saya Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Σε ποιες αλλες χωρες υπαρχει πανεπιστημιακο ασυλο ? Εδω δεν ξερατε οτι ειχαν γιουχαρει τον Ομπαμα σε πανεπιστημια του εξωτερικου .Αυτο θα ξερετε;Ολο και κατι θα ισχυει .Θα το βρουμε .Παντως το παραδειγμα της Αγγλιας που τους επιβαλλανε διδακτρα και δεν μπορεσαν ουτε καταληψη να κανουν δεν ακουγεται ωραιο ουτε για τους εγχωριους φοιτητες. Και που κολλας να το πεις; Σαμπως και θα αποκαλυψεις την ταυτοτητα σου; Σημασια και βεβαια εχει, γιατι θα μπορσεουμε να καταλαβουμε ποια ειναι αυτη η σχολη που ολα πανε τοσο ρολοι... Γιατι θα μου πεις οτι ειναι η εξαιρεση .Εξυπνε..
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 σε μας αποφαση για καταληψη εβγαινε περσι με οχι περισσοτερα απο 120 ατομα...ειχανε κανει και για το ισραήλ. απο τους 1200+ που ειναι ενεργοι... Να μαντέψω...αυτά τα 120 άτομα ήταν αριστερών πεποιθήσεων Ανοίγει η πόρτα, εισβάλλει η μίξη Τσε κ Στάλιν μαζί με τους μπράβους του και αρχίζει "συνάδελφοι <<insert random παπαριά>>", oh boy πόσο μου έχουν λείψει αυτά και κυρίως οι απαντήσεις του στιλ "άντε σπασε ρε μαλάκα" με τις ανάλογες εντάσεις
saya Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Να τεθουν καποιες προτεραιοτητες. Πρωτα απο ολα πρεπει να φυγει ολη η σαπιλα των κομματων, που με το μπεις σε καποια σχολη σε αρπαζουν να σε κανουν σαν τα μουτρα τους(κι αυτοι που κυβερνανε τωρα απο κομματικες νεολαιες στα πανεπιστημια ξεκινησαν).Αμα θελουν να εχουν λογο στα γενομενα των πανεπιστημιων που εγω το βρισκω υγιες εφοσον εχουμε δημοσια πανεπιστημια, σε δικο τους κτηριο, εξω απο αυτα, αυτονομα και ωραια. Επισης το οτι καθε χρονο υπαρχει καθοδικη πορεια στο ποσοστο του ΑΕΠ που δαπαναται για παιδεια δε σας πειραξε? Ας ξεφορτωθουμε πρωτα τις βασικες παθογενειες και μετα θα τα βρουμε και για το ασυλο. Ναι και εστω και πηγαινουν σε δικο τους κτιριο ,πραγμα που εμενα δεν με χαλαει .Ας τους διαμορφωσουν εναν χωρο .Ποιος τους εμποδιζει να μοιραζουν τα φυλλαδια τους στα διαλειματα;το ιδιο και το αυτο θα ειναι ,μονο που δεν θα βλεπεις τραπεζια.
dante14023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 εγω παλι στην σχολη μου εχω δει να γινεται καταληψη απο ενα φοιτητικο κομμα το οποιο ουτε καν στα πρωτα δεν ηταν με βαση τις φοιτητικες εκλογες (οχι οτι εχει σημασια..) επειδη κατι δεν τους αρεσε σε εκεινη την φαση (κατι πολιτικο σκηνικο επαιζε..). και μαλλον η καταληψη ηταν για ν ακανουμε ολοι 2 μερουλες διακοπες και να λενε τα μεγαλα κεφαλια των φοιτητικων κομματων οτι κατι εκαναν.... καλα θα κανουν να το καταργησουν το ασυλο. γνωμη μου ειναι οτι ειναι καταλοιπο αλλων εποχων, τοτε που ειχε πραγματικα σημασια. τωρα δεν χρειαζεται και μαλιστα χρησιμοποιειται με λαθος τροπο απο λαθος ατομα....
bluesattack Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εδω δεν ξερατε οτι ειχαν γιουχαρει τον Ομπαμα σε πανεπιστημια του εξωτερικου .Αυτο θα ξερετε;Ολο και κατι θα ισχυει .Θα το βρουμε .Παντως το παραδειγμα της Αγγλιας που τους επιβαλλανε διδακτρα και δεν μπορεσαν ουτε καταληψη να κανουν δεν ακουγεται ωραιο ουτε για τους εγχωριους φοιτητες. Και που κολλαει το ασυλο με τα διδακτρα ? Εχεις χαθει λιγο.
antonl Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πάντως καλό θα είναι να χεις πιο συγκεκριμένη στρατηγική τρολαρίσματος. Φτιάξε διαγράμματα ροής στην ανάγκη ώστε να μη μπορεί ο άλλος να σε στριμώξει σε αδιέξοδο και ν αναγκάζεσαι ν αλλάζεις θέμα, χτυπάει άσχημα. Τα «επιχειρήματά» σου μπάζουν από παντού και δεν πείθεις ούτε όσους δεν έχουν πατήσει πόδι σε πανεπιστήμιο. Καλή συνέχεια.
saya Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 εγω παλι στην σχολη μου εχω δει να γινεται καταληψη απο ενα φοιτητικο κομμα το οποιο ουτε καν στα πρωτα δεν ηταν με βαση τις φοιτητικες εκλογες (οχι οτι εχει σημασια..) επειδη κατι δεν τους αρεσε σε εκεινη την φαση (κατι πολιτικο σκηνικο επαιζε..). και μαλλον η καταληψη ηταν για ν ακανουμε ολοι 2 μερουλες διακοπες και να λενε τα μεγαλα κεφαλια των φοιτητικων κομματων οτι κατι εκαναν.... καλα θα κανουν να το καταργησουν το ασυλο. γνωμη μου ειναι οτι ειναι καταλοιπο αλλων εποχων, τοτε που ειχε πραγματικα σημασια. τωρα δεν χρειαζεται και μαλιστα χρησιμοποιειται με λαθος τροπο απο λαθος ατομα.... Κατσε ρεωσυ .Πως 100 ατομα καταληψανε ολοκληρο κτιριο;Κλειδωσαν τις πορτες;Που βρηκαν τα κλειδια;εδω υπαρχει ευθυνη.Καταληωψη γινεται συμφωνημενα.
g_alkis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πάντως καλό θα είναι να χεις πιο συγκεκριμένη στρατηγική τρολαρίσματος. Φτιάξε διαγράμματα ροής στην ανάγκη ώστε να μη μπορεί ο άλλος να σε στριμώξει σε αδιέξοδο και ν αναγκάζεσαι ν αλλάζεις θέμα, χτυπάει άσχημα. Τα «επιχειρήματά» σου μπάζουν από παντού και δεν πείθεις ούτε όσους δεν έχουν πατήσει πόδι σε πανεπιστήμιο. Καλή συνέχεια. Άψογος.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εμένα η εμπειρία μου λέει, πως όταν έβγαιναν οι αποφάσεις στις συνελεύσεις των φοιτητών, σχεδόν πάντα πήγαιναν ελάχιστοι (1200 άτομα η σχολή, 100 στη συνέλευση). Μετά οι άλλοι παραπονούνταν γιατί πήραν αποφάσεις χωρίς αυτούς. Βέβαια μιλάμε για μια χώρα που πολλοί πιστεύουν πως όταν δεν ψηφίζουν, αυτό σημαίνει πως αυτό μεταφράζεται σε "κάνω επανάσταση ενάντια σε όλους", ενώ φυσικά μεταφράζεται σε "αποφασίστε χωρίς εμένα". Δεύτερον, η λογική μου λέει πως αν το άσυλο δεν εξυπηρετούσε σε τίποτα, δε θα υπήρχαν προβοκάτορες που να προσπαθούσαν (με τεράστια επιτυχία όπως διαπιστώνω) να πείσουν τον κόσμο πως όχι μόνο δεν είναι πρόβλημα να καταργηθεί, αλλά είναι και καλό.
saya Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πάντως καλό θα είναι να χεις πιο συγκεκριμένη στρατηγική τρολαρίσματος. Φτιάξε διαγράμματα ροής στην ανάγκη ώστε να μη μπορεί ο άλλος να σε στριμώξει σε αδιέξοδο και ν αναγκάζεσαι ν αλλάζεις θέμα, χτυπάει άσχημα. Τα «επιχειρήματά» σου μπάζουν από παντού και δεν πείθεις ούτε όσους δεν έχουν πατήσει πόδι σε πανεπιστήμιο. Καλή συνέχεια. Α δεν σε επεισα;Συγνωμη...
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Οι κομματικές παρατάξεις που είναι ο καρκίνος των ελληνικών δημοσίων πανεπιστημίων πότε θα πάρουν πόδι;
dante14023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 δεν χρειαζεται να εχεις κλειδια για να κανεις καταληψη σε μια σχολη... αλυσιδα, λουκετακι και τελος.... 1ον δεν εχεις καμια ορεξη να τσακωθεις με αυτα τα ατομα, 2ον φανταζομαι οπως σε πολλες σχολες και καταληψεις με το που μαθαινεται οτι θα γινει καταληψη κανενας δεν παταει γιατι δεν αποκλειεται να σκασουν ατομα απο αντιπαλη παραταξη και να παιξουν ξυλο... δεν νομιζω οτι θα διακινδυνευσει κανεις να φαει ξυλο για 2 μερες ¨διακοπες"...
saya Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 δεν χρειαζεται να εχεις κλειδια για να κανεις καταληψη σε μια σχολη... αλυσιδα, λουκετακι και τελος.... 1ον δεν εχεις καμια ορεξη να τσακωθεις με αυτα τα ατομα, 2ον φανταζομαι οπως σε πολλες σχολες και καταληψεις με το που μαθαινεται οτι θα γινει καταληψη κανενας δεν παταει γιατι δεν αποκλειεται να σκασουν ατομα απο αντιπαλη παραταξη και να παιξουν ξυλο... δεν νομιζω οτι θα διακινδυνευσει κανεις να φαει ξυλο για 2 μερες ¨διακοπες"... Αρα δεν ειναι καταληψη ειναι τσαμπουκας .Βαλτε φυλακες και σπαστε το λουκετακι.Απλο .100 ατομα κλειδωσαν τοσες αιθουσες;
dante14023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 πιστευω οτι καταλαβαινεις οτι οι φοιτητες που δεν ανηκουν σε καμια παραταξη ειναι λιγοι.... με αποτελεσμα να μην γινεται ποτε αυτο που λες.... τι φυλακες να βαλουν?? ιδιωτικη αστυνομια οπως στους αγωνες?? Manuel, οκ ας μην καταργηθει πληρως το ασυλο.... ας τροποποιηθει... αυτο που γινεται τωρα ειναι κοροιδια.... παντως δεν εχω δει κανεναν να χρησιμοποιει το ασυλο τα τελευταια χρονια εκτος απο τους γνωστους μασκοφορους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα