ScarletK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αν και είναι λίγο b σε σημεία, αν και μερικές φορές μερικές ιστορίες στήνονται στα γρήγορα (οι κρατούμενοι όλοι έχουν μεγάλα στόματα), το βλέπω με ευλάβεια. Έχει ενδιαφέρον και είναι από τις σειρές που βάζω για να κοιμηθώ και τελικά καταλήγω να βλέπω δύο επεισόδια.
Kasrith Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Φοβερό αλλά με χάλασε που δεν υπάρχει σε 720p ή έστω σε ποιοτικό DVDrip. Μονο κάτι video cassete rip εχω βρεί και την άφησα στην μέση του 2ου κύκλου. Ε και το Wire είναι (ήταν τουλάχιστον οταν το είδα πέρσυ) χαμηλή εικονική ποιότητα αλλα δεν παύει να είναι απο της κορυφαιότερες σειρές...
LeukoSustima Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Τί να λέμε τώρα? Τρομερή η σειρά,η καλύτερη που έχω δει συγκεκριμένα. Τι να πρωτοσχολιάσεις χαρακτήρες,ερμηνείες,στορυλαινς,σεναριο. . . Απλά αριστούργημα μάγκες. . .
serina Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω τα επεισοδια της σειρας greek που παιζεται στον αντ1 με ελληνικους υποτιτλους...?????
tzinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 χμμμ μου θυμισες οτι πρεπει να την τελειωσο την σειρα! εχω αφησει 2-3 επεισοδεια! Και ενω φτανω στο τελος και δεν βλεπω τιποτα συνταρακτικο να γινεται, η τελικη κριση ειναι οτι ειναι μια απο τις καλυτερες σειρες τυπου με φυλακες και γενικως σε σειρες ωμες με ρεαλισμο και κοινωνικες........αλλα δεν την θεωρο αριστουργημα και δεν θα την εβαζα στις αγαπημενες μου. Shield, wire....τις θεωρω καλυτερες και τις διασκεδασα παραπανω. Ισως επειδη το μοτιβο ηταν συνεχεια το ιδιο, καποιος εψαχνε να φαει καποιον αλλο, ο ενας καρφωνε τον αλλο...και ο κακομοιρης ο mcmanus την ειχε δει σωτηρας. Απο ενα σημειο και μετα ψαχναν τον ποιο προχειρο τροπο για να σκοτωσουν κανα δυο χαρακτηρες ανα επεισοδειο και αυτο εμοιαζε αυτοσκοπος της σειρας! Η 6τη σεζον ειναι η χειροτερη και ποιο βαρετη. Σε συνδυασμο με καποιους χαρακτηρες που δεν γουσταρα, και καπου καταντησε κουραστικο. Βεβαια εχει δωσει και επικους χαρακτηρες που δινουν ρεστα. Ενα 7ρακι απο μενα στο συνολο της.
LeukoSustima Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Yeap...for real...αυτή ήταν η απάντηση του... κι εμένα το ίδιο. και με είπε και τσαμπατζή επειδή γέλασα με την τιμή. Με 5€ θα περίμενα και λίγη ορθογραφία. Φαντάζομαι τι θα γίνεται σε ένα 60λεπτο... αχαχαχαααα σωστός.
ababapanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα υπαρχει καμία σοβαρή εξέλιξη με τους υποτιτλους της σειράς? την ξεκίνησα σημερα και είναι καταπληκτική, πάντως λίγο που έψαξα βρίσκω ελληνικούς υποτιτλους μέχρι και την σεζόν 4. Για την 5 και 6 τίποτα. Οποίος γνωρίζει κάτι ας στείλει ένα πμ...
eSATA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα υπαρχει καμία σοβαρή εξέλιξη με τους υποτιτλους της σειράς? την ξεκίνησα σημερα και είναι καταπληκτική, πάντως λίγο που έψαξα βρίσκω ελληνικούς υποτιτλους μέχρι και την σεζόν 4. Για την 5 και 6 τίποτα. Οποίος γνωρίζει κάτι ας στείλει ένα πμ... http://www.2shared.com/file/PK9ngjfr/Oz_online.html 1
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Όποιος ψάχνει ελληνικούς υπότιτλους, να ενημερώσω ότι υπάρχουν για όλες τις σεζόν στο tvsubtitles.net http://www.tvsubtitles.net/tvshow-36-1.html
4saken Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Γαματη σειρα αλλα καταθλιπτικη...Ισως εφταιγε η περιοδος που την ειδα.Παντως πολυ πεος..
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Είναι πολύ σκληρή σειρά είναι η αλήθεια. Δείχνει πως είναι η ζωή στις φυλακές χωρίς να τα ωραιοποιεί και είναι τέρμα ωμή. Αυτό ακριβώς είναι που τη κάνει και διαφορετική σε σχέση με άλλες σειρές.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Agreed. Επισης ειναι ενδιαφερον η εισαγωγη του Panopticon που εφαρμοζεται στη συγκεκριμενη φυλακη. Επικη σειρα. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις τελείωσα την σειρά. Ντάξει γάμησε. Κάθομαι και σκέφτομαι χαρακτήρες της σειράς. Ο ένας πιο γαμάτος από τον άλλον. Πουλέν μάλλον πάει ο Οράιλι που τη δίπλωσε στο τέλος την μουνάρα. Άλλα όποιον και να πάρεις, βρωμάει ιστορία από πίσω του. Χαίρομαι που την είδα και ας με δούλευαν όλοι για την ηλικία της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα