MetronAriston Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα εδώ και 1 μήνα έχω conn-x και μαζί με την σύνδεση μου , μου έδωσαν ένα Baudtec PSTN/TW 263R4-A2 modem/router. Αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με το παραπάνω router και ένας φίλος μου μου έδωσε το δικό το router (thomson tg585 v8) το οποίο και του το έδωσαν όταν ήταν πελάτης της forthnet. Τα συνδέσαμε,και κάναμε το setup manual (όχι από το cd, αλλά από την gateway),κάναμε reset και βάλαμε από την αρχή το setup.Δούλεψε κανονικά ,όλα τα λαμπάκια πράσινα, ΕΚΤΟΣ του internet που ηταν κοκκινο μονιμα. Υπάρχει τρόπος με το παραπανω router (forthnet), να το συνδεσω στην δική μου σύνδεση (conn-x) ή το παραπάνω router είναι αποκλειστικά για πελάτες forthnet? Δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από το baudtec και θα ηθελα να βάλω το thomson ,μπορείτε να με βοηθήσετε στο σεττάρισμα? Τι κάνω λάθος? Ευχαριστώ πολύ.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 a.θα πρεπε να παιζει το Thomson.για να μου λες οτι αναβει κοκκινο το λαμπακι σημαινει οτι μαλλον ειναι λαθος Username και passwod. οποτε απο εσενα θελω 2 πραγματα. 1.οταν πατησεις το connect και δεν σε συνδεσει θα πρεπει να σου πεταξει ενα error λογικα θα δεις η concentrator cannot be found που δυσκολα να στο βγαλει αυτο η authentication failed. αν σου βγαλει το δευτερο δηλαδη authentication failed τοτε παμε στο 2. 2.μηπως το password σου εχει μεσα κανα παραξενο συμβολο? πχ διεση κτλ?το thomson πχ δεν δεχοταν την διεση παλια. οποτε για να εισαι σιγουρος κανε δοκιμε με το Username [email protected] και password otenet και δες αν θα παρει Ip και θα γινει πρασινο.αν παρει τοτε κατι με το Password η εκτος αν το γραφεις λαθος.αν δεν παρει τοτε θα σου λεγα δοκιμασε firmware update.απλα δυσκολο να μην παιζει το Thomson διοτι και ο ο οτε το δινει. απλα ειμαι σιγουρος οτι ειτε θυμασαι λαθος το pass η εχει μεσα παραξενο συμβολο οποτε εκει θα πας στο site tis otenet και θα το αλλαξεις με καποιο χωρις πολλα παραξενα συμβολα πχ @$%@# κτλ. ακομα και το Thomson που εχει μεσα firmware forthnet παιζει κανονικα παντου.αλλα μπορεις να βαλεις και generic.και ναι ειναι καλυτερο απο το baudtec.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.