psycho4 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Kαλησπερα!!!Φετος θα κανω μηχανογραφικο με το 10% αλλα ειμαι λιγο μπερδεμενη,δεν ξερω με ποια σειρα να δηλωσω καποιες σχολες.Περυσι περασα Φιλοσοφια Πατρας αλλα θελω να ερθω Αθηνα.Φετος λοιπον θα δηλωσω πρωτα ολες τις φιλοσοφικες σχολες αλλα μετα???Ιδου η απορια...Πειτε μου γνωμες οσοι εχετε περασει σε αντιστοιχες σχολες η ξερετε καλυτερα καθως εγω ειμαι κ αποφοιτος παλαιοτερου ετους.Σκεφτομαι κοινωνιολογια,πολιτικης επιστημης κ ιστοριας Παντειου,δημοσια διοικηση,πολιτικης επιστημης κ δημοσιας διοικησης.Με τι σειρα να τις δηλωσω ασχετα με τα μορια καθε σχολης?Τι προοπτικες εχω στην καθεμια?Τι ακουγεται γι αυτες η τι εμπειρια εχετε ως φοιτητες?SOS!!!!!!!!!!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Όποια θέλεις πιο πολύ. Μην τα κοιτάς τα μόρια
gamanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Προϋποθέσεις, προθεσμίες και λοιπά;Επειδή με ενδιαφέρει και μένα. Μια βοήθεια;
kostionalist Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εχω την εντυπωση οτι η προθεσμια δηλωσης μηχανογραφικου ειναι μεχρι αυριο.
eSATA Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Προϋποθέσεις, προθεσμίες και λοιπά;Επειδή με ενδιαφέρει και μένα. Μια βοήθεια; Έως 28/6. Χρειάζεσαι έναν κωδικό που θα πάρεις από το σχολείο που αποφοίτησες και τον κωδικό που είχες όταν έδινες πανελλαδικές. Link Και το site Που θα το δηλώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.