Arkin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Oz[Season 4] https://www.imdb.com/title/tt0118421/episodes?season=4 Αργησα λιγο με την τεταρτη σεζον μιας και ειναι 16 επεισοδια απο τα 8 που εχουν οι υπολοιπες σεζον. Επικοτατη το πρωτο μισο σε αλλο υφος μπλεκετε αρκετα με το ρατσισμο ισορροπιες αλλαζουν σε μεγαλα κεφαλια και ολη η Εμ Σιτυ αλλαζει. Οι συνομωσιες δινουν και περνουν σχεδον σε καθε επεισοδιο χαρακτηρες που λες θα πανε μεχρι το τελος καθαριζονται απο ανθρωπους που δεν υπολογιζεις αλλα εχουμε και τους σκληρους θανατους που περιμεναμε πως και πως. Το δευτερο μερος της σεζον μας παει 6 μηνες μετα το συμβαν επιστροφη στην κανονικοτητα. Στην συνοψη τελικα ολα αλλαζουν και πραγματικα δεν αλλαζει τιποτα. Ετσι ειναι οι πραγματικες φυλακες η μηπως ετσι ειναι και η πραγματικη ζωη? Ο πιο αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι ο Σαιντ και επειτα ο πιο zen δεν υπαρχει ο μπουσμαλης τι τυπακι. Οσοι νεοι χαρακτηρες μπηκαν πραγματικα προσθεσαν το λιθαρακι τους. Το διδυμο Τομπαιας-Σιλινγκερ ειναι απο τις πιο σοκαριστικες ιστοριες που εχει να πει η σειρα. Το τελος της σεζον απο τα αγαπημενα μου επεισοδια με τρελο cliffhanger με ενα μικρο ψαρεμα του θεατη που δεν τον αφηνει να αγιασει πραγματικα. Η αναπτυξη πολλων χαρακτηρων υποδειγματικη νιωθεις ο καθενας τι νιωθει ανα πασα στιγμη και αυτα που λεει σε καθε επεισοδιο ο Χιλ τρομερες αληθειες. Νομιζω η καλυτερη σεζον μεχρι στιγμης η σειρα ειναι επος επικαιρη ειναι το HBO που αγαπησαμε και μας εδειξε τι σημαινει τηλεοραση χωρις υπεκφυγες και political correctness. Γουσταρα στο τελευταιο επεισοδιο Αντονυ απο Sopranos και μετα εβαλαν καλωδιακη και ξεκιναει η σειρα και δειχνει τις στριπτιζουδες. Αν ακομα αναρωτιεστε τι σειρα να δειτε και δεν εχετε δει Oz σταματηστε οτι βλεπετε και δειτε το. 9.7/10 5 1
golden33 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Στις 5/2/2022 στις 8:59 ΜΜ, Arkin είπε Oz[Season 4] https://www.imdb.com/title/tt0118421/episodes?season=4 Αργησα λιγο με την τεταρτη σεζον μιας και ειναι 16 επεισοδια απο τα 8 που εχουν οι υπολοιπες σεζον. Επικοτατη το πρωτο μισο σε αλλο υφος μπλεκετε αρκετα με το ρατσισμο ισορροπιες αλλαζουν σε μεγαλα κεφαλια και ολη η Εμ Σιτυ αλλαζει. Οι συνομωσιες δινουν και περνουν σχεδον σε καθε επεισοδιο χαρακτηρες που λες θα πανε μεχρι το τελος καθαριζονται απο ανθρωπους που δεν υπολογιζεις αλλα εχουμε και τους σκληρους θανατους που περιμεναμε πως και πως. Το δευτερο μερος της σεζον μας παει 6 μηνες μετα το συμβαν επιστροφη στην κανονικοτητα. Στην συνοψη τελικα ολα αλλαζουν και πραγματικα δεν αλλαζει τιποτα. Ετσι ειναι οι πραγματικες φυλακες η μηπως ετσι ειναι και η πραγματικη ζωη? Ο πιο αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι ο Σαιντ και επειτα ο πιο zen δεν υπαρχει ο μπουσμαλης τι τυπακι. Οσοι νεοι χαρακτηρες μπηκαν πραγματικα προσθεσαν το λιθαρακι τους. Το διδυμο Τομπαιας-Σιλινγκερ ειναι απο τις πιο σοκαριστικες ιστοριες που εχει να πει η σειρα. Το τελος της σεζον απο τα αγαπημενα μου επεισοδια με τρελο cliffhanger με ενα μικρο ψαρεμα του θεατη που δεν τον αφηνει να αγιασει πραγματικα. Η αναπτυξη πολλων χαρακτηρων υποδειγματικη νιωθεις ο καθενας τι νιωθει ανα πασα στιγμη και αυτα που λεει σε καθε επεισοδιο ο Χιλ τρομερες αληθειες. Νομιζω η καλυτερη σεζον μεχρι στιγμης η σειρα ειναι επος επικαιρη ειναι το HBO που αγαπησαμε και μας εδειξε τι σημαινει τηλεοραση χωρις υπεκφυγες και political correctness. Γουσταρα στο τελευταιο επεισοδιο Αντονυ απο Sopranos και μετα εβαλαν καλωδιακη και ξεκιναει η σειρα και δειχνει τις στριπτιζουδες. Αν ακομα αναρωτιεστε τι σειρα να δειτε και δεν εχετε δει Oz σταματηστε οτι βλεπετε και δειτε το. 9.7/10 Που τη βλέπεις τη σειρά Arkin?
Arkin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, golden33 είπε Που τη βλέπεις τη σειρά Arkin? Σου εστειλα πμ.
Fan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Από τις κορυφαίες σειρές με θέμα τη φυλακή. Καταπληκτική η ανάπτυξη των χαρακτήρων 2 1
Arkin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Oz[Season 5] https://www.imdb.com/title/tt0118421/episodes?season=5 Μια σεζον πριν το τελος την πηγα οσο αργα μπορουσα γιατι δεν θελω να τελειωσει. Ξεκιναει με θλιψη και τελειωνει με ακομα πιο θλιψη. Γενικα ηπια σεζον σε συγκριση με τις αλλες σου δινει πολυ αισιοδοξια για καποιους οτι μπορει να αλλαξει ο ανθρωπος στη φυλακη και οντως καποιοι μπορουν με πολυ προσπαθεια η φυλακη ομως ειναι ενα αμειλικτο μερος και να θες να αγιασεις δεν μπορεις. Οπως δινουν ελπιδες καποια επεισοδια το τελευταιο τις περνει νομιζω ολες οσες ελπιζαμε. Επαιξε αρκετα το θρησκευτικο κομματι στη σεζον με ενα θεμα δεν καταλαβα και τι εγινε δεν εξηγηθηκε ποτε. Κλασικα ο ρατσισμος απο αρια φιλη με Simmons χαρηκα ομως για καποια θεματα καρμα is a bitch που λενε. Γενικα μια σεζον περιεκτικη εξαιρετικη αναπτυξη παλιων χαρακτηρων που εφτασαν στο peak τους οπως και καποιους νεους οπως Ομαρ απιστευτη δουλεια και εδω. Σαιντ-Σιλινκερ-Ο Ραιλι-Αλβαρεζ-Μπιτσερ-Ριμπαντο μοναδικοι ολοι τους τετοια αναπτυξη τοσων χαρακτηρων μονο το HBO. Γουσταρα τα ρητα που λεει ο Χιλ σε καθε επεισοδιο τοσες αληθειες μαζεμενες. Μια σεζον ακομα στεναχωριεμαι που τελειωνει και ελπιζω να κλεισει οπως πρεπει. Δεν υπαρχει κατι καλο στη φυλακη. Και οτι καλο προσπαθουν καποιοι να κανουν χανετε με τον ενα η αλλο τροπο. 9.5/10 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από Arkin 1
thermo-sifounas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Η σειρα ειναι φουλ εθιστικη και ειναι πραγματικα σοκαριστικο το πως το HBO καταφερε να βγαλει τετοιες εικονες (nudity, ακραια βια, βιασμους, δολοφονιες παιδιων you name it) εστω και στην καλωδιακη τηλεοραση. Δυστυχως στην σημερινη εποχη του political correctness ειναι σχεδον αδυνατο να εχει τα guts ενα καναλι να βγαλει τοσο raw και ωμη σειρα. Ειμαι στην τεταρτη σεζον, αλλα αυτο που με χαλαει στη σειρα απ την 2η σεζον και μετα ειναι οτι εχει χασει τον ρεαλισμο της. Εξωφρενικες ιστοριες με καμια δοση ρεαλισμου (καθε λιγο και λιγακι σκοτωνουν καποιον ετσι για την πλακα τους και δεν δειχνει καν Investigation για να βρεθει ο ενοχος. Αλλα αυτο το Plot που ειδα μολις στο δευτερο μισο της 4ης σεζον με το πειραματικο χαπι που σε μεγαλωνει 30 χρονια ειναι ο,τι πιο γελοιο εχω δει, jump the shark moment.
Arkin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Oz[Season 6][Series Finale] https://www.imdb.com/title/tt0118421/episodes?season=6 Τελευταια σεζον λοιπον και το τελος μιας σειρας που μπαινει στις 10 ισως 5 καλυτερες που εχω δει ποτε μου. Ισορροπημενη και η τελευταια σεζον με μεγαλες αληθειες γενικα για το τι ειναι ο ανθρωπινος παραγοντας και η αντιδραση στις χειροτερες συνθηκες. Εξηγηθηκαν καποια μυστηρια απο προηγουμενες σεζον και το τελευταιο επεισοδιο νομιζω εκλεισε για καθε χαρακτηρα ξεχωριστα για μερικους χαρακτηρες οπως επρεπε για αλλους καπως αδικα. Το Οz θα μπορουσε να παει για ακομα 10 σεζον ανετα αλλα νομιζω οτι ανελυσε αρκετα θεματα εκτενως εμαθε πολλα πραγματα στον θεατη δεν γνωριζω πως ειναι μια φυλακη αν ειναι οπως στο oz ομως που υποθετω ως φυλακη υψιστης ασφαλειας εδειξαν αναλογα και τον χειροτερο νου του ανθρωπου τοτε θλιβομαι για την ανθρωποτητα. Υπαρχει καλο γυρω μας αλλα σε τι ποσοστο ειναι αυτο? Σε μια φυλακη ας πουμε ειναι 10% ποσο ειναι στον εξω κοσμο? Ρητορικη ερωτηση προφανως αλλα κατι for mind thinking. Ειναι μια σειρα που ανετα ξανα βλεπω σε λιγα χρονια μια σειρα που δεν θα εβγαινε ποτε της σημερα ουτε απο το HBO γενικως η περιοδος εκεινη μεχρι το 2005 βγηκαν πολλα αριστουργηματα που δειχνουν αμειλικτα την πραγματικοτητα δεν κρυβονται πισω απο δηθεν κουλτουρες οπως την τελευταια 10ετια. Δειτε την οπως και να εχει και θα σας φανουν πολυ αδειες οι σημερινες σειρες. 9.8/10 2
yanis13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Ρητορικη ερωτηση προφανως αλλα κατι for mind thinking. Ειναι μια σειρα που ανετα ξανα βλεπω σε λιγα χρονια μια σειρα που δεν θα εβγαινε ποτε της σημερα ουτε απο το HBO γενικως η περιοδος εκεινη μεχρι το 2005 βγηκαν πολλα αριστουργηματα που δειχνουν αμειλικτα την πραγματικοτητα δεν κρυβονται πισω απο δηθεν κουλτουρες οπως την τελευταια 10ετια. Ολοσωστη παρατηρηση, το σκεφτομουν και εγω τις προαλλες. Δε ξερω πλεον τι παει στραβα. Αν καποιος μου πει να του αναφερω 5 σειρες-σταθμους της τηλεορασης, αυτοματα θα ανατρεξω σε εκεινη την περιοδο (Oz, Wire, Sopranos), αντε ελαχιστα πιο μετα (LOST, BrBa, Mad Men). Ενω και τωρα εχουμε δει επη (House of Cards, Game of Thrones, Walking dead), κατι μου λειπει σε αυτα, εστω και σε ελαχιστο βαθμο. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από yanis13 1
Arkin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, yanis13 είπε Ολοσωστη παρατηρηση, το σκεφτομουν και εγω τις προαλλες. Δε ξερω πλεον τι παει στραβα. Αν καποιος μου πει να του αναφερω 5 σειρες-σταθμους της τηλεορασης, αυτοματα θα ανατρεξω σε εκεινη την περιοδο (Oz, Wire, Sopranos), αντε ελαχιστα πιο μετα (LOST, BrBa, Mad Men). Ενω και τωρα εχουμε δει επη (House of Cards, Game of Thrones, Walking dead), κατι μου λειπει σε αυτα, εστω και σε ελαχιστο βαθμο. Ναι μεχρι 2010 που βγηκε το BrBad εχουμε πολυ αξιολογες σειρες που αντεχουν στο χρονο και ειναι διαχρονικες. Το house of cards επεσε στις τελευταιες σεζον οπως και το game of thrones ειδικα η τελευταια ηταν πολυ πολυ κατωτερη απο τις πρωτες 5. Το walking dead επισης μεχρι την 5η καλη σειρα μετα επεσε και αυτο στη λουπα του αρμεγματος μεχρι αηδιας. Mad men πρεπει να δω επειγοντως. Six feet under oz wire sopranos μια και μια ολες τους η χρυση εποχη της τηλεορασης. Η τελευταια 10ετια που μπηκε το netflix το ολο SJW culture με την πολιτικη ορθοτητα εχει καταστρεψει τα παντα. Ταινιες PG που για να δουμε λιγο αιμα πρεπει να κανουμε ταμα χαζα αστεια σε ταινιες οπως marvel που αντι να ειναι σοβαρες εχουν αυτο το αναλαφρο αηδιαστικο χιουμορ που δεν αντεχετε. Ηθοποιοι που επιλεγονται με το αν ειναι ομορφοι οχι για το αν εχουν υποκριτικη ικανοτητα. Τραγουδιστες παρομοιως εχουν καταντησει τα τραγουδια ο θεος να τα κανει χειροτερα το ενα απο το αλλο. Σε καθε κλαδο ειμαστε πολλα βηματα πισω και δεν ξερω που θα παει ολο αυτο. Εξαιρεσεις παντα θα υπαρχουν σε καθε τομεα αλλα ο κανονας εχει παει στην αλλη μερια και δεν βλεπω μελλον. Οι μικρες ηλικιες εχουν εθιστει σε οτι σαβουρα υπαρχει και η ποιοτητα εχει πεσει κατακορυφα στα παντα. 1
yanis13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ναι μεχρι 2010 που βγηκε το BrBad εχουμε πολυ αξιολογες σειρες που αντεχουν στο χρονο και ειναι διαχρονικες. Το house of cards επεσε στις τελευταιες σεζον οπως και το game of thrones ειδικα η τελευταια ηταν πολυ πολυ κατωτερη απο τις πρωτες 5. Το walking dead επισης μεχρι την 5η καλη σειρα μετα επεσε και αυτο στη λουπα του αρμεγματος μεχρι αηδιας. Mad men πρεπει να δω επειγοντως. Six feet under oz wire sopranos μια και μια ολες τους η χρυση εποχη της τηλεορασης. Η τελευταια 10ετια που μπηκε το netflix το ολο SJW culture με την πολιτικη ορθοτητα εχει καταστρεψει τα παντα. Ταινιες PG που για να δουμε λιγο αιμα πρεπει να κανουμε ταμα χαζα αστεια σε ταινιες οπως marvel που αντι να ειναι σοβαρες εχουν αυτο το αναλαφρο αηδιαστικο χιουμορ που δεν αντεχετε. Ηθοποιοι που επιλεγονται με το αν ειναι ομορφοι οχι για το αν εχουν υποκριτικη ικανοτητα. Τραγουδιστες παρομοιως εχουν καταντησει τα τραγουδια ο θεος να τα κανει χειροτερα το ενα απο το αλλο. Σε καθε κλαδο ειμαστε πολλα βηματα πισω και δεν ξερω που θα παει ολο αυτο. Εξαιρεσεις παντα θα υπαρχουν σε καθε τομεα αλλα ο κανονας εχει παει στην αλλη μερια και δεν βλεπω μελλον. Οι μικρες ηλικιες εχουν εθιστει σε οτι σαβουρα υπαρχει και η ποιοτητα εχει πεσει κατακορυφα στα παντα. Six feet under δεν εχω δει, εχω ακουσει τα καλυτερα, με ενα απο τα συγκλονιστικοτερα και πιο συγκινητικα φιναλε στην ιστορια της TV.
Arkin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, yanis13 είπε Six feet under δεν εχω δει, εχω ακουσει τα καλυτερα, με ενα απο τα συγκλονιστικοτερα και πιο συγκινητικα φιναλε στην ιστορια της TV. Αχ τι φιναλε θα κλαις για κανα 10λεπτο. Απλα δεν υπαρχει. Ειδικα οταν εχεις δεθει τοσο πολυ με τους χαρακτηρες της σειρας. Το six feet under ειναι οτι πιο to the ground υπαρχει σε σειρα μιλαει πρακτικα για το θανατο απο καθε οπτικη δεν αφηνει τιποτα ειναι η πιο ανθρωπινη σειρα που υπαρχει. Ξεκινησε την και θα καταλαβεις το μεγαλειο της. 3
xavier Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 @arkin θα σου προτεινα να δεις και το in treatment αν δεν το εχεις κανει. ειναι επισης πολυ δυνατη εμπειρια. επισης εγω αγαπησα παρα πολυ και το john from cincinnati, που κοπηκε πολυ αδικα απο το hbo της χρυσης περιοδου. πολυ καλο και το big love 1
Arkin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, xavier είπε @arkin θα σου προτεινα να δεις και το in treatment αν δεν το εχεις κανει. ειναι επισης πολυ δυνατη εμπειρια. επισης εγω αγαπησα παρα πολυ και το john from cincinnati, που κοπηκε πολυ αδικα απο το hbo της χρυσης περιοδου. πολυ καλο και το big love Δεν έχω δει κανένα από αυτά. Το in treatment είδα είναι 133 επεισόδια. Αξίζει τόσο ώστε να αφιερώσω τόσο χρόνο? Τα άλλα 2 μπήκαν στο πρόγραμμα δεν τα γνώριζα ευχαριστώ πολύ.
xavier Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν έχω δει κανένα από αυτά. Το in treatment είδα είναι 133 επεισόδια. Αξίζει τόσο ώστε να αφιερώσω τόσο χρόνο? Τα άλλα 2 μπήκαν στο πρόγραμμα δεν τα γνώριζα ευχαριστώ πολύ. για το in treatment μη σε τρομαζει ο αριθμος των επ. ειναι 25λεπτα αν θυμαμαι καλα. για την 4η σεζον που βγηκε περσι, ειναι ουσιαστικα reboot , δεν ειμαι τόσο ζεστος. Αλλα οι 3 πρωτες , σου δημιουργουν πολλα συναισθηματα. Για εμενα ηταν εξισου δυνατη εμπειρια με το οζ. το φορματ εινα αρκετα θεατρικο, ουσιαστικα 2 ηθοποιοι που μιλανε μεταξυ τους στο ιδιο παντα δωματιο. Αν δε σε ενοχλει το φορματ, εγω το προτεινω ανεπιφυλακτα. γενικα τη συγκεκριμενη περιοδο(late 90s-early 10s) τη θεωρω μαγικη για το HBO, οτι κυκλοφορουσε ηταν τοσο μοναδικο και πρωτοτυπο. Μερικές σειρα που δεν πολυαναφερονται ειναι το angels in america, το generations kill, το john adams . Αλλα ακομα και κωμωδιες οπως το entourage ή το shamelss ειναι must ή το treme και το flight of the conchords αν σε ενδιαφερει η μουσικη . το leftovers καταλαβαινω οτι δεν ειναι για ολους. για το the corner νομιζω το εχουμε ξανασυζητησει οπως και για το carnivale. θεωρω οτι οποιοσδηποτε που βλεπει σειρες εχει ηδη δει, Wire, Sopranos, Six feet under, Band of brothers, Deadwood, Rome, True Blood , Veep κτλ. 1 1
Arkin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, xavier είπε για το in treatment μη σε τρομαζει ο αριθμος των επ. ειναι 25λεπτα αν θυμαμαι καλα. για την 4η σεζον που βγηκε περσι, ειναι ουσιαστικα reboot , δεν ειμαι τόσο ζεστος. Αλλα οι 3 πρωτες , σου δημιουργουν πολλα συναισθηματα. Για εμενα ηταν εξισου δυνατη εμπειρια με το οζ. το φορματ εινα αρκετα θεατρικο, ουσιαστικα 2 ηθοποιοι που μιλανε μεταξυ τους στο ιδιο παντα δωματιο. Αν δε σε ενοχλει το φορματ, εγω το προτεινω ανεπιφυλακτα. γενικα τη συγκεκριμενη περιοδο(late 90s-early 10s) τη θεωρω μαγικη για το HBO, οτι κυκλοφορουσε ηταν τοσο μοναδικο και πρωτοτυπο. Μερικές σειρα που δεν πολυαναφερονται ειναι το angels in america, το generations kill, το john adams . Αλλα ακομα και κωμωδιες οπως το entourage ή το shamelss ειναι must ή το treme και το flight of the conchords αν σε ενδιαφερει η μουσικη . το leftovers καταλαβαινω οτι δεν ειναι για ολους. για το the corner νομιζω το εχουμε ξανασυζητησει οπως και για το carnivale. θεωρω οτι οποιοσδηποτε που βλεπει σειρες εχει ηδη δει, Wire, Sopranos, Six feet under, Band of brothers, Deadwood, Rome, True Blood , Veep κτλ. Θα το δω εφόσον είναι 25λεπτα ας είναι σε θεατρικό format όπως έγραψες σίγουρα θα είναι εμπειρία. Αχ αυτό το leftovers ένα επεισόδιο έχω αφήσει εδώ και πόσα χρόνια δεν το έχω τελειωσει. Η πιο περίεργη σειρά που έχω δει ειδικά Τρίτη σεζόν με κάποια επεισόδια με το υποσυνειδητο είναι τέρμα mindfuck σειρά για πολύ συγκεκριμένο κοινό. Deadwood έπος Rome veep δεν εχω δει. Entourage αγάπη έχει πολλά χρόνια που το τελείωσα είδα και την ταινία τέρμα fun αλλά με δυνατά δραματικά σημεία σε κάθε έναν από τους φίλους must και αυτή. Καλά που μου θύμισες Rome και Leftovers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα