firepc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Heybro είπε Πιο όμορφο δεν φαίνεται στο 16:9? Λίγο παχαίνει την Kate στα υπόλοιπα μου αρέσει αρκετά περισσότερο. Το 4/3 είναι αναλογία του 1995 και μας κακοφαινετε πολύ Εγω το σιχαινομαι το stretching Οι μαυρες μπαρες δεν με πειραζουν και τοσο Τσπ, βγηκαμε offtopic
Heybro Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, firepc είπε Εγω το σιχαινομαι το stretching Οι μαυρες μπαρες δεν με πειραζουν και τοσο Γούστα. Ποτέ δεν είχα θέμα με stretching με μπάρες πάλι άστα. Βέβαια 4/3 σε 55αρα δεν θα έκανα ποτέ σε 5.7 κανένα θέμα. Στην 21:9 βλέπω άνετα 16:9 περιεχόμενο σε stretching μου αρέσει και αρκετά. Γενικά στις λίγες ίντσες το stretching δεν ενοχλεί. Στις πολλές υπάρχει θέμα.
firepc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Στις 2/7/2018 στις 4:45 ΜΜ, firepc είπε Αγγλικο amazon OZ - Complete Collection (Season 1-6) https://www.amazon.co.uk/Oz-Complete-Seasons-1-6-DVD/dp/B00HB36AMQ/ref=sr_1_fkmr1_1?ie=UTF8&qid=1530542548&sr=8-1-fkmr1&keywords=OZ+-+Complete+Collection+(Season+1-6) £52 Την εχει και το public €90 30 λιρες τωρα
26ska Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Η σειρά είναι φοβερή, μπορεί να φαίνεται λίγο παλιά, αλλά είναι με διαφορά η καλύτερη σειρά με φυλακές. 3 1
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Τι επικουρα ειναι η σειρα? Ειδα πρωτο επεισοδιο και εχω εκπλαγει τοσο ευχαριστα. Ποσο ωμη και σκληρη. HBO σημαινει ποιοτητα χωρις υπεκφυγες σε κλισε. Μακαρι να συνεχισει ετσι μεχρι το τελος. 1
xavier Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τι επικουρα ειναι η σειρα? Ειδα πρωτο επεισοδιο και εχω εκπλαγει τοσο ευχαριστα. Ποσο ωμη και σκληρη. HBO σημαινει ποιοτητα χωρις υπεκφυγες σε κλισε. Μακαρι να συνεχισει ετσι μεχρι το τελος. δεν εισαι ετοιμος για αυτο που θα δεις. 1
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, xavier είπε δεν εισαι ετοιμος για αυτο που θα δεις. Spoiler Να πω την αλήθεια εκεί που περίμενα τον Dino να ειναι βασικός πρωταγωνιστής στη σειρα στο τέλος τον καίνε. Τεράστιο σοκ. Έχω δει πάρα πολλές σειρές αλλά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη θα είναι κάτι πρωτόγνωρο στην βία που θα δείχνει. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από Arkin
yanis13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Arkin είπε Τι επικουρα ειναι η σειρα? Ειδα πρωτο επεισοδιο και εχω εκπλαγει τοσο ευχαριστα. Ποσο ωμη και σκληρη. HBO σημαινει ποιοτητα χωρις υπεκφυγες σε κλισε. Μακαρι να συνεχισει ετσι μεχρι το τελος. Απιστευτη σειρα, δεν υπαρχει. 2
Pa0ki Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Σειρά με αρχίδια, φοβερό cast και χαρακτήρες-μορφές! Είναι σίγουρα must watch. 2
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Oz[Season 1] https://www.imdb.com/title/tt0118421/episodes?season=1 Η καλυτερη σειρα με θεμα φυλακες απο τις καλες εποχες που το HBO και αλλες παρομοιες εταιριες δεν φοβοταν τη λογοκρισια και τι θα δειξουν στο καναλι τους οπως την τελευταια 10ετια. Σκληρο αμειλικτο ρεαλιστικο γροθια στο στομαχι θα χαρακτηριζα την πρωτη σεζον του ΟΖ. Μια σεζον που ειναι σαν αυτες τις βομβες που εχουν πεσει δεν εχουν σκασει αλλα ειναι ετοιμες μεχρι να γινει το μπαμ. Ενα καζανι που βραζει με λιγα λογια. Δεν υπαρχει πρωταγωνιστης ολοι ειναι ευαλωτοι οι ισορροπιες αλλαζουν ραγδαια χαρακτηρες που λες εχουν μελλον φευγουν με συνοπτικες διαδικασιες. Καπως ετσι δεν ειναι οι φυλακες? Μου αρεσει πολυ η συνδεση που κανει πολλες φορες με τον εξω κοσμο με τον Χιλ που μιλαει προς εμας και λεει τα πραγματα οπως ειναι. Οι ηθοποιοι ενας και ενας ολοι παιζουν εξαιρετικα και εχουν μπει στο πετσι του ρολου. Δεν ειναι σειρα για ολους μιας και εχει αρκετα βιαιες σκηνες δειχνει ομως την σκληρη πραγματικοτητα. 8 επεισοδια μιας ωρας δυνατα ολα χωρις κοιλια με Cliffhanger στο τελος και παμε γερα για την δευτερη. 9.5/10 4
yanis13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Oz[Season 1] https://www.imdb.com/title/tt0118421/episodes?season=1 Η καλυτερη σειρα με θεμα φυλακες απο τις καλες εποχες που το HBO και αλλες παρομοιες εταιριες δεν φοβοταν τη λογοκρισια και τι θα δειξουν στο καναλι τους οπως την τελευταια 10ετια. Σκληρο αμειλικτο ρεαλιστικο γροθια στο στομαχι θα χαρακτηριζα την πρωτη σεζον του ΟΖ. Μια σεζον που ειναι σαν αυτες τις βομβες που εχουν πεσει δεν εχουν σκασει αλλα ειναι ετοιμες μεχρι να γινει το μπαμ. Ενα καζανι που βραζει με λιγα λογια. Δεν υπαρχει πρωταγωνιστης ολοι ειναι ευαλωτοι οι ισορροπιες αλλαζουν ραγδαια χαρακτηρες που λες εχουν μελλον φευγουν με συνοπτικες διαδικασιες. Καπως ετσι δεν ειναι οι φυλακες? Μου αρεσει πολυ η συνδεση που κανει πολλες φορες με τον εξω κοσμο με τον Χιλ που μιλαει προς εμας και λεει τα πραγματα οπως ειναι. Οι ηθοποιοι ενας και ενας ολοι παιζουν εξαιρετικα και εχουν μπει στο πετσι του ρολου. Δεν ειναι σειρα για ολους μιας και εχει αρκετα βιαιες σκηνες δειχνει ομως την σκληρη πραγματικοτητα. 8 επεισοδια μιας ωρας δυνατα ολα χωρις κοιλια με Cliffhanger στο τελος και παμε γερα για την δευτερη. 9.5/10 Και φαντάσου γίνεται ακόμα καλύτερο. 3
Arkin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Oz[Season 2] https://www.imdb.com/title/tt0118421/episodes?season=2 Μια αρκετα διαφορετικη σεζον απο την πρωτη μια σεζον που πραγματικα σε 8 επεισοδια εγιναν πραγματα που περνουν 3-4 σεζον σε αλλες σειρες για να γινουν. Αν δουμε μεμονωμενα τα επεισοδια περα απο το πρωτο που ειναι περισσοτερο σαν το 9ο της πρωτης σεζον παρα στη συνοχη της δευτερης σεζον καθε ενα απο τα 7 επεισοδια δεν στεκετε μονο του. Ο συνδυασμος ομως και των 7 η ελπιδα που προσφερουν καποια επεισοδια και το πως σε καποια αλλα την περνουν πισω γινεται με μοναδικο τροπο. Ο σκοπος της σεζον φανηκε στο τελευταιο επεισοδιο το οποιο εδειξε τη βαρβαροτητα και τη σκληρη πραγματικοτητα των ανθρωπων που ειναι στη φυλακη κατι που προετοιμαζοταν αριστοτεχνικα απο το δευτερο επεισοδιο. Καθε χαρακτηρας και μια τρομερη ιστορια απο πισω καθε χαρακτηρας με τη δικη του προσωπικοτητα. Πολυ καλη αναλυση γινεται και σε αυτους που δουλευουν στη φυλακη και στη διαχειρηση του καθενος με τους φυλακισμενους. Για καποιους χαρακτηρες λυπασαι για καποιους χαιρεσαι οι ισορροπιες αλλαζουν απο τη μια στιγμη στην αλλη και καταλαβαινεις τι περναει ο καθενας και πως διαχειριζεται την κατασταση. Θα εβαζα χαμηλοτερο βαθμο αλλα το τελευταιο επεισοδιο ανεβασε συνολικα ολη τη σεζον και εκλεισε οπως επρεπε. Σειρα που αν εβγαινε σημερα θα λογοκρινοταν για τα παντα που δειχνει αλλα στο σημερα ο κοσμος θελει αποστειρωμενες σειρες οι οποιες δειχνουν τα πραγματα οπως δεν ειναι πραγματικα. 9.2/10 2
Arkin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Oz[Season 3] https://www.imdb.com/title/tt0118421/episodes?season=3 Ακομα μια σεζον εφτασε στο τελος της. Μια σεζον που μεχρι λιγο πριν το τελος θα μπορουσα να την συνοψισω σε μια λεξη. Λυτρωση. Λυτρωση για πολλους απο τους χαρακτηρες μας με τον εναν η αλλο τροπο η πραγματικοτητα ομως μας εδειξε οτι τιποτα πραγματικα δεν αλλαζει. Ο καθενας κουβαλαει τον σταυρο του ο καθενας θα κανει οτι περναει απο το χερι του για την επιβιωση μεσα στη φυλακη. Χαρηκα στο πρωτο επεισοδιο για ενα συγκεκριμενο χαρακτηρα μπηκε πολυ δυνατα η σεζον. Προς το τελος καποια πραγματα μου φανηκαν καπως ασυνδετα και βεβιασμενα με το ολο racism θεμα αλλα ισως δεν εδωσα βαση τοσο στα σημεια που εχουμε αναλογα περιστατικα. Γενικα σηκωνει αναλυση η σεζον εχει γινει πολυ αξιολογη προσπαθεια στην αναπτυξη του καθε χαρακτηρα και ειναι σπανιο για τον θεατη να ξερει τον καθε χαρακτηρα με το ονομα και επωνυμο του το Oz ομως το καταφερνει και δειχνει ποσο καλη σειρα ειναι. 9.1/10 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα