Προς το περιεχόμενο

Πρώτη φόρτιση

brooks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα αύριο παραλαμβάνω νέο λάπτοπ, τους ρώτησα πόση ώρα να το φορτίσω πριν την πρώτη χρήση και μου έδωσαν αυτό.

Το διαβάζω αλλά επειδή είμαι λίγο βόιδι στα αγγλικά, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πόσο πρέπει να το φορτίσω την πρώτη φορά.

Το τελευταίο λαπτοπ που είχα πάρει το είχα φορτίσει 8 ώρες συνέχεια πριν το ανοίξω, με την μπαταρία (έτσι μου είχε πει ο υπάλληλος) Από τότε δεν έχω πολυακολουθήσει τις συμβουλές που μου είχαν δώσει και επειδή δεν το μετακινούσα και πολύ εκτός σπιτιού, το είχα συνέχεια στην πρίζα. Για να πω την αλήθεια μου, δεν έπαθε τίποτα, φορτίζει ακόμη στο 100% και status μου δείχνει excellent.

Τι να κάνω με το καινούργιο;

Δημοσ.

Βάλτο να φορτίζει και κάνε τη δουλεία σου ....

Βάλε προγράμματα , δές πως είναι κτλ κτλ ...

Δηλαδή δούλεψε το κανονικά ...

Απλά φρόντισε την πρώτη φορά να φορτίσει πλήρως ....

Βασικά αυτό θέλουν τα περισσότερα ...

Τώρα άμα δεν λέει τίποτα το εγχειρίδιο κατασκευαστή κάνε αυτό που σου είπα ...

Αλλιώς ότι λέει εκείνο!!!

* Με γειά!!!

Δημοσ.

Εγω ενα 12ωρο το αφηνω μολις το παρω (το δουλευω κανονικα και δεν το εχω κλειστο).

Ακομα κανενα.. ΜΠΑΜ δεν εχω ακουσει!

Δημοσ.

Οταν το παρεις δουλεψε το με το ρευμα του μονο,και οταν τελειωσεις βαλε την μπαταρια να φορτισει.

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εγώ βαριέμαι όλη αυτή την ιστορία με το βγάλε την μπαταρία, βάλε την μπαταρία, φόρτισε, ξεφόρτισε κτλ. Δηλ. δεν πειράζει αν το έχω με την μπαταρία στο ρεύμα; (η εμπειρία μου έχει δείξει πως δεν πειράζει καθόλου, με αυτή τη λογική το παλιό μου fujitsu κράτησε 9 χρόνια, αλλά μήπως είναι καφρίλα; )

Δημοσ.

Καλό είναι τα την φορτίσεις μόνη τις γιατί η μπαταρία θα είναι νέας γενιάς,6 cell και είναι διαφορετική από από την άλλη μπαταρία που είχε το λάπτοπ σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...