Προς το περιεχόμενο

MacBook Pro 13" ή MacBook Air 13" ;

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στο μικρό Pro και στο μεγάλο Air. Έχω μπερδευτεί ελαφρώς και θέλω βοήθεια. :confused:

1) Επεξεργαστικά ξέρω, ο i5 είναι πολύ καλύτερος από το Core 2 Duo. Σε επιδόσεις είναι τόσο μεγάλη η διαφορά; Για ελαφρή επεξεργασία video που θα χρησιμοποιείται ο υπολογιστής θα δω τεράστιες διαφορές;

2) Σε θέμα μπαταρίας ποιό είναι καλύτερο; Δεν έχει μεγάλο boost το Air λόγω του SSD;

3) Έχω μπερδευτεί και με το θέμα της κάρτας. Στα συγκριτικά βγαίνει ελαφρώς καλύτερη η 3000 σε σχέση με την 320m. Το θέμα μου είναι τι παίζει με τους drivers της Intel στα Mac; Είναι εξίσου χάλια όπως στα Windows; Λάβετε υπόψιν ότι θέλω να παίζω κάποια games (όχι τίποτα απαιτητικό, κανά παλιό FPS ή κανένα RPG).

4) Ποιό έχει μεγαλύτερο συντελεστή eye candy; :Ρ Προτιμώ το Air εμφανισιακά, αλλά πείτε κι εσείς άποψη. :P

Θενκς.

Δημοσ.

1) Εχουν αισθητη διαφορα στις επιδοσεις. Σε καθημερινη χρηση δεν το καταλαβαινεις.Το αντιθετο μαλιστα, θα φαινεται πιο γρηγορο το macbook air λογω ssd.

Kαι χαλαρη επεξεργασια video θα κανεις με το mba απλα πιο αργα απο οτι με το mbp.

2) Ο ssd γενικοτερα προσφερει ελαχιστα μεγαλυτερη αυτονομια.

Τωρα συγκεκριμενα για τα 2 μηχανηματα, το mbp εχει λιγο μεγαλυτερη αυτονομια. Σε χαλαρα wifi browsing θα δεις 7 ωρες με το mbp, 5 ωρες με το mba.

3) Η καρτα του air ειναι πιο δυνατη.

4) Χαλαρα το air.

Τελος, εχε υποψην σου οτι το air αναμενεται να ανανεωθει εντος 30 ημερων και να βγει καινουριο με core i5/i7 επεξεργαστη.

Πχ , δες και εδω:

http://www.macrumors.com/2011/06/27/bestbuy-com-runs-out-of-macbook-airs-as-refresh-nears/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...