Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν ανηκω σε καποιον συγκεκριμενο χωρο. Απλα δεν θελω τον τυπο εδω. Και μαντεψε. Δεν ειμαι η μονο. Αν κανεις ενα γκαλοπ εξω . Ποσοι θελετε εναν αξιεπαινο και νομπελιστα κουγκλουξ κλανο να ερθει να μιλησει στο πανεπιστημιο σε νεα παιδια μαλλον θα τριβεις τα ματια σου. Κανεις σαν κατι συγκεκριμενου κομματος που οτι και να τους λες σου λενε αντε βρε παλιοκουμμουνι. Δεν με νοιαζει γιατι αν και μαλλον ειναι εμφανες. Αλλα δεν με νοιαζει. Αλλα να ξερεις εισαι νεος ανθρωπος. Ο φανατισμος και το μισος δεν κανει καλο. Απεβαλλε το. 

Και ειμαι πολυ πιο απολυτη απο αυτα που ελεγα τοτε ε; Παλιοτερα ελεγα ελα μωρε δε εγινε και τιποτα. Τωρα λεω εξω .... απο την παραγκα. Ειμαι πολυ πιο αδιαλακτη σε τετοια θεματα απο παλιοτερα.

Για κάνε και ένα γκάλοπ που να ρωτάει αν οι ομοφυλόφιλοι είναι ανώμαλοι ή αν θέλουν τους Αφρικανούς μετανάστες στην Ελλάδα. Ε, επειδή οι πιο πολλοί θα λένε κάψτε τους ανώμαλους και διώξτε τους μάυρους, δίκιο θα έχουν...

Saya, μήπως είσαι η ξαδέρφη του Μπέντζαμιν Μπάτον;

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι κατα του ρατσισμου γενικοτερα και το θεωρουν απεχθες. Μην τους ταυτιζεις με συγκεκριμενη ομαδα. Οι υπολοιποι ειναι η μειοψηφια. 

Για κάνε και ένα γκάλοπ που να ρωτάει αν οι ομοφυλόφιλοι είναι ανώμαλοι ή αν θέλουν τους Αφρικανούς μετανάστες στην Ελλάδα. Ε, επειδή οι πιο πολλοί θα λένε κάψτε τους ανώμαλους και διώξτε τους μάυρους, δίκιο θα έχουν...

Saya, μήπως είσαι η ξαδέρφη του Μπέντζαμιν Μπάτον;

Εχουν γινει γκαλοπ περι ομοφυλοφιλων. Τους αποδεχεται πλεον το 60% της κοινωνιας να σε πληροφορησω. Απλα σου λεω οτι οι περισσοτεροι δεν θα βλεπαν με θετικο ματι ενα τετοιο ατομο..

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ, ποιο ρατσιστες απο αυτους που φανατιζονται με τις πολιτικες παραταξεις μεσα στα πανεπιστημια δεν υπαρχουν και δυστυχως ειναι πολλοι .

• Like 4
Δημοσ.

Οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι κατα του ρατσισμου γενικοτερα και το θεωρουν απεχθες. Μην τους ταυτιζεις με συγκεκριμενη ομαδα. Οι υπολοιποι ειναι η μειοψηφια. 

Εχουν γινει γκαλοπ περι ομοφυλοφιλων. Τους αποδεχεται πλεον το 60% της κοινωνιας να σε πληροφορησω. Απλα σου λεω οτι οι περισσοτεροι δεν θα βλεπαν με θετικο ματι ενα τετοιο ατομο..

Κι επαναλαμβάνω. Επειδή εσύ τον βλέπεις με αρνητικό μάτι, πρέπει να του απαγορεύσουμε να μιλάει... Αυτό είναι το δημοκρατικό και μη φασιστικό.

Δημοσ.

Ας πούμε ότι έχεις δίκιο. Και πριν 10 χρόνια που τους αποδεχόταν το 40%, ήταν ανώμαλοι και έπρεπε να τους κυνηγάμε και τώρα ξε-ανωμάλεψαν επειδή το ποσοστό είναι 60%;

Α, επίσης, να σου θυμίσω ότι όταν σκότωναν τους Εβραίους, "οι περισσότεροι δεν τους έβλεπαν με θετικό μάτι".

Δημοσ.

Saya, εσυ δεν θελεις φασιστή, εγώ αριστερό, ο Φίλλιπος Πασοκτζή και ο Λούσιφερ απο το Ποτάμι του Στάυρου. Ο Παρεδωσε δεν θέλει γκει, ο τοξοβόλος στρέιτ, η μητέρα μου άθεο, ο πατέρας μου χρυσαυγίτη, ο σκύλος μου γάτα, η γάτα μου ποντίκι, και η γειτόνισα μου φασαριόζους γείτονες. Και φυσικά το ότι (αν) ο συγκεκριμένος είναι φασιστής, δεν είναι τίποτα μπροστά στο ότι θα μπορούσε να είναι παιδόφιλος και να μην το ξέραμε. Αν θεωρείς ότι πρέπει να σεβαστούμε την απέχθεια σου απέναντι σε κάποια ομάδα ανθρώπων και να μην τους καλέσουμε να μιλήσουν για κάτι τελείως άσχετο απο την ιδέα της ομάδας, τότε είτε α) θα πρέπει να αποκλείσουμε και όλους τους υπόλοιπους που απεχθανόμαστε εμείς ή β) πρέπει να θεωρείς τον ευατό σου ανώτερη απο εμάς έτσι ώστε οι δικές σου απέχθειες ειναι καλύτερες απο τις δικές μας.

• Like 8
Δημοσ.

Μιλαμε για εναν γενικοτερα απαραδεκτο τυπο.. οχι καποιον που ενοχλει εμενα μονο.εσεις μπορει να ειστε σκλξροπετσοι η και να μην σας χαλανε οι ιδεες του αλλα δεν ειναι politically correct. 

Εν τω μεταξυ, ποιο ρατσιστες απο αυτους που φανατιζονται με τις πολιτικες παραταξεις μεσα στα πανεπιστημια δεν υπαρχουν και δυστυχως ειναι πολλοι .

Συμφωνω απολυτα. Και οι πιο δεξιων αποψεων ειναι οι χειροτεροι. Πολυ πιο φανατισμενοι απο τους αλλους. Με το ζορι να συμφωνησω οτι πρεπει να φερουν φασιστα να μιλησει. Τεσπα..

Δημοσ.

Ε γενικεύεται το concept. Η saya και το group της, δεν θεωρεί politically correct αυτό που γίνεται. Αυτοί που είναι μέσα απο την άλλη, για τον x και y λόγο διαλέγουν να ακούσουν. Μαντέψτε μαλάκες απο μέσα... Είμαστε ενάντια του φασισμού, και θα γινει αυτο που λέμε εμείς.

• Like 1
Δημοσ.

Ε γενικεύεται το concept. Η saya και το group της, δεν θεωρεί politically correct αυτό που γίνεται. Αυτοί που είναι μέσα απο την άλλη, για τον x και y λόγο διαλέγουν να ακούσουν. Μαντέψτε μαλάκες απο μέσα... Είμαστε ενάντια του φασισμού, και θα γινει αυτο που λέμε εμείς.

Το να καλεις εναν φασιστα να μιλησει δεν ειναι γενικοτερα polically correct. Δεν ειναι οτι ετσι το θεωρω εγω.. 

Δημοσ.

Μιλαμε για εναν γενικοτερα απαραδεκτο τυπο.. οχι καποιον που ενοχλει εμενα μονο.εσεις μπορει να ειστε σκλξροπετσοι η και να μην σας χαλανε οι ιδεες του αλλα δεν ειναι politically correct. 

Δεν έχει σημασία αν είναι γενικότερα αποδεκτός, δεν έχει σημασία είναι politically correct οι απόψεις του.

Για να σου φέρω ένα παράδειγμα: Σ' αυτό το θέμα ας πούμε η γνώμη σου δεν είναι γενικότερα αποδεκτή. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να bannαριστείς; Φυσικά και όχι. Συμφωνούμε δε συμφωνούμε, έχεις κάθε δικαίωμα να λες την γνώμη σου ελεύθερα.

Το να καλεις εναν φασιστα να μιλησει δεν ειναι γενικοτερα polically correct. Δεν ειναι οτι ετσι το θεωρω εγω.. 

Έχεις ακούσει ποτέ τους ρεπουμπλικάνους ή ακόμη κι ένα σωρό δικούς μας πολιτικούς;

Δημοσ.

Επισης τεραστια σημασια εχει ο τροπος αντιδρασης που ασπαζεται η σαγια σε οτι δε συμφωνει:

Τραμπουκιζεις και επιβαλεσαι οταν υπερεχεις σε σωματικη ισχυ-ισχυ γενικοτερα.

Στις υπολοιπες περιπτωσεις (εκει που η περισταση δεν ευνοει να τραμπουκισουμε) υπερθεματιζουμε για τα πλεονεκτηματα της δημοκρατιας και απαιτουμε υγιη διαλογο, ισα δικαιωματα, ισες ευκαιριες κλπ κλπ κλπ.

Τουλαχιστον η σθεναρη υποστηριξη της "αντιδρασης" των απαιδευτων κακομαθημενων στον 80χρονο επιστημονα, εκει παραπεμπει.

Δημοσ.

ενώ να επιβληθείς ΕΣΥ είναι political correct.. μάλιστα. τουλάχιστον απέχουμε χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν έχω την τιμή να ζω με ανώτερα όντα σαν και σένα

με αυτά που λες, και με τον τρόπο που εκφράζεσαι/στε μου θυμίζεις το ρητό "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα" , δηλαδή είπε ο στερητής της έκφρασης των άλλο φασίστα. Βρε αμάν, τι λογικό παράλογο. 

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία αν είναι γενικότερα αποδεκτός, δεν έχει σημασία είναι politically correct οι απόψεις του.

Για να σου φέρω ένα παράδειγμα: Σ' αυτό το θέμα ας πούμε η γνώμη σου δεν είναι γενικότερα αποδεκτή. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να bannαριστείς; Φυσικά και όχι. Συμφωνούμε δε συμφωνούμε, έχεις κάθε δικαίωμα να λες την γνώμη σου ελεύθερα.

Έχεις ακούσει ποτέ τους ρεπουμπλικάνους ή ακόμη κι ένα σωρό δικούς μας πολιτικούς;

Ποιους ρεπουμπλικανους; Την Παλιν; Που ελεγε να βομβαρδισουν την Ελλαδα; Αυτην να φερετε να μιλησει. Θα περασουμε απιστευτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...