Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Γερμανια παντως τα φασιστικα κομματα εχουν απαγορευθει..και αυτο συμβαινει και στις περισσοτερες χωρες του κοσμου. Εδωω λογω εμφυλιου το συνταγμα μας δεν επιτρεπει την απαγορευση κομματος. Και επισης ειναι νωπες οι διωξεις αρα θα εχεις διαμαρτυριες απο καθε μεριδα..

το θεμα με αυτην την ιδεολογια ειναι οτι δυσκολο να μεινεις στα λογια γιατι η ιδεολογια ως ιδεολογια ειναι υπερ των πραξεων μισους. Καταλαβες;

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κοίτα, επειδή δεν ξέρω τι έχει παιχτεί μεταξύ σας και δε με νοιάζει κιόλας, ξεκαθαρίστε τα χωρίς εμένα.

Ε αν διαβάσεις τις προηγούμενες 97 σελίδες, θα καταλάβεις. Έχουμε διαφωνία απόψεων, οπότε για τη δημοκρατική προσωπικότητα της saya, "αυτό ξεπερνάει τα όρια".

Εγώ πάντως την πάω τη saya γιατί μάχεται μόνη της ενάντια στους φασίστες του φόρουμ που λένε πίπες για ελευθερία έκφρασης. 

• Like 3
Δημοσ.

Ναι που εσυ υπερασπιζεσαι το δικαιωμα του φασιστα να εχει ελευθερια εκφρασης. Που εγω το θεωρω ουτοπικο.. και γαλαζιους μονοκερους με ροζ φτερα..

Δημοσ.

Στην Γερμανια παντως τα φασιστικα κομματα εχουν απαγορευθει..και αυτο συμβαινει και στις περισσοτερες χωρες του κοσμου. Εδωω λογω εμφυλιου το συνταγμα μας δεν επιτρεπει την απαγορευση κομματος. Και επισης ειναι νωπες οι διωξεις αρα θα εχεις διαμαρτυριες απο καθε μεριδα..

το θεμα με αυτην την ιδεολογια ειναι οτι δυσκολο να μεινεις στα λογια γιατι η ιδεολογια ως ιδεολογια ειναι υπερ των πραξεων μισους. Καταλαβες;

Τα κόμματα. Ο άνθρωπος δεν είναι κόμμα. Ένας επιστήμονας είναι που πήγε να δώσει μια διάλεξη πάνω στον τομέα του. Ποιος νοιάζεται για τις προσωπικές του απόψεις; Και στη Γερμανία μπορεί να πάει να δώσει διάλεξη και στην Ιταλία. Δεν απαγορεύεις στον άλλο να μιλάει γενικά επειδή δεν συμφωνείς με μία από τις απόψεις του, η οποία είναι άσχετη με το θέμα για το οποίο μιλάει.

Δημοσ.

Υπαρχουν και διωξεις για ρατσιστικες δηλωσεις , νομος που εδω δεν εχει προχωρησει. Τωρα στην χωρα του την εποχη που εκανε την δηλωση δεν ξερω τι ισχυε..

Δημοσ.

Ναι που εσυ υπερασπιζεσαι το δικαιωμα του φασιστα να εχει ελευθερια εκφρασης. Που εγω το θεωρω ουτοπικο.. και γαλαζιους μονοκερους με ροζ φτερα..

Ενώ εσύ υπερασπίζεσαι το άσυλο που δημιουργήθηκε για να θυμίζει στους πάντες πως τα τριτοβάθμια ιδρύματα μας είναι χώροι που η ελευθερία λόγου και έκφρασης είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων, αφαιρώντας την ελευθερία λόγου από κάποιον, για ένα θέμα το οποίο είναι άσχετο μ' αυτό που τον κάλεσαν να μιλήσει.

Δημοσ.

Αν ο τυπος στην μεση της διαλεξης αρχιζε να μιλαει περι του ποσο ειναι ανωτερο το λευκο dna , τι θα κανανε; Θα τον κατεβαζανε σηκωτο; Τα εχουμε ξαναπει. Δεν μπορω να επαναλαμβανω τα ιδια.. 

Δημοσ.

ρε saya μου θυμίζεις κάτι Εαακιτες στη σχολη, που το παίζουν μουσοξερολες, αντιφασιστες και ηθικοί ενώ δε διαφέρουν και πολύ από τους φασίστες στη συμπεριφορά. btw αυτοί είναι και οι πιο φανατισμενοι και πορωμενοι κι οχι οι δεξιοί που λες, οι Δαπιτες θα σου την κανουν μουλωχτα απλα.

Δημοσ.

Αν ο τυπος στην μεση της διαλεξης αρχιζε να μιλαει περι του ποσο ειναι ανωτερο το λευκο dna , τι θα κανανε; Θα τον κατεβαζανε σηκωτο; Τα εχουμε ξαναπει. Δεν μπορω να επαναλαμβανω τα ιδια.. 

Εαν το ελεγε και εδειχνε και τις αποδειξεις συμφωνα με τις ερευνες του που ειναι εσενα το προβλημα σου?...

ΞΑΝΑΛΕΩ..Πιστευεις οτι ολοι οι ανθρωποι ειμαστε ιδιοι σε ολα?  Εαν το πιστευεις ειναι τελιως παραλογο και ταυτοχρονα ηλιθιο.

Δημοσ.

Γιατι ειμαι φανατικη βρε χαζο; Επειδη δεν πιστευω σε ροζ και μπλε μονοκερους; Καποια πραγματα δεν γινονται..τωρα ανν δε θελετε να το καταλαβετε , οκ..δεν υπαρχει το απολυτο πουθενα.

Εκτος απο τον Λουσι , που ειναι το απολυτο αρσενικο..

Δημοσ.

Επαναλαμβάνεις τα ίδια γιατί δεν βγάζεις νόημα. Τι σε νοιάζει και να το έλεγε; Άσυλο δεν υπήρχε; Ναι. Δεν το καταπάτησαν όσοι πήγαν να σταματήσουν την ομιλία του; Ναι. Τέλος. Αν έλεγε κάτι τέτοιο, οι ακροατές του είχαν το δικαίωμα να σηκωθούν και να φύγουν. Λες και μεγάλωσαν σε φούσκα οι σπουδαστές που παρακολουθούσαν την ομιλία και θα τους χαλούσε την ιδανική εικόνα για την κοινωνία, οπότε πρέπει να το προλάβουμε, μην το ακούσουν τα παιδιά και μεγαλώσουν απότομα.

Δημοσ.

Εαν το ελεγε και εδειχνε και τις αποδειξεις συμφωνα με τις ερευνες του που ειναι εσενα το προβλημα σου?...

ΞΑΝΑΛΕΩ..Πιστευεις οτι ολοι οι ανθρωποι ειμαστε ιδιοι σε ολα?  Εαν το πιστευεις ειναι τελιως παραλογο και ταυτοχρονα ηλιθιο.

Πιστευεις οτι μπορει να αποδειξει λογικα μια τετοια μπαρουφα; Μαλλον οχι. 

Επαναλαμβάνεις τα ίδια γιατί δεν βγάζεις νόημα. Τι σε νοιάζει και να το έλεγε; Άσυλο δεν υπήρχε; Ναι. Δεν το καταπάτησαν όσοι πήγαν να σταματήσουν την ομιλία του; Ναι. Τέλος. Αν έλεγε κάτι τέτοιο, οι ακροατές του είχαν το δικαίωμα να σηκωθούν και να φύγουν. Λες και μεγάλωσαν σε φούσκα οι σπουδαστές που παρακολουθούσαν την ομιλία και θα τους χαλούσε την ιδανική εικόνα για την κοινωνία, οπότε πρέπει να το προλάβουμε, μην το ακούσουν τα παιδιά και μεγαλώσουν απότομα.

Αυτο ειναι το θεμα , οτι αν αρχιζε να τα λεει λογω ασυλου δεν θα μπορουσαν να τον κατεβασουν. Αρα δεν τον καλεις καθολου. Τον καλεσανε. Τωρα το τι ειπε και τιθα ελεγε και ποιος θα επηρεαζονταν .. οθεος και η ψυχη του. Τεσπα, το ληγω εδω/ Διαφωνουμε. Ειδικα στα παιδαγωγικα θεματα εμεις οι δυο..και εγω ειμαι και φιλελευθερη με τα παιδια. Εσυ εισαι περα των οριων..

Δημοσ.

λογικα?...χμμ..μαλιστα.

Αφου εσυ μπορεις τοτε να αποδειξεις λογικα αλλες διαφορες μεταξυ των ανθρωπων τοτε τι να σου πω.Αλλωστε δεν υπαρχει ΜΙΑ λογικη ,η λογικη του καθε ανθρωπου ειναι διαφορετικη ,οποτε η επιστημη ΣΙΓΟΥΡΑ και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν βασιζεται στην λογικη ΑΛΛΑ στην πραγματικοτητα συμφωνα με πειραματα και ερευνες.

Δημοσ.

Αυτο ειναι το θεμα , οτι αν αρχιζε να τα λεει λογω ασυλου δεν θα μπορουσαν να τον κατεβασουν. Αρα δεν τον καλεις καθολου. Τον καλεσανε. Τωρα το τι ειπε και τιθα ελεγε και ποιος θα επηρεαζονταν .. οθεος και η ψυχη του. Τεσπα, το ληγω εδω/ Διαφωνουμε. Ειδικα στα παιδαγωγικα θεματα εμεις οι δυο..και εγω ειμαι και φιλελευθερη με τα παιδια. Εσυ εισαι περα των οριων..

Ναι.. η πραγματική, μέσα στα νόμιμα πλαίσια, ελευθερία του λόγου, ξεπερνάει τα όρια. Έχεις δίκιο. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.

Δημοσ.

Εγώ αν μπορέσω να αποδείξω με στοιχεία ότι το μαύρο DNA είναι καλύτερο για μυικότητα, σπορ, ταχύτητα και ότι white men can't jump τι κερδίζω;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...