Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Eset

EXPHARTION

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα τα πω σύντομα.

Σάρωσα με το eset, βρήκε 2 μολυσμένα αρχεία. Το ένα το έσβησε το άλλο όχι. Εικόνες: αρχείο zip

Image 1

Το δεύτερο αρχείο που δεν σβήστηκε, είναι στο μήνυμα.

Image 2

Όταν πάω να πατήσω delete βγάζει το μήνυμα που βλέπετε.

Image 3

Όταν πάω να το πατήσω το μήνυμα στην image 2 δεύτερη φορά μου βγάζει αυτό που βλέπετε.(Στην Image 3 εννοώ)

Στην Image 1 το αρχείο που λέει δεν υπάρχει στο σύστημα, το system32 δεν υπάρχει αυτός ο φάκελος. Το sfc_os.dll και το spoolsv.exe δεν υπάρχουν στην αναζήτηση αρχείων. Ο φάκελος system32 δεν υπάρχει στο φάκελο WINDOWS. Αποτέλεσμα δεν μπορώ να βρω τα αρχεία ή ότι λέει το κόκκινο μήνυμα στην image 1. Το κόκκινο μήνυμα στην image 1, μου το βγάζει κάθε φορά που κάνω σάρωση του pc αλλά όταν πατάω delete ξέρετε, επίσης αυτό το μήνυμα μου το βγάζει και όταν ανοίγει το pc με αποτέλεσμα να πατάω άκυρο από την στιγμή που δεν μπορώ να το σβήσω. Ερώτηση: πως γίνεται να βρήκε μολυσμένο αρχείο που δεν υπάρχει, πως γίνεται να μην βρίσκει το αρχείο το σύστημα, πως γίνεται να σβήσω ένα αρχείο που δεν υπάρχει και μου βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει, πως γίνεται να μην υπάρχει ο φάκελος system32;

Τα΄πεξα. Βοήθεια!!!! :shock:

Ευχαριστώ!! :(

problem.zip

• Moderators
Δημοσ.

Δεν βλεπω καποια απο τις φωτογραφιες

Edit:Τις εχεις στο zip, μολις το κατεβασα.

Ο φακελος system32 δεν υπαρχει μεσα στον φακελο Windows?Εισαι σιγουρος?

Για αρχη μπες σε safe mode και κανε full scan απο εκει. Εαν δεν λυθει το προβλημα ετσι, επομενο βημα ειναι το boot απο καποιο live cd και scan μεσω αυτου.

Δημοσ.
Ο φακελος system32 δεν υπαρχει μεσα στον φακελο Windows?Εισαι σιγουρος?

Ορίστε όλοι οι φάκελοι στο φάκελο Windows: Αρχείο zip.

Για αρχη μπες σε safe mode και κανε full scan απο εκει

Αυτό θα το κάνω. Μόνο μια ερώτηση: μπαίνεις μέσω του F8 όταν αρχίζουν τα windows;

επομενο βημα ειναι το boot απο καποιο live cd και scan μεσω αυτου.

Αυτό δεν το πολύ κατάλαβα αν θέλεις μπορείς να μου το πεις με λεπτομέρειες;

Και κάτι άλλο, το pc που έχω είναι μεταχειρισμένο. Όταν το πήρα είχε ήδη μέσα τα Windows και το λειτουργικό σύστημα είναι κάπως πειραγμένο, δεν 100% ελληνικά. Όταν μου είχε χαλάσει και το πήγα για φτιάξιμο, μου έβαλαν/ε το ίδιο λειτουργικό πάλι. Με λίγα λόγια δεν έχω δίσκο των Windows το πήρα έτσι απλά.

Image 4.zip

Δημοσ.

Φίλε λύθηκε το πρόβλημα, μπήκα σε ασφαλή λειτουργία του έκανα σάρωση το έσβησε το αρχείο και μετά έβαλα το checkdisk και του έκανε επαναφορά του αρχείου αυτού. Τέλος έκανα κανονική σάρωση του pc χωρίς σε safe mode και είναι καθαρός. Να πω επίσης ότι δεν υπάρχει ο φάκελος system32 στο WINDOWS, όμως αν βάλω στην διεύθυνση system32 υπάρχει η διαδρομή χωρίς σφάλματα. Αυτός ο φάκελος πρέπει να είναι αόρατος με κάποιο τρόπο, επίσης να πω ότι δεν μου τον εμφανίζει όταν βλέπω τα κρυφά αρχεία και φακέλους. Οπότε είμαι εντάξει, σάρωσα και τα 2 αρχεία που έλεγε το κόκκινο μήνυμα από περιέργεια και ήταν καθαρά. Ευχαριστώ πάντως. :-D

Υ.Γ.: Αυτό το μεταχειρισμένο μπαγκατέλα pc πάντα αν πάθει κάτι από μόνο του φτιάχνεται. Περίεργο. Τι θα τραβήξω ακόμα με αυτό το pc...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν προλαβα να σου απαντησω χτες βραδυ ελεω ΔΕΗ.

Χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα σου. Σαν γενικη τακτικη παντως, καλο ειναι να κανεις format οταν παιρνεις μεταχειρισμενο υπολογιστη με εγκατεστημενα τα windows. Οπως ειπες, δεν μπορεις να ξερεις τι μπορει να λειπει, τι μπορει να τρεχει κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...