green gordon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ελεος κανω ζαπινγκ και νομιζω οτι ζω στην τουρκια.
ExaByte Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Όντως μεγάλη σαπίλα. Απορώ υπάρχουν άτομα που κάθονται και τα βλέπουν;
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Κάτι είχε πάθει το internet μου και δεν μπορούσα να μπω να δω τσόντα (και δεν είχα και στο pc) και δοκίμασα να τραβήξω παχιά με τουρκικο σίριαλ και δεν μπορούσα , κάτι με χαλάει , για τα σκουπίδια είναι.
KilliK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 τουρκια,βραζιλια,αργεντινη,σε λιγο η μεση ελληνιδα νοικοκυρα θα αρχισει να βλεπει και γιαπωνεζικες σαπουνοπερες.
Adon1s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 μετα τα μεξικάνικα , είναι θαρρώ η νέα λατρεία των συνταξιούχων
slipknot Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 τουρκια,βραζιλια,αργεντινη,σε λιγο η μεση ελληνιδα νοικοκυρα θα αρχισει να βλεπει και γιαπωνεζικες σαπουνοπερες. Γιατί και οι ελληνικές σειρές είναι ορίτζιναλ δουλειές Ελλήνων.
KilliK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Γιατί και οι ελληνικές σειρές είναι ορίτζιναλ δουλειές Ελλήνων. εννοειται
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Όντως μεγάλη σαπίλα. Απορώ υπάρχουν άτομα που κάθονται και τα βλέπουν; Μετά από 400 χρόνια με την τουρκό-τσουτσου στα σκέλια όποιος αρέσκεται στο να βλέπει μεμέτικα σήριαλ βάζει υποψηφιότητα για απόγονος του Μεμχμέτ του Άπλυτου..... Γιατί και οι ελληνικές σειρές είναι ορίτζιναλ δουλειές Ελλήνων. Του Παπακαλιάτη σίγουρα για άλλους dunno ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΚΑΜ ΜΠΑΚ ΤΟ ΖΕ ΓΚΙΚ ΤΕΛΕΒΙΖΙΟΝ ΠΛΙΖ
IOSTEFO Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Όντως μεγάλη σαπίλα. Απορώ υπάρχουν άτομα που κάθονται και τα βλέπουν; Όλο το παλαιό φαληρο ( η μικρή Κωνσταντινούπολη).
Merdock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 τουρκια,βραζιλια,αργεντινη,σε λιγο η μεση ελληνιδα νοικοκυρα θα αρχισει να βλεπει και γιαπωνεζικες σαπουνοπερες. Εδώ είσαι foul. Γαμάνε τα J-Drama,καμία σχέση με τα τουρκοβραζιλιανοαργεντίνικα. Βέβαια δεν είναι για την μέση Ελληνίδα νοικοκυρά γιατί για να τα απολαύσεις πρέπει να έχει και μια σχέση/αγάπη με την Ιαπωνική κουλτούρα και τρόπο σκέψης
status Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 τουρκια,βραζιλια,αργεντινη,σε λιγο η μεση ελληνιδα νοικοκυρα θα αρχισει να βλεπει και γιαπωνεζικες σαπουνοπερες. Παλιότερα είχα εντόπιση ένα σχετικό άρθρο για το που απευθήνονται τα προγράμματα στην ΤιΒί, σε 40άρες νοικοκυρές που δεν τις νοιάζει τίποτε άλλο με λίγα λόγια. Μισθό κόψε μου, ανέβασε μου την ΔΕΗ/ΟΤΕ/ύδρευση αλλά έτσι και μου κόψεις τα κουςκους και τις σαπουνόπερες σε σκότωσα.. Και όπως έχει γράψει ο Γιάννης Φαρσάρης :Εκεί που έχεσε η μεταπολίτευση, φύτρωσε το Life Style.
marantonis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ποσο θα τραβηξει αυτο με τα Τουρκικα σηριαλ; ειναι δυνατον να εχουν τοσες τετοιες σειρες και ουτε ΜΙΑ ταινια του μπόλυγουντ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα