yannis27gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Χρειάζομαι καινούργιο κινητό και το ΑΠΟΛΥΤΟ χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει είναι φακός. Η συσκευή που έχω αυτή τη στιγμή Sony Ericsson K330 με έχει εξυπηρετησει απόλυτα αλλά πνέει τα λοίσθια και χρειάζεται αντικατάσταση. Καμιά ιδέα;
macabre_sunsets Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πιστεύω πως για αρκετά κινητά που έχουν φλας θα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που το «μετατρέπει» σε φακό. Ενδεικτικό παράδειγμα το Nokia 5800.
panosno1com Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 http://www.gsmarena.com/nokia_1650-1978.php νοκια 1650 ! το ειχα στη θητεια... Εχει φακο και ενεργοποιηται και με συντομευση πατωντας 2 συνεχομενες το joupad προς τα πανω... Αλλα δε νομιζω να βγαινει πια... Ισως καποιο nokia club να το χει !
opera Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 ZTE R221 http://www.gsmarena.com/zte_r221-3604.php
yannis27gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πιστεύω πως για αρκετά κινητά που έχουν φλας θα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που το «μετατρέπει» σε φακό. Ενδεικτικό παράδειγμα το Nokia 5800. Μπορείς να δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες; Έχω μεταχειρισμένο το Nokia n78. Μπορεί να γίνει σε αυτό το "κόλπο" που αναφέρεις;
opera Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μπορείς να δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες; Γύρω στα 100 ευρώ μπορώ να διαθέσω, οπότε ας μην πάμε στα εντελώς απλοϊκά μοντέλα. το έχω το nokia 5800 και δεν έχει φακό,απλώς η οθόνη του γίνεται λευκή και με τη φωτεινότητά της λειτουργεί ως φακός, αντίθετα τα κινητά με φακό έχουν LED σαν φωτεινή πηγή.
macabre_sunsets Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μπορείς να δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες; Έχω μεταχειρισμένο το Nokia n78. Μπορεί να γίνει σε αυτό το "κόλπο" που αναφέρεις; Εδώ το έχω το nokia 5800 και δεν έχει φακό,απλώς η οθόνη του γίνεται λευκή και με τη φωτεινότητά της λειτουργεί ως φακός, αντίθετα τα κινητά με φακό έχουν LED σαν φωτεινή πηγή. Σαφώς και δεν έχει φακό. Αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το φλας που έχει για να φωτίσεις. Τώρα αν περιμένεις να δεις γύρω σου όταν η οθόνη είναι απλά άσπρη.....
Skylined Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Στο ZTE Blade χρησιμοποιώ την εφαρμογή colorful torch η οποία κάνει την οθόνη κατάλευκη ή ότι άλλο χρώμα θέλεις και σε full φωτεινότητα εκπέμπει πολύ φώς, για κινητό. Επίσης σε πολλά κινητά μπορεί να χρησιμοποιηθεί το LED flash της φωτογραφικής μηχανής με την κατάλληλη εφαρμογή φυσικά. Οπότε δε χρειάζεται να έχει το κινητό φακό.
lary7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 To HTC Desire εχει δυνατο φακο, μαλιστα με μια εφαρμογη γίνεται εξαιρετικα δυνατος αλλα κινδυνευει να καει με παρατεταμενη χρηση.
kingdragon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ZTE R221 http://www.gsmarena.com/zte_r221-3604.php +1
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 To HTC Desire εχει δυνατο φακο, μαλιστα με μια εφαρμογη γίνεται εξαιρετικα δυνατος αλλα κινδυνευει να καει με παρατεταμενη χρηση. Ναι, και μόλις ανοίξεις το φακό η μπαταρία θα τελειώσει αμέσως. Άσε καλύτερα.
Skylined Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δεν είναι φτιαγμένο για σπηλαιολογικές εξερευνήσεις αλλά στην ανάγκη μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου. Κρατάει τουλάχιστον μία ώρα σε τέρμα ένταση και είναι όντως δυνατό το φως. Ένας κανονικού μεγέθους φακός δεν κρατάει παραπάνω. Στο desire αναφέρομαι
tarantules Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εγώ έχω αυτό εδώ και αρκετά χρόνια (από τότε που πρωτοβγήκε)... Έχει διπλό led , επιλογή για λειτουργία φακού, συν επιλογή για SOS (αναβοσβήνει σε κώδικα μορς για έκτακτες ανάγκες). Το διπλό led κυριολεκτικά κάνει τη νύχτα μέρα και δεν ξελιγώνει καθόλου τη μπαταρία του σαν κάτι άλλα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μιας και ο γιος παει φανταρος για προτεινετε και καποιο αλλο κινητο χωρις καμερα ..Το wifi δεν απαγορευεται απο οσο ξερω. Για τα Nokia 1650 και ZTE R221 δεν βλεπω διαθεσιμοτητα...
nikoskon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μιας και ο γιος παει φανταρος για προτεινετε και καποιο αλλο κινητο χωρις καμερα ..Το wifi δεν απαγορευεται απο οσο ξερω. Για τα Nokia 1650 και ZTE R221 δεν βλεπω διαθεσιμοτητα... Αν σκέφτεται για δίSIMο, το Alcatel OT-255 με λιγότερο από 40€ είναι τζάμι. Τα κινητά χωρίς κάμερα απαγορεύονται μόνο κατά τον 1ο μήνα εκπαίδευσης(στην ΠΑ που υπηρέτησα). Μετά την εκπαίδευση όλα ΟΚ. Αλλιώς Motorola WX181 με ραδιοφωνάκι RDS στα 20€ από e-shop. Χωρίς φακό και τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα