yannis27gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Βγάζει πρόβλημα ότι δεν έχει λέει ψηφιακή υπογραφή και ακυρώνει την εγκατάσταση λίγο πριν ολοκληρωθεί. Υπάρχει καμία λύση;
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Βγάζει πρόβλημα ότι δεν έχει λέει ψηφιακή υπογραφή και ακυρώνει την εγκατάσταση λίγο πριν ολοκληρωθεί. Υπάρχει καμία λύση; και ως administrator το ιδιο κανει;
hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση όλων των εκδόσεων που έχει το pc και μετά να ξαναπροσπαθήσεις να περάσεις την τελευταία κατεβάζοντάς την από το site (full download)? Το έχω συναντήσει και εγώ το φαινόμενο σε κάποια pc δε θέλει με κανένα τρόπο να κάνει update. Επίσης, απενεργοποίησε antivirus, firewall μήπως και σε μπλοκάρουν.
Alejandro Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση όλων των εκδόσεων που έχει το pc και μετά να ξαναπροσπαθήσεις να περάσεις την τελευταία κατεβάζοντάς την από το site (full download)? Το έχω συναντήσει και εγώ το φαινόμενο σε κάποια pc δε θέλει με κανένα τρόπο να κάνει update. Επίσης, απενεργοποίησε antivirus, firewall μήπως και σε μπλοκάρουν. +1. Απλά όταν κατεβάσεις από το site, προσοχή να επιλέξεις εκείνη που είναι για offline install.
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δεν πρέπει να είναι εγκατεστημένη καμία έκδοση, δε βλέπω τπτ στα προγράμματα.
hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Λογικά θα βρεις applet Java στον πίνακα ελέγχου. Απ' όσο θυμάμαι δεν εγκαθιστά shortcuts στο start menu. Δεν πρέπει να είναι εγκατεστημένη καμία έκδοση, δε βλέπω τπτ στα προγράμματα.
hawkpilot Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε σε να διαγράψεις όλα τα προσωρινά αρχεία (τρέξε το disk cleanup). Επίσης πάτα winkey + R, πληκτρολόγησε %TEMP% και διέγραψε ότι έχει απομείνει μετά το cleanup - κάποια αρχεία δε θα διαγράφονται, αγνόησέ τα. Αν έχεις πολλούς χρήστες στο pc κάνε cleanup σε όλους. Δοκίμασε και το revo uninstaller ή κάποιο ανάλογο, μήπως και καταφέρεις να τη βγάλεις.
yannis27gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Σβήνοντας τα προσωρινά αρχεία, έγινε η δουλειά. Θενξ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.