Προς το περιεχόμενο

Δεν εγκαθίσταται η java 6 σε windows 7

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγάζει πρόβλημα ότι δεν έχει λέει ψηφιακή υπογραφή και ακυρώνει την εγκατάσταση λίγο πριν ολοκληρωθεί. Υπάρχει καμία λύση;

Δημοσ.

Βγάζει πρόβλημα ότι δεν έχει λέει ψηφιακή υπογραφή και ακυρώνει την εγκατάσταση λίγο πριν ολοκληρωθεί. Υπάρχει καμία λύση;

και ως administrator το ιδιο κανει;

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση όλων των εκδόσεων που έχει το pc και μετά να ξαναπροσπαθήσεις να περάσεις την τελευταία κατεβάζοντάς την από το site (full download)? Το έχω συναντήσει και εγώ το φαινόμενο σε κάποια pc δε θέλει με κανένα τρόπο να κάνει update. Επίσης, απενεργοποίησε antivirus, firewall μήπως και σε μπλοκάρουν.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση όλων των εκδόσεων που έχει το pc και μετά να ξαναπροσπαθήσεις να περάσεις την τελευταία κατεβάζοντάς την από το site (full download)? Το έχω συναντήσει και εγώ το φαινόμενο σε κάποια pc δε θέλει με κανένα τρόπο να κάνει update. Επίσης, απενεργοποίησε antivirus, firewall μήπως και σε μπλοκάρουν.

+1. Απλά όταν κατεβάσεις από το site, προσοχή να επιλέξεις εκείνη που είναι για offline install.

Δημοσ.

Λογικά θα βρεις applet Java στον πίνακα ελέγχου.

Απ' όσο θυμάμαι δεν εγκαθιστά shortcuts στο start menu.

Δεν πρέπει να είναι εγκατεστημένη καμία έκδοση, δε βλέπω τπτ στα προγράμματα.

Δημοσ.

Δοκίμασε σε να διαγράψεις όλα τα προσωρινά αρχεία (τρέξε το disk cleanup). Επίσης πάτα winkey + R, πληκτρολόγησε %TEMP% και διέγραψε ότι έχει απομείνει μετά το cleanup - κάποια αρχεία δε θα διαγράφονται, αγνόησέ τα. Αν έχεις πολλούς χρήστες στο pc κάνε cleanup σε όλους.

Δοκίμασε και το revo uninstaller ή κάποιο ανάλογο, μήπως και καταφέρεις να τη βγάλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...