Προς το περιεχόμενο

Πτοβλημα με ρουτερ οτε bautec και shoutcast

papajohn87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα τα φωτα σας. Εχω ενα ρουτερ του οτε bautec και προσπαθω να φτιαξω ενα online radio. Εχω εγκαταστησει το Sam broadcaster και εχω εγκαταστησει και τον shoutcast server. Εχω εγκαταστησει επισης και το no-ip για να εχω στατικη. Με τα πολλα εχω φτιαξει τα παντα εχω ανοιξει πορτες αλλα δεν μπορω να συνδεθω στον shoutcast server. Σε ρουτερ speedtouch που το δοκιμασα λειτουργει κανονικα(στο σπιτι φιλου μου). Αλλα δεν μπορω να το χρησιμοποιησω το speedtouch σπιτι μου γιατι εχω ISDN(annexB) γραμμη. Ξερετε τι μπορει να φταιει στο ρουτερ? Οι πορτες να ξαναθημησω ειναι ανοιχτες και τις βλεπω και σε check port sites.

Δημοσ.

Σίγουρα έχεις ανοίξει τις πόρτες σωστά στο router?Για τσέκαρε portforward.com που σου έχει οδηγό για shoutcast,μπορεί να υπάρχει μια περίπτωση να κάνεις κάτι λάθος(αν και δεν το νομίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις).To sam το έχεις σετάρει σωστά databases και τέτοια?Δοκίμασες άλλο encoding?

Δημοσ.

Σίγουρα έχεις ανοίξει τις πόρτες σωστά στο router?Για τσέκαρε portforward.com που σου έχει οδηγό για shoutcast,μπορεί να υπάρχει μια περίπτωση να κάνεις κάτι λάθος(αν και δεν το νομίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις).To sam το έχεις σετάρει σωστά databases και τέτοια?Δοκίμασες άλλο encoding?

Δοκίμασα τα πάντα το έχω στήσει σε ένα netbook. Στου φίλου μου το σπίτι που έχει speedtouch άνοιξα πόρτες και όλα καλά. Στο σπίτι μου με το bautec δεν βγάζω άκρη.

Δημοσ.

οτενετ εχεις λογικα.εχεις απενεργοποιησει την αυξημενη ασφαλεια απο το site της otenet που σου κοβει Ports??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...