Grey Warden Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Για ποιον λέμε ρε παιδιά; Γιατί έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται.
MovingShadow Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Νταξ , το περιστατικό μπορεί να έγινε πριν τρία χρόνια , αλλα ρε πουστη μου το είδα και δεν μπόρεσα. Έψαχνα κάτι για το DNA και έπεσα σε αυτό Ο James D.Watson , βιολογος και γενετιστής , νομπελίστας για την ανακάλυψη του DNA και της διπλής έλικας , είχε έρθει στην Πάτρα για να μιλήσει. Υποτίθεται ότι είναι ρατσιστής.... Μπράβο σας παιδιά μου. Την επόμενη φορά , να δείρετε τον Τζόν Νας επειδή η ζωή του έγινε ταινία στο Χόλυγουντ που "αποχαυνώνει" τις μάζες. Και τι έγινε δηλαδή εάν είναι ρατσιστής? Και τί έγινε δηλαδή αν πιστέυει ότι ο λευκός είναι ανώτερος γενετικά από τον μαύρο ? Και ? Δεν έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και να δηλώνει ότι θέλει? Και εγώ πιστέυω ότι υπάρχουνε εξωγιηνοι , τι με κάνει αυτό , ψυχωτικό? Είχαμε την τιμή να διδάξει ένας άνθρωπος που έκανε την μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων 500 χρόνων , και εμείς ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σκεφτήκαμε κομματικά και (μην χέσω...) ιδεολογικά! Και που , σε έναν χώρο ΠΑΙΔΕΙΑΣ.!!!! Χάρη σε αυτόν τον "ρατσιστή" , έχουμε γιατρέψει ασθένειες που είναι γενετικές όπως ο Διαβήτης 2 , ( απο τον οποίο πάσχω παρεπιπτόντως...) , και μπορούμε να βρούμε με ακρίβεια αν θα νοσήσει κάποιος απο μια ασθένεια γενετική , απο ΔΙΑΒΗΤΗ μέχρι ΚΑΡΚΙΝΟ , με ένα απλό DNA test ! Και εμείς , αντί να τον τιμούμε , τον προπυλακίζουμε και του ρίχννουμε καρέκλες , γιατί εμείς ΔΕΝ ήμαστε ρατσιστές , ήμαστε οι perfect άνθρωποι , και γαμάμε και δέρνουμε ! Σου έχω ένα μυστικό μαλακο-αναρχικέ....Αυτός ο ρατσιστής είναι που μας έβαλε στον 21ο αιώνα , που ξεκλείδωσε το μεγαλύτερο μυστικό του ανθρώπου , σύμφωνα με το οποίο , σε λίγα χρόνια , θα μπορούμε να επεμβαίνουμε στις γενετικά προδιαθετημένες αρρώστιες , και θα γλυτώνουμε ανθρώπους απο ....... Μεσογειακή αναιμεία Καρκίνους Διαβήτη σύνδρομο Down ..... ...... ....... Και εσύ , αντί να του λες ευχαριστώ που χάρη σε αυτόν έχει φάρμακα η διαβητική γιαγιά σου και μπορεί και ζεί , ανεβαίνεις στην σκηνή με ένα κόκκινο-μάυρο κοντάρι για να τον χτυπήσεις. ΑΧΑΡΙΣΤΕ !!!!! Μπράβο αγόρι μου και εις ανώτερα ! Για αυτό ημαστε για τον πούτσο , απο κοινωνία , απο παιδεία από όλα. ΥΓ : Τα πα και ξαλάφρωσα........... ΥΓ2 : Σκατά στο άσυλο , στρατό να βάλουνε στα πανεπιστήμια μπορούνε?Μήπως κάποια στιγμή θυμηθούμε ότι εκεί είναι ΧΩΡΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ............... και ότι ο κάθε γονιός στέλνει το παιδί του να σπουδάσει και να διευρύνει τους ορίζοντές του ! 4
SilkyN Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Αυτος τουλαχιστον εκδιδει τα βιβλια του. Η Αννα Φρανκ δεν προλαβε.. αυτο ειναι φασισμος. Οχι να διαμαρτυρεσαι. Η απολυτη δημοκρατια ειναι ουτοποια . Δεν υφισταται. Ειναι ακριβως το ιδιο επιχειρημα που χρησιμοποιουν αυτες οι οργανωσεις. Γιατι δεν μας αφηνετε να ειμαστε φασιστες ; Αντιβαινει στην απολυτη δημοκρατια. Δεν υπαρχει απολυτη δημοκρατια . Αυτη ειναι η παγιδα. Αυτο το ατομο μπορει ν προσυλιτισει αλλους. Και να τους κανει σαν και αυτον. Αρα τον αφηνουμε και εκδιδει τα βιβλια του αλλα δεν τον περοφερουμε τιμητικα απο σχολη σε σχολη.. ας προσεχε τι ελεγε. Δεν μπορει να τα εχει και τα δυο. Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι φασίστας. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να βάζεις τον φασισμό σου πάνω από τα δικαιώματα του οποιουδήποτε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτοί ήταν οι φασίστες.
saya Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ωραια εφοσον αυτος εχει καθε δικαιωμα να ειναι φασιστας , εχουν και αυτοι καθε δικαιωμα να ειναι φασιστες..αρα καλα του κανανε.. θες να χρησιμοποιησουμε την λογικη η τον παραλογισμο σου μεχρι τελς. Η το ενα η το αλλο παντως θα τα χρησιμοποιησουμε και τα 2 ισα. Δεν θεωρω οτι εναν φασιστα μπορεις να του ερθεις δημοκρατικα. Και κατι αλλο , καλως η κακως καποιοι ανθρωποι ενω ειναι καθαρματα εχουν εξαιρετικα ταλεντα. Δεν ειναι υποκριτικο να βλεπουμε μονο αυτα; Ο ανθρωπος ανηκει ιδεολογικα σε οργανωσεις που εχουν σκοτωσει. Αν οχι ο ιδιος αυτες. Δεν μπορω να τον βλεπω και να τον θαυμαζω.. Για ποιον λέμε ρε παιδιά; Γιατί έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται. Εγινε φασαρια προ 5αετιας γιατι διωξανε εναν κουκουξγκλανο απο ενα πανεπιστημιο και το θυμομαστε ακομη..υστερα γιατι ειμαστε το μονο κρατος που εχει ανεβασει κομμα φασιστων. Ε ναι καλα παιδια ειναι μωρε. Εχουν την σημαια στο μπαλκονι , τωρα αν χαιρετανε καμια φορα και με τα χερια ψηλα και κλειστα τι εγινε. Ετσι ξεκιναει.. και εχουμε θρηνησει και νεκρους και μυαλο γιοκ..
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 MovingShadow, Πάντα στις σχολές θα υπάρχουν υπάνθρωποι και ούγκανοι που βλέπουν μέχρι το ένα μέτρο. Από και και πέρα έχουν 100 βαθμούς μυωπία και δε βλέπουν τίποτα. Η γνώριμη εικόνα των ελληνικών πανεπιστημίων, όπου ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. Επίσης, ο συγκεκριμένος μπορεί να έχει ρατσιστικές απόψεις, αλλά δε νομίζω να έχει δείξει φασιστική συμπεριφορά. Βέβαια πως να τα διαχωρίσει αυτά τα δύο ο μέσος πίθηκος με το πανό. Συμφωνώ μαζί σου, εκτός από εκεί στο τέλος, μου ταχάλασες λίγο
SilkyN Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ωραια εφοσον αυτος εχει καθε δικαιωμα να ειναι φασιστας , εχουν και αυτοι καθε δικαιωμα να ειναι φασιστες..αρα καλα του κανανε.. θες να χρησιμοποιησουμε την λογικη η τον παραλογισμο σου μεχρι τελς. Η το ενα η το αλλο παντως θα τα χρησιμοποιησουμε και τα 2 ισα. Δεν θεωρω οτι εναν φασιστα μπορεις να του ερθεις δημοκρατικα. Και κατι αλλο , καλως η κακως καποιοι ανθρωποι ενω ειναι καθαρματα εχουν εξαιρετικα ταλεντα. Δεν ειναι υποκριτικο να βλεπουμε μονο αυτα; Ο ανθρωπος ανηκει ιδεολογικα σε οργανωσεις που εχουν σκοτωσει. Αν οχι ο ιδιος αυτες. Δεν μπορω να τον βλεπω και να τον θαυμαζω.. Εγώ είμαι παράλογη; Πήγαν σε ένα μέρος στο οποίο δεν είχαν καμία υποχρέωση να πάνε, ξεφτίλισαν ένα ολόκληρο πανεπιστήμιο φερόμενοι σαν πίθηκοι και όλα καλά; Να τους πούμε μπράβο; Τι σχέση είχε η συγκεκριμένη ομιλία με τον φασισμό; Καμία. Στο τέλος - τέλος, ας πήγαιναν, ας διάβαζαν ένα λόγο αμέσως μετά την ομιλία του σαν άνθρωποι και δε θα τους έλεγε κανένας τίποτα. Αν η λογική είναι πως δεν τον ήθελαν επειδή είναι φασίστας, Κανείς δεν βλέπει μόνο αυτά. Ναι, θ' ακούσω τι λέει γιατί έχει τρομερό μυαλό, θα τα φιλτράρω γιατί δεν είμαι αμοιβάδα, δεν θα πάω μαζί του για καφέ.
saya Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Το πανεπιστημιο ξεφτιλιστηκε μονο που τον καλεσε. Κατα την γνωμη μου..εχεις δει την ταινια 12 χρονια σκλαβος ετσι; Ο ανθρωπος ειναι αυτων των αποψεων. Δεν γινεται να τον δειχνεις ως προτυπο σε φοιτητες. Ναι ενω αν πηγαινε να μιλησει σε πανεπιστημιο με Αφρικανους μαθητες στην Αμερικη , θα του εκαναν παρτυ απεξω.. δεν νομιζω οτι ξεφτυλιστηκε απο αυτο καμια σχολη. Αυτα ειναι ελληνικες ιδεοληψιες. Στο εξωτερικο ειναι πολυ πιο αυστηροι με θεματα ρατσισμου. Εδω ειμαστε χαλαροι..
SilkyN Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Το πανεπιστημιο ξεφτιλιστηκε μονο που τον καλεσε. Κατα την γνωμη μου..εχεις δει την ταινια 12 χρονια σκλαβος ετσι; Ο ανθρωπος ειναι αυτων των αποψεων. Δεν γινεται να τον δειχνεις ως προτυπο σε φοιτητες. Ναι ενω αν πηγαινε να μιλησει σε πανεπιστημιο με Αφρικανους μαθητες στην Αμερικη , θα του εκαναν παρτυ απεξω.. Κατά τη γνώμη σου. Το πανεπιστήμιο είχε το δικαίωμα να τον καλέσει ως επιστήμονα για να δώσει μια ομιλία και τον κάλεσε. Δεν τον κάλεσαν σαν πρότυπο ανθρώπου. Σαν πρότυπο επιστήμονα τον κάλεσαν. Αν δηλαδή βρει αύριο κάποιος μισογύνης την θεραπεία για το AIDS, θα του πούμε να την κρατήσει για τον εαυτό του, γιατί δεν θέλει να ψηφίζουν οι γυναίκες; Ναι, έχω δει την ταινία, έχω διαβάσει βιβλία. Τι να λέει; Αναιρεί σε κάτι η όποια προσωπική του αντίληψη την ανακάλυψη του;
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Το πανεπιστημιο ξεφτιλιστηκε μονο που τον καλεσε. Κατα την γνωμη μου..εχεις δει την ταινια 12 χρονια σκλαβος ετσι; Ο ανθρωπος ειναι αυτων των αποψεων. Δεν γινεται να τον δειχνεις ως προτυπο σε φοιτητες. Ναι ενω αν πηγαινε να μιλησει σε πανεπιστημιο με Αφρικανους μαθητες στην Αμερικη , θα του εκαναν παρτυ απεξω.. δεν νομιζω οτι ξεφτυλιστηκε απο αυτο καμια σχολη. Αυτα ειναι ελληνικες ιδεοληψιες. Στο εξωτερικο ειναι πολυ πιο αυστηροι με θεματα ρατσισμου. Εδω ειμαστε χαλαροι.. Τι σχέση έχει η έρευνα και τα εμπεριστατωμένα αποτελέσματα που έχει επιδείξει ο συγκεκριμένος με τις απόψεις του και τα περί ρατσισμού. Για φιλοσοφική συζήτηση τον κάλεσαν στο πανεπιστήμιο; μάλλον όχι.
saya Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δλδ αν αυριο την θεραπεια για το ειτζ την βρει καποιος που πιστευει οτι πρεπει να εχουμε τις γυναικες στο σπιτι και να τις δερνουμε κιολας μερα παραμερα. Εσυ ως γυναικα θα πας στην ομιλια του και θα τον χειροκροτησεις κιολα; Εγω δεν θα ηθελα να τον καλεσει το πανεπιστημιο να μιλησει. Γιατι αποδεχομενο αυτον αποδεχεσαι και τις αποψεις του. Ειναι δυσκολη συζητηση..
SilkyN Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δλδ αν αυριο την θεραπεια για το ειτζ την βρει καποιος που πιστευει οτι πρεπει να εχουμε τις γυναικες στο σπιτι και να τις δερνουμε κιολας μερα παραμερα. Εσυ ως γυναικα θα πας στην ομιλια του και θα τον χειροκροτησεις κιολα; Εγω δεν θα ηθελα να τον καλεσει το πανεπιστημιο να μιλησει. Γιατι αποδεχομενο αυτον αποδεχεσαι και τις αποψεις του. Ειναι δυσκολη συζητηση.. Ναι, θα πάω. Δεν θα πάω στην ομιλία του για το πόσο κατώτερη είναι η γυναίκα από τον άντρα. Αυτή είναι διαφορά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μονο στην Ελλαδα βρισκετε και τα κανετε αυτα που βλεπω στο βιντεο. Παραλληλα μονο στην Ελλαδα της ισοπεδωσης και του τσουβαλιασματος θα μπλεκαμε το επιστημονικο εργο και την δουλεια ενος ανθρωπου που παει μπροστα την ανθρωποτητα με τις υποτιθεμενες πολιτικες του πεποιθησεις , ωστε στο τελος να τον αποδοκιμασουμε. Τελος, μονο στην Ελλαδα θα την πεφτανε σε εναν 80χρονο, τα 20χρονα απαιδευτα κακομαθημενα παιδακια και ιδεολογοι της φραπεδιας που ξαφνικα νομιζουν οτι εχουν αποψη για ολα, ενω δεν εχουν κριτικη ικανοτητα ουτε για να καταλαβουν οτι ενας ανθρωπος πηγε για επιστημονικη διαλεξη και οχι για πολιτικη, σε εναν πανεπιστημιακο χωρο. Καμια σωτηρια στην χωρα αυτη, καθε χρονο που περνα ενισχυουμε ως εθνος τη θεωρια του Δαρβινου με χειροπιαστες αποδειξεις.
saya Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εσυ μπορει να μην πας αλλα καποιος αλλος που θα παει σε αυτην την ομιλια του , θα παει και στην επομενη και θα παραδειγματιστει κιολα..υπαρχουν ατομα επιρρεπη στα παντα. Μαλιστα πηγαινε και παρακουλουθησε την ομιλια καποιου που σε θεωρει κατωτερη Αξιοπρεπεια πανω απο ολα. Τεσπα.. Μονο στην Ελλαδα βρισκετε και τα κανετε αυτα που βλεπω στο βιντεο.Παραλληλα μονο στην Ελλαδα της ισοπεδωσης και του τσουβαλιασματος θα μπλεκαμε το επιστημονικο εργο και την δουλεια ενος ανθρωπου με τις υποτιθεμενες πολιτικες του πεποιθησεις , ωστε στο τελος να τον αποδοκιμασουμε.Τελος, μονο στην Ελλαδα θα την πεφτανε σε εναν 80χρονο, τα 20χρονα απαιδευτα κακομαθημενα παιδακια και ιδεολογοι της φραπεδιας που ξαφνικα νομιζουν οτι εχουν αποψη για ολα, ενω δεν εχουν κριτικη ικανοτητα ουτε για να καταλαβουν οτι ενας ανθρωπος πηγε για επιστημονικη διαλεξη και οχι για πολιτικη, σε εναν πανεπιστημιακο χωρο.Καμια σωτηρια στην χωρα αυτη, καθε χρονο που περνα ενισχυουμε ως εθνος τη θεωρια του Δαρβινου με χειροπιαστες αποδειξεις. Σωτηρια σε μια χωρα που αν εισαι ιδεολογος και ζητας δικαιοσυνη σε λενε φραπεδιαρη , ενω αν εισαι καθαρμα με μυαλο εισαι τιμωμενο προσωπο και σε τιμουνε ολοι. Τωρα που το σκεφτομαι και με λεφτα.. αντε ξεκολλατε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δικιο εχεις. πχ στο βιντεο εχουμε ενα παραδειγμα ιδεολογων που ζητανε δικαιοσυνη; Λεφτα του μπαμπα, φραπεδια, μαγκια κλανια , πολυ σοου-μηδεν ουσια και ιδεολογια της πενταρας. Τιποτε περισσοτερο. Οπως ειπε και καποιος παραπανω, τουρκομπαροκ Ελληνες.
saya Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εχουν αδικο; Η ιδεολογια του τυπου δεν ειναι για χαστουκια; Δεν ειναι ειναι επικινδυνη;Χανεται το δασος κοιτωντας το δαχτυλο. Σας λεει καποιος να ενας φασιστας και του λετε φασιστας; Πως μιλας ςτσι για τον κυριο .. ντροπη.Ειναι πολυ καλος στην δουλεια του αλλα ειναι κουκλουξ κλαν . Αυτοι κυνηγαγαν και Ελληνες παλια. Δεν ξερεις τι εχει κανει στα νιατα τυ. Τεσπα..και οι δυο πλευρες εχουν δικιο , ναι ειναι καλος επιστημονας και αυτο ειναι πολυ αξιοσεβαστο . Αλλα κατα τα αλλα ειναι ατομο που οροκαλει θυμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα