Προς το περιεχόμενο

Laptop στα 500Ε

shinigami

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Αρχησα την αναζητηση για ενα απλο λαπτοπ για τις αναγκες του στρατου (οχι δεν ειναι αυτο που νομιζετε :P) απλα θα ηθελα ενα best value for money στα 400 max 500 ευρω (χρηση δλδ ιντερνετ - games).

Γνωμες λοιπον :)

Δημοσ.

Γιαυτο ειπα μην βγαζετε κατευθειαν συμπερασματα -.- το λαπτοπ θα το χρησιμοποιω στον ελευθερο χρονο ο οποιος ειναι αρκετος εκει μεσα δλδ αναμεσα στις υπηρεσιες. ωραιο το acer αν και δεν πολυεμπιστευομαι αυτην την εταιρια :/

Δημοσ.

Γιαυτο ειπα μην βγαζετε κατευθειαν συμπερασματα -.- το λαπτοπ θα το χρησιμοποιω στον ελευθερο χρονο ο οποιος ειναι αρκετος εκει μεσα δλδ αναμεσα στις υπηρεσιες. ωραιο το acer αν και δεν πολυεμπιστευομαι αυτην την εταιρια :/

φιλε μου και τα 3 μου λαπτοπ acer ειναι και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα ουτε με τα σερβις ουτε με τιποτα αλλο... μια χαρα εταιρια ειναι!

Δημοσ.

Καλησπερα. Αρχησα την αναζητηση για ενα απλο λαπτοπ για τις αναγκες του στρατου (οχι δεν ειναι αυτο που νομιζετε :P) απλα θα ηθελα ενα best value for money στα 400 max 500 ευρω (χρηση δλδ ιντερνετ - games).

Γνωμες λοιπον :)

Αυτό

http://www.skroutz.gr/s/296209/Dell-Inspiron-15R-P6100-2GB-320GB.html

κάνει για την δουλειά που το θες με την 5650 επάνω ( που είναι πολύ καλή καρτούλα ) και dell = best support !! :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν νομίζω να σε αφήσουν να το περάσεις,έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να στο κρατήσουν γιατί το Laptop θα έχει webcam?

Εδώ κινητό με κάμερα δεν αφήνουν..

Φιλικά πάντα

Δημοσ.

Βασικα ειμαι ο μονος που δεν εχει :P ωραιο το dell! πολυ καλα reviews παιρνει και αυτο http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=39005 .αξιζει την υπερβολη (στα λεφτα παντα μιλαω) ???

Κατ εμε οχι αφου υπαρχει αυτο. Το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι acer.

Δημοσ.

Απο laptop θα πάρεις hp ή sony.Είναι τα μόνα με τις καλύτερες κατασκευές.

Καλή κατασκευή+στρατός=WIN

Δημοσ.

Απο laptop θα πάρεις hp ή sony.Είναι τα μόνα με τις καλύτερες κατασκευές.

Καλή κατασκευή+στρατός=WIN

Καλα τα sony αλλα λιγο υπερτιμημενα...εως πολυ αρκετες φορες...οσο για τα Hp δεν θα ελεγα απο τις καλυτερες κατασκευες...

πολλα dell και toshiba εχουν καλυτερη κατασκευη...μιλωντας παντα στην ιδια κατηγορια χρηματων...

Δημοσ.

Κατ εμε οχι αφου υπαρχει αυτο. Το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι acer.

Οι GeForce GT 540M , ati 5650 και η ati 5730 είσαι στα ίδια επίπεδα , άρα δεν λέει να πάει σε acer με ένα χρόνο εγγύηση !! :X

Δημοσ.

Οι GeForce GT 540M , ati 5650 και η ati 5730 είσαι στα ίδια επίπεδα , άρα δεν λέει να πάει σε acer με ένα χρόνο εγγύηση !! :X

Επεξεργαστης? Σκληρος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...