Προς το περιεχόμενο

Απορίες σχετικά με το case modding

Johnny Em

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι καινούριος στον χώρο και θα ήθελα την βοήθειά σας πάνω σε κάποιες απορίες που έχω πάνω στο case modding.

α) Γίνετε να πάρω ένα παλιό midi tower και να το ψηλώσω και να το φαρδύνω?

β) Υπάρχει κάποιο ελληνικό μαγαζί απ' όπου μπορώ να προμηθευτώ κομμάτια που πιθανόν να μου χρειαστούν και αν γίνεται και φτηνά? (κρίση έχουμε... :rolleyes: )

Αυτά προς το παρόν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να ψηλώσεις και να φαρδύνεις ένα case δεν θα βρεις κάτι έτοιμο στην αγορά.

Άμα πιάνουν τα χέρια σου μόνο θα έχεις ένα αισθητικά καλό αποτέλεσμα αλλιώς... :P

Εσυ μιλας για καινουριο κουτι ουσιαστικα...Ενταξει το ψηλωμα...Αλλα το φαρδος για ποιον λογο?Για το ψηλωμα μπορεις να φτιαξεις ουσιαστικα ενα κουτι να το βαλεις στην κατω μερια για να βαλεις το τοφοδοτικο κατι σαν τα lianli.Αλλα θελει χερια για να δειξει ωραιο...

α) Γίνετε να πάρω ένα παλιό midi tower και να το ψηλώσω και να το φαρδύνω?

Μα και βέβαια γίνεται.Μην το συζητάς...

Εγώ τις προάλλες πήγα στη μοδίστρα και μου το στένεψε λίγο στον καβάλο γιατί φαινόταν, πως να το πω, χαχόλικο...

Μου έκανε και μια παραπάνω κουμπότρυπα στη μέση γιατί τώρα με το ΔΝΤ δεν τρώω και πολύ, ειδικά τα βράδυα που προσέχω τη σιλουέτα μου...

Εαν θέλεις να σου δώσω διεύθυνση να πας κι εσύ να σε φτοιάξει.Κάνει πολύ καλή δουλειά.Την εμπιστεύομαι :rolleyes:

Εσυ μιλας για καινουριο κουτι ουσιαστικα...Ενταξει το ψηλωμα...Αλλα το φαρδος για ποιον λογο?Για το ψηλωμα μπορεις να φτιαξεις ουσιαστικα ενα κουτι να το βαλεις στην κατω μερια για να βαλεις το τοφοδοτικο κατι σαν τα lianli.Αλλα θελει χερια για να δειξει ωραιο...

VasPolys, εννοείτε πως θέλει δουλειά.

Ουσιαστικά τι θέλω να κάνω: Έχω ένα midi tower το οποίο είναι κάπως στενό, και θέλω να το φαρδύνω για να πετύχω καλύτερο αερσιμό στο εσωτερικό του.

Από την άλλη παίζει το σενάριο να μου δωσουν ένα παλιό high tower του οποίου όμως τα μόνα κομμάτια που είναι σε καλή κατάσταση είναι το σασί και η πλάτη, άρα θα πρέπει να το ντύσω.

Έχω προσπαθήσει να ψάξω μέσω google για να βρω πιθανά μαγαζιά που να διαθέτουν υλικά για case modding, δεν έχω βρει όμως κανένα.

Για αυτό άνοιξα το θεματάκι.

Έχετε κάτι στο νου σας; Και αν δεν είναι κάποιο μαγαζί συγκεκριμένο, κάποια εναλλακτική επιλογή.

Κοιτα το που θα βρεις υλικα λογικη θελει πιστευω...Σιδερα αλουμινια σε αλουμιναδικο, πλεξι σε επιγραφες τζαμαδικα, κολλησεις κλπ σε μηχανουργειο.

Δεν θα αλλαξει κατι στο airflow αν το κανεις πιο φαρδυ εκει παιζεις με τους ανεμηστηρες ποση παροχη εχεις cfm και ποση εξαγωγη εχεις...Σε αυτα καλυτερα να σου πει καποιος που το εχει καλυτερα...

Πάντως σκέψου και αυτό: Αξίζει να πάρεις ένα mid-tower των 30ευρώ και να το ψηλώσεις, φαρδύνεις, βάψεις,... και πλήρωνε από εδώ και από εκεί, να το φτάσεις κανένα 200άρι;

Μήπως να ξεκινούσες με κάτι καλύτερο;

( Απλή πρόταση - δεν σε αποτρέπω από κάτι :) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...