Προς το περιεχόμενο

"Η αγγελία θα δημοσιευθεί σε λίγη ώρα" (?)

Kentaflush

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι καινουργιος στο site και ανοιξα μια αγγελια στην οποια μου γραφει εδω και κανα μισαωρο " Η αγγελία θα δημοσιευθεί σε λίγη ώρα ". Τι πιστευετε πως φταιει για αυτο? Εννοω αυτο συμβαινει καθε φορα που ανεβαινει μια καινουργια αγγελια ή συναιβει επειδη ειμαι καινουργιο μελος? Ευχαριστω...

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι καινουργιος στο site και ανοιξα μια αγγελια στην οποια μου γραφει εδω και κανα μισαωρο " Η αγγελία θα δημοσιευθεί σε λίγη ώρα ". Τι πιστευετε πως φταιει για αυτο? Εννοω αυτο συμβαινει καθε φορα που ανεβαινει μια καινουργια αγγελια ή συναιβει επειδη ειμαι καινουργιο μελος? Ευχαριστω...

φιλε μου εγω εχω ακουστα πως για να δημοσιεύσεις μια αγγελια πεπρει να εισαι καμποσους μηνες μελος οποτε λογικα αυτος ειναι ο λογος. καλωσόρισες! :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

φιλε μου εγω εχω ακουστα πως για να δημοσιεύσεις μια αγγελια πεπρει να εισαι καμποσους μηνες μελος οποτε λογικα αυτος ειναι ο λογος. καλωσόρισες! :mrgreen:

καμία σχέση όμως...

αν δεν κάνω λάθος η αγγελία πρώτα checkάρεται από κάποιον mod και μετά δημοσιεύεται...

Δημοσ.

καμία σχέση όμως...

εικασιες εκανα! :-D για πες μας κυριε Thresh να μαθαινουμε :devil: τι ειναι αυτο το μήνυμα που βγαζει στο παιδι;

edit ακυρο τελικα. ειδα οτι προσθεσες στο προηγουμενο ποστ!

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι αγγελίες που δημοσιεύουν τα νέα μέλη εγκρίνονται από έναν διαχειριστή. Μέχρι τότε είναι είναι υπό έγκριση.

Δεν έχεις να κάνεις τίποτα, απλώς περιμένεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...