Arisyo13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Λοιπον παιδες μου εδωσε ενας φιλος μου να κοιταξω τον υπολογιστη του (software προβλημα σε XP) αλλα δεν καταφερα να κανω κατι γιατι δεν λειτουργουσε το ethernet.. Εμενα λιγες μερες πριν μου ειχε χαλασει η δικια μου μητρικη και εμπαινα απο τον υπολογιστη που μου ειχε δωσει ο φιλος μου ισα ισα για να φορτιζω το iPhone με το usb μεχρι που μια μερα πατησα να ανοιξω και δεν εκανε ποστ η μητρικη και εκανε εναν θορυβο μπιπ διακεκομενα ομως.. Τι να φταιει; Η μητρικη ειναι win fast με σοκετ 939 DDR1 και Pci express x16 θυρα.. Εβγαλα την μπαταρια που εχει για να κανω clear bios αλλα τπτ οπως επισης δοκιμασα να αλλαξω το jumper για clear cmos αλλα παλι τπτ.. Συνεχιζει να κανει τα ιδια :/ Εχω αγανακτησει..
jek20 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μπορεί να μην είναι καλά κουμπωμένες οι μνήμες ή η κάρτα γραφικών.Έλεγξε τα.
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Για πες μας λίγο τα χαρακτηριστικά του pc σου . Για δοκίμασε αν έχει δυο dimm μνήμης να παίξεις την κάθε μια μόνη της σε κάθε slot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.