Προς το περιεχόμενο

Πόση Αλήθεια Αντέχεις?


c0prse_grinder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο βιντεάκι το οποίο είναι το πρώτο από μια σειρά τριών...

Για λίγο στην αρχή το 'χα κατηγοριοποιήσει στις "μπαρούφες" αλλά όταν προχώρησε λίγο άρχισα να αναρωτιέμαι...

 

http://www.youtube.com/watch?v=EESwTO_DZ0Y&NR=1

Δημοσ.

Σε αυτά ένας χρήσιμος κανόνας είναι ο εξής: Αν δεν μπορείς να κάνεις μια περίληψη του βίντεο χωρίς να ακουστεί ανοησία, σημαίνει πως είναι ανοησία.

Δημοσ.

Αυτά είναι βλακείες, εγώ πιστεύω πως ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο και όλα πάνε καλά, όλοι θέλουν το καλό μας. Κάθε μέρα όλα πάνε και καλύτερα, ειδικά στην χώρα μας.

 

Με αυτό το post σας έστειλα υποσυνείδητο μήνυμα και αν δείτε όλες οι λέξεις που έγραψα βγάζουν λεξάριθμο 11888, τυχαίο;

Δημοσ.

To διαβατήριο του Neo από το Μάτριξ είναι όντως πολύ ύποπτο.

Λέει ότι στους ολυμπιακούς του Λονδίνου το 12 θα γίνει τρομοκρατική στο big ben. Πόσο απόδωση να το έχει στο στοίχημα αυτό;; Πιάσανε και τον μπέο..

Δημοσ.

ρε παιδια.. ο Νοεμβριος 2011 ειναι κοντα, και το 2012 κοντα ειναι.. θα μαθουμε ολοι, δεν χρειαζεται να σνομπαρουμε τα παντα..

 

Συμφωνω οτι δεν παει αλλο με τις θεωριες συνωμοσιας κλπ, αλλα υπαρχει και μια ιστοριουλα με τα προβατα και τον λυκο..

 

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας τσοπάνης που έβοσκε τα πρόβατά του.

 

Στο διπλανό κτήμα υπήρχαν αγρότες που δούλευαν. Ο τσοπάνος για να τους ξεγελάσει φώναζε: "Βοήθεια! Ο λύκος τρώει τα πρόβατά μου".

 

Οι χωριανοί τότε παράτησαν τις δουλειές τους και έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Μόλις έφτασαν κοντά διαπίστωσαν ότι τους έλεγε ψέματα και γύρισαν πίσω για να συνεχίσουν τις δουλειές τους.

 

Την άλλη μέρα ο τσοπάνος για να τους ξεγελάσει άλλη μια φορά φώναξε πάλι: "Βοήθεια! Ο λύκος τρώει τα πρόβατά μου".

 

Οι χωριανοί πάλι παράτησαν τις δουλειές τους και έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Και πάλι διαπίστωσαν ότι τους έλεγε ψέματα και γύρισαν πίσω στις δουλειές τους.

 

Την τρίτη μέρα εμφανίστηκαν λύκοι στην πραγματικότητα. Ο τσοπάνος φώναξε πάλι: "Βοήθεια! Ο λύκος τρώει τα πρόβατά μου".

 

Οι χωριανοί δεν τον πίστεψαν και δεν έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Έτσι οι λύκοι έφαγαν τα πρόβατα του "ψεύτη τσοπάνη".

 

 

Ειχαμε το 1999 και δεκαδες ακομα ημερομηνιες που μας ελεγαν οτι θα ερθει το τελος του κοσμου.. ε, τωρα οτι και να μας πουν δεν θα το πιστεψουμε και θα το σνομπαρουμε.. αν 1 στο 1.000.000 ηταν αυτο το σχεδιο τους? Μπορει παλι μ@λ@κιες να ειναι, αλλα που ξερετε..

 

Στην Αμερική (Ιούνιος 2011) για πρώτη φορά, έβγαλε βίντεο η NASA που ζηταει απο τον Αμερικανικό Λαό να ετοιμάσει ενα σχεδιο οικογενιακης εκτακτης αναγκης σε περιπτωση μεγαλων καταστροφων (με προφαση παντα τρομοκρατικες ενεργειες)

 

http://www.youtube.com/watch?v=QvaLGCKizP8&feature=player_embedded

πατηστε το CC εχει ελληνικους υποτιτλους..

 

Στην Νορβηγια φτιαχτηκε κατω απο τους παγους και ηδη σφραγιστηκε (σε λιγοτερο απο 6 μηνες) μια Παγκοσμια Τραπεζα Σπορων με εκατομμυρια ηδη σπορων.

 

http://www.youtube.com/watch?v=lXW_vzQppGI

 

 

Και αλλα πολλα, υπογεια καταφυγια που φτιαχνουν, και επιστημονικα δεδομενα οπως το οτι η ηλιακη δραστηριοτητα φτανει στο μεγιστο το 2012 που οντως ειναι κατι το φυσιολογικο, ομως γιατι να συμπιπτει με το ελαχιστο του μαγνητικου πεδιου της γης?

 

Δεν μπορει να ειναι ολα τυχαια, συμφωνω οτι εχουν βγει πολλες μπουρδες και τα σνομπαρω και εγω, ουτε εχει να κανει με κατι θρησκευτικο, ελευση αντιχριστου και βλακειες.. απλα ας περιμενουμε λιγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...