Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.Αυτο ειναι πραγματι ψυχασθενεια .Το να μην μπορεις να ανεχθεις αλλη αποψη.

Παιρνω τηλεφωνο στην σχολη μου αμεσα για την απονομη πτυχιου Ψυχολογιας στην saya.....βουιζει.Ενας, ενας παιδια

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Lol

Eιλικρινα γελαω saya. Να εισαι καλα, και αμα ποτε ερθεις λονδινο θα σε παω να φαμε.

Τελος παντων, παω να ετοιμαστω, εχω να παω σε squat party σημερα.

Και μετα θα παμε σε εκλησσιαστικη χωρωδια να υποθεσω; :rolleyes:

Παιρνω τηλεφωνο στην σχολη μου αμεσα για την απονομη πτυχιου Ψυχολογιας στην saya.....βουιζει.Ενας, ενας παιδια

Ψιτ γιατρε ,αυτα τα κανουν οι ψυχιατροι ..οχι εσυ .Μπορεις να διαγνωσεις ψυχασθενεια;

Squat ε. Με αναρχακια?

Βρε νικ ελα και εσυ..

Δημοσ.

trolling λέγεται. :rolleyes:

σίγουρα;

για καθαρή βλακεία μοιάζει

δεν υπάρχει συνοχή,άλλα στο ένα ποστ άλλα στο άλλο,εκ διαμέτρου αντίθετα όμως

τουλάχιστον ο insomniak διαφωνεί και αυτός αλλά βγάζει νόημα,έχει μια ξεκάθαρη θέση

Δημοσ.

σίγουρα;

για καθαρή βλακεία μοιάζει

δεν υπάρχει συνοχή,άλλα στο ένα ποστ άλλα στο άλλο,εκ διαμέτρου αντίθετα όμως

τουλάχιστον ο insomniak διαφωνεί και αυτός αλλά βγάζει νόημα,έχει μια ξεκάθαρη θέση

Και εγω καπου νομιζω οτι δεν βγαζουν νοημα αυτα που λετε ,οτι τρομοκρατειτε εσκεμμενα .Οτι κανετε κωλοτουμπες στην συζητηση .Δεν ειπα κανεναν βλακα ..

Δημοσ.

Βρε νικ ελα και εσυ..

Αμε. Βλεπω εδω σε εχουν παρει παραμαζωμα ολοι.

Λοιπον ναι ειμαστε αναρχοφασιστακια λοιπον κ αν τολμησει καποιος και πει κατι διαφορετικο ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

Δημοσ.

Αμε. Βλεπω εδω σε εχουν παρει παραμαζωμα ολοι.

Λοιπον ναι ειμαστε αναρχοφασιστακια λοιπον κ αν τολμησει καποιος και πει κατι διαφορετικο ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ

Κοιτα κανω διαλογο μονο εκει που με παιρνει .Μην φοβασαι .Με τον ινσομνιακ πχ δεν θα τολμουσα να διαφωνησω .Με αλλους φερε μου 50 ,δεν εχω προβλημα ..

Δημοσ.

ακριβως, αλλα δεν εμποδιζουν τους αλλους να κανουν μαθημα! Τα κτιρια αυτα ειναι αδεια και ειναι ασχετων ατομων.

Δημοσ.

ακριβως, αλλα δεν εμποδιζουν τους αλλους να κανουν μαθημα! Τα κτιρια αυτα ειναι αδεια και ειναι ασχετων ατομων.

Εχει και νυχτερινα πανεπιστημια εκει;

Δημοσ.

Εχει και νυχτερινα πανεπιστημια εκει;

Στο ιντερνετ και στις ειδήσεις δεν λέει κάτι για αυτό; Ας τον τούφα δεν ξέρει, να πεις οτι είναι και Αγγλία. :rolleyes:

Δημοσ.

απορω πως σου ξεφυγε κατι για το Λονδινο.

Κοιτα για το Λονδινο ξερω οσα ξερει καποιος που ξερει ξενη γεογραφια και καποια βασικα για την ιστορια του τοπου και την κουλτουρα γιατι μου αρεσειθ να διαβασω σχετικα βιβλια .Να πω οτι ξερω ,ξερω το Λονδινο ,οχι.. :rolleyes:

Δημοσ.

όσοι δε θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση καταθέτοντας την άποψη σας (όποια κι αν είναι αυτή) παρακαλείστε να μη θάβετε με bashing, τα όποια posts μπορούν να σταθούν ως απόψεις.

Είμαι σίγουρος ότι απάντησε ο Φίλιππος και τον θάψατε όσοι υποστηρίζετε την κατάργηση του ασύλου με τη βοήθεια της saya. Διαβάστε τι λέει, να αποκτήσετε στοιχειώδη επιχειρήματα και μη με δικαιώνετε ότι ο μόνος τρόπος έκφρασης σας είναι τα συνθήματα και οι απόψεις της μισής πρότασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...