June Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Παιδιά καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να βρω με τίποτα σε τι μπορεί να οφείλεται. Είπα να το ποστάρω εδώ μπας και μπορεί να βοηθήσει κανείς... Λοιπόν συνδέω την τηλεόραση μου HDTV 32" HD Ready με τον υπολογιστή μου σαν 2ο μόνιτορ. Για ήχο χρησιμοποιώ τα 5.1 ηχεία του υπολογιστή. Η τηλεόραση συνδέεται με 5μετρο καλώδιο HDMI στην τηλεόραση και με έναν αντάπτορα από HDMI > DVI στην κάρτα γραφικών. Το πρώτο μόνιτορ που χρησιμοποιώ στον υπολογιστή συνδέεται επίσης με DVI. Σαν ανάλυση της τηλεόρασης έχω βάλει 1360x768 που μου την βγάζει ως native ανάλυση το Control panel tis Nvidia. Η κάρτα γραφικών μου είναι η Gigabyte GTX 460 1GB. Εκεί λοιπόν που παίζει ένα HD Video (είτε 720p, είτε 1080p) και όλα παίζουν μια χαρά, αρχίζει και χάνει frames. Δεν κολλάει το playback ή καθυστερεί, ο ήχος παίζει κανονικά και το βιντεο μονο αρχιζει να χανει frames... Μετα απο λιγο επειδη δεν παλευεται, το κλεινω, ξανανοιγω το αρχειο και παιζει κανονικα. Αυτό γίνεται με όποιο πρόγραμμα και αν χρησιμοποιήσω. Εχω δοκιμασει με Media Player Classic, VLC, Boxee και άλλα. Να πω οτι δεν ειναι σιγουρα προβλημα με codecs ή τπτ τέτοιο 100%. Ολα τα βίντεο που παίζουν στο κανονικό μου μόνιτορ δεν χάνουν ούτε ένα frame αλλά παρατήρησα ότι και με το media player classic αν πχ βλεπω στην τηλεοραση και εχω και το διαγνωστικο του ανοιχτο ωστε να δειχνει πληροφοριες για dropped frames, ακομα κι αν κολλαει εκει που βλεπω, στα statistics βγαζει οτι δεν εχει κανενα dropped frame! Επισης, η τηλεοραση συνδεεται και με το PS3 μου και εκει δεν κολλαει καθολου... Καμια ιδεα κανεις;! Υπάρχει ίσως κανένα πρόγραμμα με διαγνωστικά τεστ που μπορώ να δοκιμάσω για να βρω τι φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Κανένας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 για πες τι hardware εχει το pc υποπτευομαι οτι ζοριζεται η καρτα οταν εχεις 2 οθονες πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 για πες τι hardware εχει το pc υποπτευομαι οτι ζοριζεται η καρτα οταν εχεις 2 οθονες πανω Υπάρχει περίπτωση δλδ να μη σηκώνει η κάρτα τέτοια βίντεο; AMD Phenom II X6 1090T Six Core Socket AM3 4000 MHz Box Black Edition nVidia GeForce GTX 460 OC 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI Mini-HDMI (Gigabyte) Gigabyte Socket AM3 GA-890FXA-UD5 2GLan Audio Raid Corsair Power Supply 650W ATX 24 pin TX CMPSU-650TXEU Active-PFC Retail Corsair Dominator 4GB DDR3 Non ECC CL7 1600MHz (CMP4GX3M2C1600C7) (Kit 2 x 2048) Corsair 60GB Force F60 SSD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μόνο στα βίντεο στο κάνει; δοκίμασες με άλλο hdmi ή/και άλλη θύρα hdmi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μόνο στα βίντεο στο κάνει; δοκίμασες με άλλο hdmi ή/και άλλη θύρα hdmi; Ε ναι, την tv μονο για βιντεο τη χρησιμοποιω με τον υπολογιστη. Με αλλο hdmi δε δοκιμασα γιατι ειναι σχετικα μακρια το pc απο την tv, οποτε πρεπει να παρω καινουριο μακρυ καλωδιο. Εκτος αυτου, αλλες φορες το κανει αλλες οχι... Για την αλλη θυρα, η καρτα εχει μια mini hdmi και εδινε μεσα και ανταπτορα mini hdmi>hdmi, αλλα δυστυχως οπως ειναι το κουτι μου δε χωραει να μπει ο ανταπτορας για να χρησιμοποιησω τη θυρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Αν δεν στο κάνει πάντα παίζει να είναι κ το καλώδιο. Στην ανάγκη μετέφερε τον υπολογιστή και δοκίμασε με ένα άλλο μικρότερο καλώδιο, μην ξοδεύεσαι κ απο πάνω. Sent from my iPhone4 using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Από αυτά που λες μάλλον στο καλώδιο πρέπει να είναι το πρόβλημα αν μπορείς δοκίμασε το με το καλώδιο που συνδέεις το PS3 να δεις αν στο κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ΟΚ παιδια, ευχαριστω για τις απαντησεις! Με την πρωτη ευκαιρια θα μετακινησω το pc, να δοκιμασω και θα ενημερωσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.