kflabouris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 γεια χαρα σε ολους,δεν ξερω αν εχει μπει σε λαθος σημειο αν και δεν μπορουμε να το προσδιορισουμε σαν θεμα... εχω φαει τον κοσμο να βρω πληροφοριες για δημιουργια email στυλ newsletter-διαφιμιστικου η οπως αλλιως θελετε οπου να εχει ενα background η μια φωτογραφια και να βαλω κειμενο εκει πανω ισως στο οποιο να εχει λινκ και φυσικα οταν το στελνω να μη φαινετε σαν attachment αλλα κανονικο Πως μπορει να γινει αυτο?? με καποιο προγραμμα??κωδικα??
kflabouris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ok το εγκατηστα και το επεξεργαζομε αλλα ως τι θα το περασω μεσα στο email μου για να το προωθησω???
kflabouris Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 καποιος???μπορει να βοηθησει η να βρω αλλη λυση...
leonidas_fs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Τι εννοείς ως τι θα τα περάσεις? Θα κάνει μια λίστα (excel ή σημειωματάριο) η οποια θα έχει τις διευθύνσεις e-mail. π.χ [email protected] [email protected] [email protected] Και μετά θα τα περάσεις μέσα σαν λίστα. Που ακριβώς σκάλωσες? σε πιο σημέιο είσαι?
killer76 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Τι εννοείς ως τι θα τα περάσεις? Θα κάνει μια λίστα (excel ή σημειωματάριο) η οποια θα έχει τις διευθύνσεις e-mail. π.χ [email protected] [email protected] [email protected] Και μετά θα τα περάσεις μέσα σαν λίστα. Που ακριβώς σκάλωσες? σε πιο σημέιο είσαι? μαλλον εννοει το κυριως κειμενο του email πως θα γινει να ανοιγει σαν σελιδα καπως. με εικονες, λινκς κλπ και οχι ως ενα απλο κειμενο που απλα εχει συννημενη μια εικονα. και εγω το ιδιο ψαχνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.