xctaek21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Γειά σας αγαπητοί φίλοι. Στο site www.athenshops.gr το οποιο ειναι ενός πελάτη μου ( :-P Τρομάρα μου , θέλω και πελάτες) έχω εγκαταστήσει το joomla με sobi2 χρησιμοποιώ ενα ειδικό module για την αναζήτηση το οποίο δινόταν όταν αγόρασα ένα template τώρα, χρησιμοποιώντας αυτη την φόρμα αναζήτησης, επιλέγοντας μια κατηγορία, αυτο το module έχει την ικανότητα να ζητάει τις εμφωλευμένες κατηγορίες όπως φαινεται και στην φωτογραφία που επισυνάπτω όμως για κάποιο λόγο τις περισσότερες φορές κολλάει και δεν εμφανίζει επιλογή για τις υποκατηγορίες οπως φαινεται και στην παρακάτω φωτογραφία, η οπως μπορειτε να το δειτε και μόνοι σας στο athenshops.gr έχετε καμιά ιδέα για το πώς μπορει να λυθεί αυτο το μέγα πρόβλημα; θα σας ειμαι υπόχρεος Υ.Γ. εβγαλα τρια screenshoots , απλα τα εβαλα στην ιδια φωτο για να μην ανεβαζω τρεις φωτογραφιες, στο κάτω κάτω φαινεται το προβλημα οπου εχω επιλέξει δεύτερη κατηγορία και δεν εμφανίζεται επιλογή για την τρίτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.