Προς το περιεχόμενο

OCZ Solid State Disk (SSD) Vertex 2 - 180 GΒ - SATA II 2.5"

mac_mac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο το κοσμο εδω...

Μια ερωτηση ..

εχω αυτη τη μητρηκη :ECS X58B-A 1.X

Υπαρχει προβλημα ασυμβατοτητας με αυτο το δισκο : OCZ Solid State Disk (SSD) Vertex 2 - 180 GΒ - SATA II 2.5" ?

Δημοσ.

Μ ενα γρηγορο search, δεν βλεπω καποιον με προβλημα συμβατοτητας.

Τι προβλημα σου εμφανιζει?

..εκτος και αν εξακολουθουμε να μιλαμε για το ιδιο προβλημα με αλλο thread

Κλαησπερα φιλε μου...

Το ιδιο θεμα ειναι ναι.

και αφου δυστυχως δεν μπορω να βρω λυση σκεφτομε σοβαρα να αγορασω αυτο το δισκο για νεα εγκατασταση.

Κακως ανοιξα καινουργειο thread?

• Moderators
Δημοσ.

Κλαησπερα φιλε μου...

Το ιδιο θεμα ειναι ναι.

και αφου δυστυχως δεν μπορω να βρω λυση σκεφτομε σοβαρα να αγορασω αυτο το δισκο για νεα εγκατασταση.

Απο απορια και προφανως εαν θελεις απαντας, πως κατεληξες οτι φταιει ο σκληρος στο προηγουμενο thread?

Κακως ανοιξα καινουργειο thread?

Δεν ειμαι υπευθυνος για να απαντησω και ουτε εχω δικαιωμα να σου πω τι θα κανεις. Θα σου πω τη γνωμη μου και μονο. Στο αλλο thread απαντησαν μπολικα ατομα με στοχο να σε βοηθησουν. Για να σε βοηθησουν ομως θα πρεπει να εισαι συνεργασιμος και να δινεις τυχον πληροφοριες που ζητανε, να ακολουθεις υποδειξεις- σε λογικα πλαισια παντα- που ισως βοηθησουν να βρεθει η αιτια του προβληματος. Με το να ανοιξεις αλλο thread λεγοντας "αφου δεν μπορω να βρω λυση" ενω δεν ακολουθεις αυτα που σου προτεινουν, ειναι σαν να αγνοεις επιδεικτικα τον οποιο χρονο/φαια ουσια ξοδεψε ο καθενας για να σε βοηθησει. Επισης, ισως εαν εκανες την ερωτηση σου σε εκεινο το thread να σε συμφερει περισσοτερο, μια και εχεις ηδη αρκετα ατομα που το παρακολουθουν, ολο και καποιος απο αυτους θα χει να σου δωσει περισσοτερες πληροφοριες.

My 2 cents και μονο, χωρις ιχνος επιθετικοτητας.

Ελπιζω να βρεις τη λυση στο προβλημα σουwink.gif Εαν πιστευεις πως η αγορα του σκληρου ειναι η λυση, go for it.

Δημοσ.

Οπως τα λες ειναι.

απλα ενω εκανα οτι μου ειπαν τα παιδια ακρη δεν βρηκα.

τα ιδια...

ισως εγω μαλον κατι κανω λαθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...