Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επισης τεραστια σημασια εχει ο τροπος αντιδρασης που ασπαζεται η σαγια σε οτι δε συμφωνει:

Τραμπουκιζεις και επιβαλεσαι οταν υπερεχεις σε σωματικη ισχυ.

Στις υπολοιπες περιπτωσεις (εκει που η περισταση δεν ευνοει να τραμπουκισουμε) υπερθεματιζουμε για τα πλεονεκτηματα της δημοκρατιας και του υγιους διαλογου με επιχειρηματα κλπ.

Τουλαχιστον η σθεναρη υποστηριξη της "αντιδρασης" των απαιδευτων κακομαθημενων στον 80χρονο επιστημονα, εκει παραπεμπει.

Αν ο ογδονταχρονος επιστημονας ειναι καθαρμα , προτιμω τα αμουστακα. Και ας εχουν το 1/100 της νπημοσυνης του. Απλα εχουμε αλλες αξιες. Ειπα οτι ειμαι κατα της βιας. Δεν επρεπε να τον χτυπησουν και δεν τον χτυπησαν. Μπουκαραν μπαχαλοδως. Εκαναν την διαμαρτυρια τους. Βγηκαν εξω. Και δυστυχως ο τυπος θα μιλουσε..αυτο ειναι το κακο.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν ο ογδονταχρονος επιστημονας ειναι καθαρμα , προτιμω τα αμουστακα. Και ας εχουν το 1/100 της νπημοσυνης του. Απλα εχουμε αλλες αξιες. Ειπα οτι ειμαι κατα της βιας. Δεν επρεπε να τον χτυπησουν και δεν τον χτυπησαν. Μπουκαραν μπαχαλοδως. Εκαναν την διαμαρτυρια τους. Βγηκαν εξω. Και δυστυχως ο τυπος θα μιλουσε..αυτο ειναι το κακο.

Απτη στιγμη που δεν ασπαζομαι οτιδηποτε παραπεμπει σε φασιστικες μεθοδους (ή στην καλυτερη πιθηκιστικες), προφανως κι εχουμε αλλες αξιες.

Παντως πρωτη φορα ακουω ατομο που υπερασπιζεται την δημοκρατια, να υπερασπιζεται το μπαχαλο και τον τραμπουκισμο 20 ατομων vs 1, με αφορμη τις υποτιθεμενες πολιτικες του αποψεις. Κι ολα αυτα σε μια επιστημονικη κατα τ'αλλα διαλεξη, οπου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΜΕΝ, ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΔΕ.

Δημοσ.

παει να μιλησει καποιος που τον λενε φασιστα σε ενα πανεπιστημιο και καποιοι "αντιφασιστες"  ?  δεν τον αφηνουν να μιλησει...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Γιατι ετσι οπως το παμε θα ξεχασουμε και τις εννοιες

Δημοσ.

Απτη στιγμη που δεν ασπαζομαι οτιδηποτε παραπεμπει σε φασιστικες μεθοδους (ή στην καλυτερη πιθηκιστικες), προφανως κι εχουμε αλλες αξιες.

Ε ναι προτιμας τους γερους φασθστες απο τους νεους . εχει μια διαφορα. 

παει να μιλησει καποιος που τον λενε φασιστα σε ενα πανεπιστημιο και καποιοι "αντιφασιστες"  ?  δεν τον αφηνουν να μιλησει...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Γιατι ετσι οπως το παμε θα ξεχασουμε και τις εννοιες

Και οι δυο λειτουργουν φασιστικα. Απλα οι δευτεροι εχουν δικιο..

Δημοσ.

Και γιατι εχουν οι δευτεροι το δικιο και οχι ο πρωτος? :lol: Επειδη το λες εσυ?

Ε τι, μονο εσυ θα τρολαρεις?

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι αυτοι ειναι κατα της ανισοτητας λευκων-μαυρων ενω αυτος ειναι υπερ αρα αυτοι εχουν δικιο.

Δημοσ.

Ε ναι προτιμας τους γερους φασθστες απο τους νεους . εχει μια διαφορα. 

Και οι δυο λειτουργουν φασιστικα. Απλα οι δευτεροι εχουν δικιο..

χαχαχαχαχαχαχα....

οκ οκ....

ο ενας μονο που ειναι επιστημονας και οι αλλοι ειναι.....

οποτε το πιο πιθανο να εχει δικιο ειναι ο πρωτος που εχει κανει ερευνες πανω σε αυτο.

ΒΕΒΑΙΑ στην ελλαδα μοντερνοι να ειμαστε και να ξεχωριζουμε και ας μας γ@@ και τις γυναικες...

Δημοσ.

Γιατι αυτοι ειναι κατα της ανισοτητας λευκων-μαυρων ενω αυτος ειναι υπερ αρα αυτοι εχουν δικιο.

Και τι σχεση εχει αυτο με την επιστημονικη διαλεξη για το DNA, το AIDS κλπ σε εναν πανεπιστημιακο χωρο, ειπαμε?

Επισης, αυτοι που και καλα στα λογια ειναι κατα της ανισοτητας λευκων-μαυρων, την ιδια στιγμη ειναι υπερ της επιβολης πολιτικων αποψεων με χρηση-απειλη σωματικης βιας. Αρα τα ασπρος-μαυρος απο το ενα μου μπαινουν και απο το αλλο μου βγαινουν σε οτι αφορα τους συγκεκριμενους πιθηκοφασιστες.

Δημοσ.

Ποιους ρεπουμπλικανους; Την Παλιν; Που ελεγε να βομβαρδισουν την Ελλαδα; Αυτην να φερετε να μιλησει. Θα περασουμε απιστευτα..

Πρώτον, όσο και να την αντιπαθώ, never happened. Δεύτερον, δε μου φαίνεσαι και πολύ διαφορετική απ' αυτήν. Αν αφαιρέσεις τις ιδεολογίες έχετε ακριβώς τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισης απέναντι στους διαφωνούντες μαζί σας και σ' αυτούς που θεωρείτε κακούς και καθάρματα.

Δημοσ.

Αυτο ειναι βασικα που με αηδιαζει Εχει κανει τετοιες ερευνες και ειναι ρατσιστης; Δλδ το εχει αποδειξει και επιστημονικα; Τι θα ερχοταν να διδαξει αυτος εδω; 

Πρώτον, όσο και να την αντιπαθώ, never happened. Δεύτερον, δε μου φαίνεσαι και πολύ διαφορετική απ' αυτήν. Αν αφαιρέσεις τις ιδεολογίες έχετε ακριβώς τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισης απέναντι στους διαφωνούντες μαζί σας και σ' αυτούς που θεωρείτε κακούς και καθάρματα.

Αυτοι τους θεωρει. Ο δικος μου ειναι ομως. Και οχι δεν εχουμε την ιδια αντιμετωπιση. Εγω δεν τον ηθελα να μιλαει σε νεα παιδια . Οχι να τον σκοτωσουν.

Δημοσ.

Αυτο ειναι βασικα που με αηδιαζει Εχει κανει τετοιες ερευνες και ειναι ρατσιστης; Δλδ το εχει αποδειξει και επιστημονικα; Τι θα ερχοταν να διδαξει αυτος εδω; 

Εχει αποδειξει για οτι πηγε εκει να μιλησει η για οτι εχει κανει ερευνες.Η μηπως οι απο κατω ξερουν καλυτερα?..Αυτο το οτι ολοι ειμαστε σε ολα ισοι και το ιδιο εκτος απο το οτι δεν ισχυει ειναι η κορυφοση της μ@@...

Ειναι το ιδιο εξυπνοι ολοι? Ολοι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι μεταξυ τους?..Οι συγκεκριμενοι τυποι στα πανεπιστημια τα εχουν παρει ολα ντουγρου και κατεβαινουν στους δρομους για τον χαβαλε...και συνηθως οι περισσοτεροι ταιζονται απο την μαμα-μπαμπα κια πολλες φορες ΚΑΙ ΚΑΛΑ.Δεν το λεει ετσι,το λεω γιατι εχω γνωρισει πολλους απο αυτους τους χωρους και εχω και γνωστους.

Δημοσ.

Αυτοι τους θεωρει. Ο δικος μου ειναι ομως. Και οχι δεν εχουμε την ιδια αντιμετωπιση. Εγω δεν τον ηθελα να μιλαει σε νεα παιδια . Οχι να τον σκοτωσουν.

Κοίτα, επειδή κι αυτή να επιβάλλει την φίμωση στους διαφωνούντες θέλει και επειδή χρησιμοποιεί κι αυτή ψευδείς ειδήσεις χωρίς να τις ελέγξει, θα σου έλεγα να το ξαναδείς λίγο.

Επίσης, πόσα ανήλικα παιδάκια είδες εκεί μέσα; Γιατί εγώ είδα ενήλικους που λαμβάνουν πανεπιστημιακή μόρφωση. Αν όσοι ενήλικες ήταν, λοιπόν, μέσα χρειάζονταν την προστασία του οποιουδήποτε, μπορούσαν να την ζητήσουν. Δεν μπορείς να τους την επιβάλεις. 

Δημοσ.

Δεν ξερω εμενα με τρομαζει και το τι θα ελεγε σε τετοιο θεμα ενα ατομο με τετοιες αποψεις.Προφανως δεν τον ειχαν μαγνητοφωνησει να ξερουν τι αξριβως θα πει. Ηταν παρακινδυνευμενο αυτο που εγινε. Τεσπα το παρατραβηξαν και αυτα με την διαμαρτυρια.. και οι δυο πλευρες εχου τα δικια τους. Ο παππους λογω ηλικιας μπορει να πει και καμια χαζομαρα και αυτα να διαμαρτυρηθουν. Και οι δυο καπου το παρατραβηξαν.Αν δεις το βιντεο ο πιτσιρικας εχει φαει ξυλο. Δεν εχει δωσει. Το τραβηξε απο το χερι. Μετα εφαγε γερες σπρωξιες.

Κοίτα, επειδή κι αυτή να επιβάλλει την φίμωση στους διαφωνούντες θέλει και επειδή χρησιμοποιεί κι αυτή ψευδείς ειδήσεις χωρίς να τις ελέγξει, θα σου έλεγα να το ξαναδείς λίγο.

Επίσης, πόσα ανήλικα παιδάκια είδες εκεί μέσα; Γιατί εγώ είδα ενήλικους που λαμβάνουν πανεπιστημιακή μόρφωση. Αν όσοι ενήλικες ήταν, λοιπόν, μέσα χρειάζονταν την προστασία του οποιουδήποτε, μπορούσαν να την ζητήσουν. Δεν μπορείς να τους την επιβάλεις. 

Αν ειναι 18 και οχι 17 δεν σε πειραζει;

Δημοσ.

Δεν ξερω εμενα με τρομαζει και το τι θα ελεγε σε τετοιο θεμα ενα ατομο με τετοιες αποψεις.Προφανως δεν τον ειχαν μαγνητοφωνησει να ξερουν τι αξριβως θα πει. Ηταν παρακινδυνευμενο αυτο που εγινε. Τεσπα το παρατραβηξαν και αυτα με την διαμαρτυρια.. και οι δυο πλευρες εχου τα δικια τους. Ο παππους λογω ηλικιας μπορει να πει και καμια χαζομαρα και αυτα να διαμαρτυρηθουν. Και οι δυο καπου το παρατραβηξαν.

Αν ειναι 18 και οχι 17 δεν σε πειραζει;

Δεν ήταν αυτό το θέμα της ομιλίας του. Και ναι, απ' τη στιγμή που το θεωρώ αρκετά ώριμο να ψηφίζει, ν' αποφασίζει μόνος του για τη ζωή του, να πίνει, να καπνίζει να οδηγεί κτλ, τον θεωρώ αρκετά ώριμο να μην αλλάξει κοσμοθεωρία επειδή άκουσε κάτι από κάποιον. Όπως και να 'χει όμως, δεν έχεις δικαίωμα να του στερείς το δικαίωμα ν' ακούσει την ομιλία στην οποία πήγε οικειοθελώς. 

Ξέχασα να σχολιάσω πριν την μεγαλοψυχία του να μην θέλεις να πεθάνει, απλώς να χάσει το δικαίωμα να λέει ελεύθερα τη γνώμη του. Μέσα σ' ένα πανεπιστήμιο. Από μια υπέρμαχο του πανεπιστημιακού ασύλου. Το οποίο δημιουργήθηκε για να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...