο ισχίει για τα περισσότερα προιόντα στην αγορά! 160 αγωρες εχω κανει 12 διαφορετικες καρτες SD SDHC Microsd ποτε δεν ειχα προβλημα. Και ταχυτητα (με προγραμμα τεσταρισμενη) και ποιοτητα κατασκευης. Λογικα οι τυποι που ακουσες δεν ηξεραν να ψωνιζουν
downhill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 160 αγωρες εχω κανει 12 διαφορετικες καρτες SD SDHC Microsd ποτε δεν ειχα προβλημα. Και ταχυτητα (με προγραμμα τεσταρισμενη) και ποιοτητα κατασκευης. Λογικα οι τυποι που ακουσες δεν ηξεραν να ψωνιζουν κι εγώ έχω κάνει πάνω από 200 αγορές στο ebay και έχω περίπου 80 πωλήσεις, οπότε μπορώ να πω ότι έχω κάποια εμπειρία στο ebay. Με αγορές γενικά δεν είχα προβλήματα εκτός από usb sticks, sd, memory sticks κτλ. όπου στατιστικά περισσότερα από τα μισά έχουν βγει ελαττωματικά. Επίσης τα περισσότερα χαλάνε μετά από κάποιες μέρες-εβδομάδες και όχι αμέσως, οπότε, όπως πολύ σωστά λέει ο Avatar_GR έχω ήδη δώσει θετική αξιολόγηση. Τέλος είναι λάθος να διαχωρίζεις Ασία-Αγγλία, γιατί και οι πιο πολλοί Αγγλάρες στο ebay από Ασία τα παίρνουν..
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 160 αγωρες εχω κανει 12 διαφορετικες καρτες SD SDHC Microsd ποτε δεν ειχα προβλημα. Και ταχυτητα (με προγραμμα τεσταρισμενη) και ποιοτητα κατασκευης. Λογικα οι τυποι που ακουσες δεν ηξεραν να ψωνιζουν ειναι μεσα στο προγραμμα να χαλασει μια καρτα απο αστοχια υλικου. αλλα το σημαντικο ειναι οι μαιμου καρτες που εινα ειτε μικροτερη χωρητικοτητα ειτε μικροτερη ταχυτητα
newtech Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 κι εγώ έχω κάνει πάνω από 200 αγορές στο ebay και έχω περίπου 80 πωλήσεις, οπότε μπορώ να πω ότι έχω κάποια εμπειρία στο ebay. Με αγορές γενικά δεν είχα προβλήματα εκτός από usb sticks, sd, memory sticks κτλ. όπου στατιστικά περισσότερα από τα μισά έχουν βγει ελαττωματικά. Επίσης τα περισσότερα χαλάνε μετά από κάποιες μέρες-εβδομάδες και όχι αμέσως, οπότε, όπως πολύ σωστά λέει ο Avatar_GR έχω ήδη δώσει θετική αξιολόγηση. Τέλος είναι λάθος να διαχωρίζεις Ασία-Αγγλία, γιατί και οι πιο πολλοί Αγγλάρες στο ebay από Ασία τα παίρνουν.. Αρα εγω που τις εχω χρονο ξερω να αγωραζω. Χαιρομαι ιδιετερα! Υπαρχει αγγλος κ αγγλος. Εγω τις περνω τις δοκιμαζω. Βλεπω brand , speed test και μετα αξιολογω. Εχω 2 μηνες για αυτο! Μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα .. οπως θα χαλασει μια branded ετσι θα χαλασει και μια Non branded. Το θεμα ειναι τι non branded περνεις. Εγω περνω μονο made in japan. και το κατοχειρωνω με προγραμμα που εχω για ελενχω εξοτερικης μοναδας. ειναι μεσα στο προγραμμα να χαλασει μια καρτα απο αστοχια υλικου. αλλα το σημαντικο ειναι οι μαιμου καρτες που εινα ειτε μικροτερη χωρητικοτητα ειτε μικροτερη ταχυτητα Ετσι ακριβος. Μαιμου καρτες εκει θελει προσοχη.. οταν ερθουν τις δοκιμαζεις.. και χωριτικοτητα και ταχυτητα. Δεν αξιολογεις επιδει ηρθε απλα. Την TESTAREIS!
Avatar_GR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μήπως πέρνεις από κάποιον συγκεκριμένο πωλητή στο ebay και σου πουλάει "καλό πράγμα"; Αν είναι πες μας από που ψωνίζεις μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους εδώ μέσα. Αν βέβαια υπάρχουν σοβαρές διαφορές στην τιμή σε σχέση με amazon κ.α μαγαζιά και όχι του τύπου γλιτώνω 2-3 ευρώ... .. οπως θα χαλασει μια branded ετσι θα χαλασει και μια Non branded. Εδώ είσαι λάθος, οι branded θα είναι πάντα καλύτερης ποιότητας από τις non branded με μικρότερο ποσοστό να παρουσιάσει ελλάτωμα. (Λόγο καλύτερον υλικών, πιο αυστηρές προδιαγραφές, περισσότερα τέστ κτλ κτλ...)
newtech Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μήπως πέρνεις από κάποιον συγκεκριμένο πωλητή στο ebay και σου πουλάει "καλό πράγμα"; Αν είναι πες μας από που ψωνίζεις μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους εδώ μέσα. Αν βέβαια υπάρχουν σοβαρές διαφορές στην τιμή σε σχέση με amazon κ.α μαγαζιά και όχι του τύπου γλιτώνω 2-3 ευρώ... Εδώ είσαι λάθος, οι branded θα είναι πάντα καλύτερης ποιότητας από τις non branded με μικρότερο ποσοστό να παρουσιάσει ελλάτωμα. (Λόγο καλύτερον υλικών, πιο αυστηρές προδιαγραφές, περισσότερα τέστ κτλ κτλ...) Εγω ξαναλεω (και εγω τα ακουω μαλλον γιατι ο ελληνας ποτε δεν θα πει.. ρε μπας και ο αλλος εχει δικιο) οτι εχω παρει απο ΑΡΚΕΤΟΥΣ και τις εχω δουλεψει καιρο χωρις κανενα προβλημα 1)Ψαχνω αυτο που θελω (πχ καρτα 8gb class4) 2)Επιλεγω μονο UK based ή German 3)Βλεπω αν εχει και αλλες καρτες ο τυπος και αν ειδικευετε στις Καρτες 4)Στελνω εμαιλ τι ποιοητατας ειναι οι καρτες και αν η προδιαγραφες που αναφερει ειναι οι αλληθινες (και του λεω οτι θα τις ελενξω) 5)Οταν γινει ολο αυτο κανω την παραγγελια μου 6)Περνω την καρτα και την τεσταρω (Brand Test και Speed Test) 7)Κανω ενα WIPE την καρτα (3πλο ή 7πλο) 8)Κανω ενα FORMAT και την δουλευω (περνοντας τα αρχεια σε καθημερινη βαση στο PC σε περιπτοση απολειας) 9)Κανω την αξιολογιση 1 μηνα ΜΕΤΑ την παραλαβη της καρτας! (οχι αμεσως) Αυτα κανω παντα και ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα.. εχω γλιτοσει απο 3 ευρω που λες (που μαλλον για σενα δεν ειναι τιποτα οταν προκειτε πχ για 15 ευρω καρτα , για μενα ειναι 20% εκπτωση) μεχρι και 30-40 ευρω.
Avatar_GR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εγω ξαναλεω (και εγω τα ακουω μαλλον γιατι ο ελληνας ποτε δεν θα πει.. ρε μπας και ο αλλος εχει δικιο) οτι εχω παρει απο ΑΡΚΕΤΟΥΣ και τις εχω δουλεψει καιρο χωρις κανενα προβλημα Ρε φίλε δεν σε κατηγόρησε κανένας, ούτε είπε κανένας ότι δεν σε πιστεύει, κουβέντα κάνουμε... Απλά σε ρωτάω γιατί την έχει πατήσει πολύς κόσμος με κάρτες από το ebay. Βέβαια αμφιβάλω αν κάνουν έστω τα μισά από αυτά που κάνεις εσύ πριν παραγγέιλλεις! Όσο για τα 3 ευρώ, είναι όντως διαφορά. Για εμένα όμως δεν είναι διαφορά που θα με κάνει να προτιμήσω το ebay από κάποιο επώνυμο μαγαζί.
George! Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Κανα αξιόπιστο προγραμματάκι για να δοκιμάσω την απόδοση της μνήμης μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.