catgirl1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 εχω κατεβασει το photoshop trial για 30 μερες, ομως μου ζηταει κωδικο, και δεν υπαρχει καποια επιλογη για τριαλ, δλδ ή θα βαλω κωδικο ή δεν θα το χρησιμοποιησω. Αυτο συμβαινει μονο στον δικο μου υπολογιστη. Στο λαπτοπ του μπαμπα μου , κανει το trial. Δεν ζηταω κωδικο, απλως θα ηθελα να με βοηθησετε, αν μπορειτε, να το φτιαξω ωστε να λειτουργει trial. Ουτε που το βγαζει ως επιλογη. Τι φταιει;
macabre_sunsets Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μήπως το είχες περάσει και παλαιότερα και έχουν μείνει κατάλοιπα;
catgirl1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 τι εννοεις καταλοιπα; εχω κανει φορματ, δεν αρκει αυτο για να φυγουν τα καταλοιπα;
mikelamar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Κάποια registry αρχεία εννοεί προφανώς, αλλα εφόσον έχεις κανει φορματ έχουν φύγει.
ChristopherV Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Το αρχείο εγκατάστασης κατέβηκε κανονικά; Έχεις άλλες εφαρμογές της Adobe εγκατεστημένες; π.χ Adobe Creative Suite design/master collection ktl. Δοκίμασε να το κατεβάσεις απο εδώ: http://www.eartboard.com/blog/photoshop-free-download/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.