Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ ωραία σειρά αλλά αν τα δεις όλα τα επεισόδια μαζί είναι κάπως too much.Είναι πολύ βαριά.Επίσης μου φάνηκε οτι δημιουργήθηκαν κάποιες χαζοζαρούμενες καταστάσεις απλά για να υπάρξει δράμα (πχ η φάση με τα φάρμακα που προκαλούσαν πρόωρη γήρανση).Αλλά αφού έτρχε για 6 χρονια λογικό είναι να υπάρξουν τέτοια φαινόμενα.

Δημοσ.

Ελάτε ρε παίδες τι ωμή βία και ωμη βία σας βλέπω να λέτε συνέχεια. Σιγά την τρελή την βία. Ειδικά μερικές σκηνές τις έκαναν να φαίνονται τόσο κωμικές που γελούσες.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γιατι δεν βγαινει σε bluray ρε γαμωτο να την δουμε η εστω σε web και 16:9? Να δεις dvd ποιοτητα το 2018 ειναι καπως.

Δημοσ.

αυτες οι σειρες ειναι γυρισμενες σε 4:3

Και το the wire ηταν σε 4:3 και το κανανε 16:9 με zoom in και εγινε σκατα. Χανεις content απο ολες τις μεριες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

αυτες οι σειρες ειναι γυρισμενες σε 4:3

Και το the wire ηταν σε 4:3 και το κανανε 16:9 με zoom in και εγινε σκατα. Χανεις content απο ολες τις μεριες

Δυσκολα να δεις 4:3 το 2018 ομως. Το the wire το ειχα δει σε 4:3 πριν 6 7 χρονια αλλα τωρα το εχω σε 16:9 πανω απο 150gb. Οντως χανεις περιεχομενο εκαναν τετοια βλακεια?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heybro είπε

Δυσκολα να δεις 4:3 το 2018 ομως. Το the wire το ειχα δει σε 4:3 πριν 6 7 χρονια αλλα τωρα το εχω σε 16:9 πανω απο 150gb. Οντως χανεις περιεχομενο εκαναν τετοια βλακεια?

Ναι.

Αν βρεις παλια version της σειρας που ειναι 4:3 τσεκαρε το side by side με την τωρινη και θα το δεις.

Δεν επεσε στο ματι σου οτι δειχνει τα προσωπα πολυ κοντα? Τσπ, αν τα τσεκαρεις οπως λεω πιο πανω θα καταλαβεις.

Εις οτι αφορα το 4:3 το 2018 που λες πιο πανω, μπορεις αν τα εχεις digital να τα δεις στο iPad σου και θα το εχεις full screen

Τα ipad εχουν 4:3 αναλογια γι αυτο και πολλα παιχνιδια της δεκαετιας του 90 και αρχες 2000 περασαν αψογα απο το PC στο iPad (πχ. Grim Fandango, Full Throttle, Syberia 1&2 και πολλα αλλα)

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, firepc είπε

Ναι.

Αν βρεις παλια version της σειρας που ειναι 4:3 τσεκαρε το side by side με την τωρινη και θα το δεις.

Δεν επεσε στο ματι σου οτι δειχνει τα προσωπα πολυ κοντα? Τσπ, αν τα τσεκαρεις οπως λεω πιο πανω θα καταλαβεις.

Εις οτι αφορα το 4:3 το 2018 που λες πιο πανω, μπορεις αν τα εχεις digital να τα δεις στο iPad σου και θα το εχεις full screen

Τα ipad εχουν 4:3 αναλογια γι αυτο και πολλα παιχνιδια της δεκαετιας του 90 και αρχες 2000 περασαν αψογα απο το PC στο iPad (πχ. Grim Fandango, Full Throttle, Syberia 1&2 και πολλα αλλα)

Απλά τα κατέβασα ίσως τα δω μελλοντικά το 4:3 το έχω σβήσει. Δεν ήξερα ότι έκοψαν εικόνα. Τα παιχνίδια που ανέφερες υπάρχουν και στο Android τα syberia 1 2 τα τερμάτισα χωρίς θέμα σε 16:9 δεν κατάλαβα κάποιο κόψιμο. Πιστεύω ότι θέλει παρατήρηση για να δεις τη διαφορά σίγουρα υπάρχει όμως. 

Δεν έχω δει shield Oz seinfeld carnivale scrubs εξαιτίας της sd ποιότητας και του 4:3. Μακάρι κάποια στιγμή να βγουν σε blu-ray και 16:9 και ας κόβεται λίγο εικόνα αρκεί να είναι η εικόνα όπως πρέπει για 2018.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Απλά τα κατέβασα ίσως τα δω μελλοντικά το 4:3 το έχω σβήσει. Δεν ήξερα ότι έκοψαν εικόνα. Τα παιχνίδια που ανέφερες υπάρχουν και στο Android τα syberia 1 2 τα τερμάτισα χωρίς θέμα σε 16:9 δεν κατάλαβα κάποιο κόψιμο. Πιστεύω ότι θέλει παρατήρηση για να δεις τη διαφορά σίγουρα υπάρχει όμως. 

Δεν έχω δει shield Oz seinfeld carnivale scrubs εξαιτίας της sd ποιότητας και του 4:3. Μακάρι κάποια στιγμή να βγουν σε blu-ray και 16:9 και ας κόβεται λίγο εικόνα αρκεί να είναι η εικόνα όπως πρέπει για 2018.

Τα syberia αν τα επαιξες σε 16:9 full screen τοτε ειχαν stretching, το οποιο ειναι ακομα πιο απαισιο απο τις μαυρες μπαρες.

Στο zoom in κοβει εικονα, στο stretching δεν κοβει αλλα τεντωνει 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

Τα syberia αν τα επαιξες σε 16:9 full screen τοτε ειχαν stretching, το οποιο ειναι ακομα πιο απαισιο απο τις μαυρες μπαρες.

Στο zoom in κοβει εικονα, στο stretching δεν κοβει αλλα τεντωνει 

Στο note 3 τα τερμάτισα και τα 2 δεν κατάλαβα κάποιο τεντωμα μου άφησαν και τα 2 εξαιρετική εμπειρία. Τώρα σε μεγάλη οθόνη εκεί ίσως να φαινόταν περισσότερο το τεντωμα στις 5.7 δεν φάνηκε κάτι. 

Δημοσ.

Πιο όμορφο δεν φαίνεται στο 16:9? Λίγο παχαίνει την Kate στα υπόλοιπα μου αρέσει αρκετά περισσότερο. Το 4/3 είναι αναλογία του 1995 και μας κακοφαινετε πολύ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...