Προς το περιεχόμενο

Transcend 16GB Class 10 microSD 37ευρώ!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει απλες sd στη μιση τιμη...

Άλλο SD άλλο microSD. Και άλλο "απλές(και αργές)" Micro sd, άλλο class 10 micro SD!!!

Και εγώ έχω μία microSD class 4 αλλά μου κολλάει στο κινητό για αυτό παρήγγειλα μία τέτοια. Είναι πολύ καλή τιμή πιστεύω!

Δημοσ.

Άλλο SD άλλο microSD. Και άλλο "απλές(και αργές)" Micro sd, άλλο class 10 micro SD!!!

Και εγώ έχω μία microSD class 4 αλλά μου κολλάει στο κινητό για αυτό παρήγγειλα μία τέτοια. Είναι πολύ καλή τιμή πιστεύω!

απλες εννοουσα τις φουλ size.

Δημοσ.

η transcend εχει καλες read,write ταχυτητες μετρημενες σε διαφορα reviews..

τωρα απο ebay οι αμαρκες δεν εχουν μεγαλη επαφη με τα branded names σε αποδοση..π.χ. lexar,transcend

37 ευρω ειναι σοβαρα καλη τιμη,οταν σε ιδια τιμη παιρνεις 16 gb class 6 κανονικα και ψαχνοντας το καμποσο.

thanks avatar_gr B)

http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/Lexar/Lexar-16GB-Micro-SD-High-Speed-Card-%28SDHC%29---Class-6

αυτην ειχα και παρολο που εχει σχεδον class 10 ταχυτητες..δεν ειναι class 10 :-)

Δημοσ.

Καλά ρε φίλε συγκρίνεις Transcend από amazon με noname κινεζοκάρτα από ebay; :shifty: :eek:

Για ρώτα και αυτούς που αγόρασαν από ebay κάρτες να σου πούνε εντυπώσεις...

Παιδιά το έχω ψάξει πολύ με τις κάρτες, αξίζει η συγκεκριμένη, στο Ελλάντα μία class 10 από καλή μάρκα έχει κοντά στα 90 ευρώ!!!

Δημοσ.

noname, ευχαριστω δε θα παρω

Γενικα η αγορα καρτων μνημης απο ebay ειναι πολυ επιφοβη, ειναι γεματο μαιμουδες

ισχυει

πηρα περσι 4αρα class10 15 ευρω και ηταν το πολυ class 6

Δημοσ.

ισχυει

πηρα περσι 4αρα class10 15 ευρω και ηταν το πολυ class 6

ένας φίλος πήρε 2 κάρτες SD από ebay, η μια 32 και η άλλη 64gb. H μία δε δούλευε καν, και στην άλλη είχαν κάνει την εξής λαμογιά: ήταν ουσιαστικά κάρτα 8gb και την είχαν βάλει σε κλεμμένη/fake συσκευασία γνωστής μάρκας. To πιο εντυπωσιακό όμως ήταν ότι όταν την έβαζε στο pc φαινόταν ότι έχει 64gb, στην πραγματικότητα όμως με κάποιο πρόγραμμα έγραφε τα δεδομένα πάνω από τα υπάρχοντα ώστε να φαίνεται ότι χωράει 64. Στην αρχή δεν το πήρε χαμπάρι, αλλά όταν πέρασε αρκετά αρχεία το κατάλαβε, γιατί σβηνόντουσαν τα προηγούμενα.

εγώ πήρα μια transcend class 10 8gb από αμερικάνο (sto ebay) και όταν τραβάω βίντεο full HD (με canon eos dslr), σκαλώνει, που σημαίνει ότι μάλλον δεν είναι class 10 η κάρτα... μπορεί να φταίει και η μηχανή βέβαια. παρήγγειλα και μια 16αρα από άμαζον με 16 λίρες περίπου για να βεβαιωθώ.

Δημοσ.

Θελουν προσοχη οι καρτες γενικα, τα no-name και οι τιμες κραχτες στο ebay ειναι πολλα.

Προσωπικα πηρα μια transcend 16gb class10 απο το mymemory, ηρθε σε μια εβδομαδα και δουλευει αψογα μεχρι στιγμης

Δημοσ.

Πήρα την παρακάτω κάρτα μνήμης:

http://www.info-world.gr/index.php?target=products&product_id=66858

http://mustang-flash.de/en/products/020_SDHC%20Class10.html

Λέει τίποτα ή κατατάσεται στις noname;

Φίλε εμείς αναφερόμαστε σε microSD εσύ πήρε SD,για αυτό και την πήρες σε αυτήν την τιμή. Δεν είναι noname, αλλά δεν είναι και από τις γνωστές μάρκες, οπότε κάπου στη μέση είσαι πιστεύω. ;-)

Δημοσ.

Επιδει εχω αγωρασει απο αγγλια απο το ebay.. ποτε δεν ειχα προβλημα.

Με προγραμμα ελενχου ταχητητας εβγενε κανονικα οτι ειναι class 10.

Απο ΑΣΙΑ ειναι η απατη. (αλλα gb αλλες ταχυτητες) αυτα που λετε περι αγγλιας (ειδικα οταν προσεχουμε την αξιολογιση του πωλητη) δεν υσχιουν!

Επιδει στην αγωρα εχει 2-3 καλες μαρκες δεν σιμενει οτι ολες οι αλλες ειναι μαπα.

Μην ξεχνατε επισεις οτι η Transend η kingston Κτλ.. πουλανε και νο branded καρτες σε χαμηλωτερη τιμη!

Και για να καταλαβετε οτι ειμαστε μπανανια.. δειτε ποσο εχει κανονικα

http://cgi.ebay.co.uk/16GB-TRANSCEND-CLASS-10-MICROSD-MICRO-SD-HC-MEMORY-CARD-/320700821228?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item4aab422eec#ht_2185wt_1139

Δημοσ.

Επιδει εχω αγωρασει απο αγγλια απο το ebay.. ποτε δεν ειχα προβλημα.

Με προγραμμα ελενχου ταχητητας εβγενε κανονικα οτι ειναι class 10.

Απο ΑΣΙΑ ειναι η απατη. (αλλα gb αλλες ταχυτητες) αυτα που λετε περι αγγλιας (ειδικα οταν προσεχουμε την αξιολογιση του πωλητη) δεν υσχιουν!

Επιδει στην αγωρα εχει 2-3 καλες μαρκες δεν σιμενει οτι ολες οι αλλες ειναι μαπα.

Μην ξεχνατε επισεις οτι η Transend η kingston Κτλ.. πουλανε και νο branded καρτες σε χαμηλωτερη τιμη!

Δεν είναι έτσι φίλε...

1) Σε μία κάρτα δεν μετράει μόνο η ταχύτητα(την οποία αρκετοί κατασκευαστες βάζουνε ότι να ναι και τιμές που δεν ισχίουν) αλλά και η ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατασκευής. Εχώ ακούσει πάρα πολλούς τύπους να κλαίγονται ότι τους "χάλασαν" οι κάρτες και χάσανε πολύτιμες φώτο και βίντεο που είχαν μέσα.

2) Οι αξιολογίσεις στο ebay δεν είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ για τον λόγο ότι σχεδόν πάντα γράφονται με το που παραλαμβάνει κάποιος το προιόν. Αν αυτό του χαλάσει μετά απο 2-3 μέρες/βδομάδες η τότε πάρει χαμπάρι ότι δεν είναι όπώς θα έπρεπε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ!

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν αξίζει να πάρει κάποιος κάρτα από το ebay. Η τιμή που κάνει το amazon είναι σχεδόν ίδια με όσο κοστίζει η κάρτα από το Link που έδωσες. Και υπάρχει και μεγάλο ρίσκο να σου βγει μάπα το καρπούζι! Οπότε ψάχνεις για παρόμοιες τιμές σε κάποιο μαγαζί...

Δεν είναι ΟΛΕΣ οι άλλες μάρκες ΜΑΠΑ, μερικές είναι Μάπα,μερικές είναι κακές και μερικές μέτριες και υπάρχουν και μερικές που είναι ΚΑΛΕΣ! (Transcend, Sandisk...). Το ίδιο ισχίει για τα περισσότερα προιόντα στην αγορά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...