Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ποιος είσαι εσυ ρε saya Που θα επιβάλεις την άποψη σου δια της βίας;

είσαι τόσο τυφλωμένος από τις πολιτικές σου παρωπίδες που δεν βλέπεις στο 1 μέτρο. 

ότι και να πιστεύω εγώ και αυτός και εσύ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΡΕ ΝΙΟΝΙΟ.

Η επιβολλή  άποψης όμως με χρήση βίας είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. 

τώρα φίλτατο ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  ορκ, καταλαβαινεις την διαφορά;

κουράστηκα πια. τέτοια τουρκομπαρόκ ΟΡΚ είμαστε για αυτό δεν πάμε πουθενά. 

Εχουν αδικο; Η ιδεολογια του τυπου δεν ειναι για χαστουκια; Δεν ειναι ειναι επικινδυνη;Χανεται το δασος κοιτωντας το δαχτυλο. Σας λεει καποιος να ενας φασιστας και του λετε φασιστας; Πως μιλας ςτσι για τον κυριο .. ντροπη.Ειναι πολυ καλος στην δουλεια του αλλα ειναι κουκλουξ κλαν . Αυτοι κυνηγαγαν και Ελληνες παλια. Δεν ξερεις τι εχει κανει στα νιατα τυ. Τεσπα..και οι δυο πλευρες εχουν δικιο , ναι ειναι καλος επιστημονας και αυτο ειναι πολυ αξιοσεβαστο . Αλλα κατα τα αλλα ειναι ατομο που οροκαλει θυμο.

Τι σχέση έχει η ιδεολογία του τύπου με το επιστημονικό του έργο:;;;;;;

ξέρεις ότι η πλειονότητα των θεραπειών και γνώσεων ιατρικών προήλθε από της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ πράξεις και εγκλήματα των γιατρών ναζί; έτσι για να σε τρολλάρω λίγο μιας και έχω όρεξη. 

Ήταν βαρβαροι και φασίστες; απολύτως ναι. Είναι ο λόγος που σώζονται εκατομμύρια ζωές σήμερα. πάλι ναι. 

Αυτό που δεν κατανοείς, και δεν σε αδικώ μιας και μας δείχνιες τι όρκ είσαι, ότι η λόγική του τσουβαλιάσματος σε κυριεύει. 

Υπόθεση: εγώ είμαι φασίστας. και ανακαλύπτω το εμβόλιο κατά του AIDS. Κάνω διάλεξη για το εμβόλιο και τι με ώθησε στην ανακάλυψη. Έρχεσαι και με δέρνεισ. Εσύ επικεντρώνεσαι στην πολιτική σκέψη και όχι στο επιστημονικό έργο. μπερδεύεις τα μήλα με τις πατάτες. 

τόσο απλά

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδή saya, εκεί που καθόσουν, 3 χρόνια μετά τη συζήτηση στο insomnia, σκέφτηκες ότι ο χρόνος σε ωρίμασε και θα ήθελες να μοιραστείς τη σοφία που απέκτησες με τον υπόλοιπο κόσμο;

Edit: α, άκυρο, τώρα είδα ότι άνοιξε καινούργιο θέμα. Μίλησες με την τύχη σου MovingShadow.

• Like 3
Δημοσ.

Εσυ μπορει να μην πας αλλα καποιος αλλος που θα παει σε αυτην την ομιλια του , θα παει και στην επομενη και θα παραδειγματιστει κιολα..υπαρχουν ατομα επιρρεπη στα παντα. Μαλιστα πηγαινε και παρακουλουθησε την ομιλια καποιου που σε θεωρει κατωτερη Αξιοπρεπεια πανω απο ολα. Τεσπα.. 

Άμα είναι επιρρεπής στα πάντα, ν΄ απαγορεύσουμε τα πάντα τότε. Βιντεοπαιχνίδια, ταινίες, σειρές, ειδήσεις. Όλα. Και είναι λογικό αυτό τώρα.

Αξιοπρέπεια για μένα σημαίνει να έχω την στοιχειώδη νοημοσύνη και το στοιχειώδες θάρρος να πω πως σε προσωπικό επίπεδο σας θεωρώ το λιγότερο εμετικό για την ιδεολογία σας, αλλά σε επιστημονικό επίπεδο, αξίζετε συγχαρητήρια για την ανακάλυψη σας.

Αξιοπρέπεια για μένα δε σημαίνει να τον γιουχάρω σαν πίθηκος την ώρα που μιλάει για την θεραπεία του AIDS. Γιατί τότε επιβεβαιώνω την θεωρία του.

Δημοσ.

Να το πω τριτη φορα;

Σε πολιτικη κουβεντα θα τον αποδοκιμαζα αν εξεφραζε προκλητικες αποψεις.

Εκει ηταν για να ανοιξει τα ματια και να μιλησει για επιστημονικα θεματα. Δεν προκαλεσε και δεν ειπε κατι για να φαει πεσιμο, δεν υπηρχε χωρος και χρονος για πολιτικη κουβεντα. Συνεπως το πεσιμο ηταν ακυρο.

Επισης, ο τροπος που του την πεσανε δειχνει φασιστικες εως ζωωδεις αντιληψεις. Τι εννοω; Αφου εν τελει θες να χωθεις στην επιστημονικη διαλεξη καποιου για τις πολιτικες του πεποιθησεις, καντο με τη μεθοδολογια που διατεινεσαι οτι υποστηριζεις: Δημοκρατικα-διαλογο.

Το να τραμπουκισεις 80χρονο, δειχνει ανθρωπο απολιτιστο, που υποστηριζει μια ιδεολογια κανοντας στην πραξη τα αντιθετα απο αυτα που πρεσβευει και φυσικα παραπεμπει σε γνωστες ακραιες φασιστικες μεθοδους.

Εν τελει πληρης ιδεολογικη συγχυση κακομαθημενων απαιδευτων τουρκομπαροκ φοιτητακων με τα λεφτα του μπαμπα. Ακαδημαικο επιπεδο: κατευθειαν απ´το δρομο.

Δημοσ.

Άμα είναι επιρρεπής στα πάντα, ν΄ απαγορεύσουμε τα πάντα τότε. Βιντεοπαιχνίδια, ταινίες, σειρές, ειδήσεις. Όλα. Και είναι λογικό αυτό τώρα.

Αξιοπρέπεια για μένα σημαίνει να έχω την στοιχειώδη νοημοσύνη και το στοιχειώδες θάρρος να πω πως σε προσωπικό επίπεδο σας θεωρώ το λιγότερο εμετικό για την ιδεολογία σας, αλλά σε επιστημονικό επίπεδο, αξίζετε συγχαρητήρια για την ανακάλυψη σας.

Αξιοπρέπεια για μένα δε σημαίνει να τον γιουχάρω σαν πίθηκος την ώρα που μιλάει για την θεραπεία του AIDS. Γιατί τότε επιβεβαιώνω την θεωρία του.

Ενταξει , τοτε να επιτρεψουμε και τα ναρκωτικα. Οποιος εχει στοιχειωδη νοημοσυνη δε θα παιρνει. Αλλα το τι ειναι η στοιχειωδης νοημοσυνη ειναι μαλλον υποκειμενικο. μην μου συγκρινεις κοσμο που κρεμουσε αραπηδες με τα βιντεοπαιχνιδια δεν θα το αντεξω..Δεν ειναι αξιοπρεπεια να σε προσβαλλουν και να μην αντιδρας . Αλλιως το λενε.

Να το πω τριτη φορα;

Σε πολιτικη κουβεντα θα τον αποδοκιμαζα αν εξεφραζε προκλητικες αποψεις.

Εκει ηταν για να ανοιξει τα ματια και να μιλησει για επιστημονικα θεματα. Δεν προκαλεσε και δεν ειπε κατι για να φαει πεσιμο. Συνεπως το πεσιμο ηταν ακυρο. Επισης, ο τροπος που του την πεσανε δειχνει φασιστικες εως ζωωδεις αντιληψεις. Τι εννοω; Αφου εν τελει θες να χωθεις στην επιστημονικη διαλεξη καποιου για τις πολιτικες του πεποιθησεις, καντο με τη μεθοδολογια που διατεινεσαι οτι υποστηριζεις: Δημοκρατικα-διαλογο.

Το να τραμπουκισεις 80χρονο, δειχνει ανθρωπο απολιτιστο, που υποστηριζει μια ιδεολογια κανοντας στην πραξη τα αντιθετα απο αυτα που πρεσβευει και φυσικα παραπεμπει στις αγαπημενες φασιστικες μεθοδους αυτων που και καλα τις κατακρινουν.

Εν τελει πληρης ιδεολογικη συγχυση κακομαθημενων απαιδευτων τουρκομπαροκ φοιτητακων με τα λεφτα του μπαμπα. Ακαδημαικο επιπεδο: κατευθειαν απ´το δρομο.

Προτιμω αυτους που φωναζουν απο τους ατσαλακωτους με την γραβατα. Ο γραβατωμενος εχει κατι να κρυψει.

Δηλαδή saya, εκεί που καθόσουν, 3 χρόνια μετά τη συζήτηση στο insomnia, σκέφτηκες ότι ο χρόνος σε ωρίμασε και θα ήθελες να μοιραστείς τη σοφία που απέκτησες με τον υπόλοιπο κόσμο;

Edit: α, άκυρο, τώρα είδα ότι άνοιξε καινούργιο θέμα. Μίλησες με την τύχη σου MovingShadow.

Μη δεις εσυ φασιστα με προβλημα. Να τον υπερασπιστεις.

Δημοσ.

Για εμένα, η σύγκριση που χρησιμοποιείς για την βία του ΚΚΚ, είναι ίδια και απαράλαχτη με την βία των ομοίων σου. 

Το πολιτικό drive δεν σου αγιάζει τα μέσα, συγνώμη. είσαι ενοχος. Δεν ΕΚΑΝΕ κάτι. Πολιτικά πιστεύω έχει. 

Η αδυναμία σου να αποδεχθείς το από πάνω σαν γεγονός (δεν έκανε κάτι, οι δικοί σου όμως ΚΑΝΑΝΕ) με ωθεί σε περίεργα μονοπάτια αυτή την δροσερή μέρα του Μάρτη. (δες το 1ο σκέλος της δικιάς σου υπογραφής και πάλι)

Δημοσ.

Προτιμω αυτους που φωναζουν απο τους ατσαλακωτους με την γραβατα. Ο γραβατωμενος εχει κατι να κρυψει.

αλλο κανω διαλογο με επιχειρηματα, αλλο φωναζω και αλλο τραμπουκιζω χωρις λογο σε ακυρο τοπο και χρονο οπως στο συγκεκριμενο περιστατικο.

Για το τελευταιο υπαρχει κομμα που αντιπροσωπευει την συγκεκριμενη τακτικη. Σου αφηνω σαν κουιζ το τι πολιτικες αποψεις πρεσβευει.

Δημοσ.

Μη δεις εσυ φασιστα με προβλημα. Να τον υπερασπιστεις.

E ναι, είμαι γνωστό φασιστόμουτρο. Στο μάθημα δημοκρατίας, εκεί που έλεγε ότι είναι δημοκρατικό να δέρνουμε κάποιον γιατί έχει διαφορετική άποψη ήμουν άρρωστος και το έχασα. Μέχρι τον Βολταίρο τα έμαθα μόνο...

• Like 4
Δημοσ.

αλλο κανω διαλογο με επιχειρηματα, αλλο φωναζω και αλλο τραμπουκιζω χωρις λογο σε ακυρο τοπο και χρονο.

Για το τελευταιο υπαρχει κομμα που αντιπροσωπευει την συγκεκριμενη τακτικη. Σου αφηνω σαν κουιζ το τι πολιτικες αποψεις πρεσβευει.

Τι διαλογο να κανεις χριστιανε μου.. απλα δεν επρεπε να κληθει το συγκεκριμενο ατομο.. τι να του πουν; Παρακαλω φυγετε; 

Δημοσ.

Ενταξει , τοτε να επιτρεψουμε και τα ναρκωτικα. Οποιος εχει στοιχειωδη νοημοσυνη δε θα παιρνει. Αλλα το τι ειναι η στοιχειωδης νοημοσυνη ειναι μαλλον υποκειμενικο. μην μου συγκρινεις κοσμο που κρεμουσε αραπηδες με τα βιντεοπαιχνιδια δεν θα το αντεξω..

Ότι θες καταλαβαίνεις. Όταν μου λες πως κάποιος θα γίνει ρατσιστής μόνο και μόνο γιατί το είπε κάποιος άλλος, τότε ναι, ο συγκεκριμένος είναι τόσο ηλίθιος που μπορεί να έχει πρότυπο τον ήρωα του από το shoot em up.

Τα ναρκωτικά, στο μεγαλύτερο τους ποσοστό τ' αρχίζεις ανήλικος. Συνήθως,δε πέφτει ο άλλος στα 40 στην πρέζα. Επίσης, τους χρήστες κανείς δεν τους κυνηγάει. Μόνο τους πωλητές και τους προμηθευτές. 

Τον είδες κοπέλα μου να λέει να πως πρέπει να κρεμάμε κάποιον μαύρο ή τον είδες να κρεμάει αυτός κάποιον; Όχι. Τον είδες να παραβιάζει κάποιον νόμο; Όχι. Άρα ως τι θα του απαγορεύσουμε να μιλάει; Ως φιλελεύθεροι δημοκρατικοί;

Δημοσ.

Τι διαλογο να κανεις χριστιανε μου.. απλα δεν επρεπε να κληθει το συγκεκριμενο ατομο.. τι να του πουν; Παρακαλω φυγετε;

Αυτο το λες εσυ βαση πολιτικων κριτηριων. Σου λεω για τεταρτη φορα, οτι εκει ηταν οχι για πολιτικη αλλα για επιστημονικη διαλεξη. Συνεχιζεις να τσουβαλιαζεις επιστημη με πολιτικη, συνεχιζεις να εισαι σε πληρη συγχυση.

Ακομα κι ετσι ομως, το τσουτσεκι το 20χρπνο ποιος του ειπε να παρει το νομο στα χερια του και να τραμπουκισει και για λογαριασμο ποιανου εναν αλλον ανθρωπο που και καλα κληθηκε λανθασμενα;

Επισης ο διαλογος που και καλα ειναι το Α και το Ω των αντιναζιστων γιατι εδωσε τη θεση του σε ανανδρους τραμπουκισμους-χαρακτηριστικη τακτικη ναζιστων;

Ωριμασες ειπες; Η πληρης συγχυση σου δεν με πειθει.

Δημοσ.

Μην κάνεις διάλογο. Γράψε έναν λόγο με επιχειρήματα για την διαφωνία σου με την όλη παρουσία του στο πανεπιστήμιο σου, περίμενε να τελειώσει την ομιλία του, διάβασε το λόγο σου, end of story. 

Δημοσ.

Και ποιος είσαι εσυ ρε saya Που θα επιβάλεις την άποψη σου δια της βίας;

είσαι τόσο τυφλωμένος από τις πολιτικές σου παρωπίδες που δεν βλέπεις στο 1 μέτρο. 

ότι και να πιστεύω εγώ και αυτός και εσύ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΡΕ ΝΙΟΝΙΟ.

Η επιβολλή  άποψης όμως με χρήση βίας είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. 

τώρα φίλτατο ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  ορκ, καταλαβαινεις την διαφορά;

κουράστηκα πια. τέτοια τουρκομπαρόκ ΟΡΚ είμαστε για αυτό δεν πάμε πουθενά. 

Τι σχέση έχει η ιδεολογία του τύπου με το επιστημονικό του έργο:;;;;;;

ξέρεις ότι η πλειονότητα των θεραπειών και γνώσεων ιατρικών προήλθε από της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ πράξεις και εγκλήματα των γιατρών ναζί; έτσι για να σε τρολλάρω λίγο μιας και έχω όρεξη. 

Ήταν βαρβαροι και φασίστες; απολύτως ναι. Είναι ο λόγος που σώζονται εκατομμύρια ζωές σήμερα. πάλι ναι. 

Αυτό που δεν κατανοείς, και δεν σε αδικώ μιας και μας δείχνιες τι όρκ είσαι, ότι η λόγική του τσουβαλιάσματος σε κυριεύει. 

Υπόθεση: εγώ είμαι φασίστας. και ανακαλύπτω το εμβόλιο κατά του AIDS. Κάνω διάλεξη για το εμβόλιο και τι με ώθησε στην ανακάλυψη. Έρχεσαι και με δέρνεισ. Εσύ επικεντρώνεσαι στην πολιτική σκέψη και όχι στο επιστημονικό έργο. μπερδεύεις τα μήλα με τις πατάτες. 

τόσο απλά

Εγω δεν ανηκω σε καποιον συγκεκριμενο χωρο. Απλα δεν θελω τον τυπο εδω. Και μαντεψε. Δεν ειμαι η μονο. Αν κανεις ενα γκαλοπ εξω . Ποσοι θελετε εναν αξιεπαινο και νομπελιστα κουγκλουξ κλανο να ερθει να μιλησει στο πανεπιστημιο σε νεα παιδια μαλλον θα τριβεις τα ματια σου. Κανεις σαν κατι συγκεκριμενου κομματος που οτι και να τους λες σου λενε αντε βρε παλιοκουμμουνι. Δεν με νοιαζει γιατι αν και μαλλον ειναι εμφανες. Αλλα δεν με νοιαζει. Αλλα να ξερεις εισαι νεος ανθρωπος. Ο φανατισμος και το μισος δεν κανει καλο. Απεβαλλε το. 

Μπωωωω, η ωριμη, πλεον, Saya επέστρέψε! Με το κουμπί στο ρηφρές είμαι.  popcorn.gif  popcorn.gif popcorn.gif

popcorn.gif

Και ειμαι πολυ πιο απολυτη απο αυτα που ελεγα τοτε ε; Παλιοτερα ελεγα ελα μωρε δε εγινε και τιποτα. Τωρα λεω εξω .... απο την παραγκα. Ειμαι πολυ πιο αδιαλακτη σε τετοια θεματα απο παλιοτερα.

Δημοσ.

Εγω δεν ανηκω σε καποιον συγκεκριμενο χωρο. Απλα δεν θελω τον τυπο εδω. Και μαντεψε. Δεν ειμαι η μονο. Αν κανεις ενα γκαλοπ εξω . Ποσοι θελετε εναν αξιεπαινο και νομπελιστα κουγκλουξ κλανο να ερθει να μιλησει στο πανεπιστημιο σε νεα παιδια μαλλον θα τριβεις τα ματια σου. Κανεις σαν κατι συγκεκριμενου κομματος που οτι και να τους λες σου λενε αντε βρε παλιοκουμμουνι. Δεν με νοιαζει γιατι αν και μαλλον ειναι εμφανες. Αλλα δεν με νοιαζει. Αλλα να ξερεις εισαι νεος ανθρωπος. Ο φανατισμος και το μισος δεν κανει καλο. Απεβαλλε το. 

Είδες πόσοι ήταν μέσα στη διάλεξη; 

Αν αρχίζαμε όλοι όσοι διαφωνούμε μαζί σου να σου φωνάζουμε: ουυυυυυυ, έξω ρε, έξω, θα μας θεωρούσες φυσιολογικούς ανθρώπους ή πιθήκια; Θα μπορούσε να υπάρχει το συγκεκριμένο forum σ' αυτή τη βάση;

Γενικά ρε παιδί μου, σου φαντάζει ιδανική μια κοινωνία που θα σου αφαιρεί οποιοσδήποτε το δικαίωμα του λόγου γιατί έχετε διαφορετική ιδεολογία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...