Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σοβαρά,έχεις κάποια πάθηση;

Δλδ την μια λες να μην καταργηθεί το άσυλο γιατί δεν θα μπορούμε να μιλήσουμε και όταν γίνεται απο την αντίθετη μεριά λες ε σιγά και τι έγινε

Μετά λες ότι με την κατάργηση θα μπουν οι ακροδεξιοί και θα σας δέρνουν,θα ελέγχουν οι μπάτσοι τι λέγεται και θα περνάνε χειροπέδες και άλλα μαργαριτάρια που πέταξες και ταυτόχρονα κατηγορείς τους άλλους για τρομολαγνεία;

Οταν μου λες οτι θα με δειρει το 18χρονο με το ταμπουρλο γιατι του ειπα οτι ειμαι κατα του ασυλου τι αλλο να σου πω;

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σπουδαζα games programming που αναγκαστηκα να παρατησω λογω μαθησιακου προβληματος. Μετα σπουδασα hospitality management παραλληλα με την δουλεια μου σαν chef. Επισης ξαναπαω για δουλεια στις 5 σεπτεμβριου.

Τωρα θα μου απαντησεις ευθεως οπως και εγω?

Αληθεια ;Εγω ξερω οτι οι σεφ δουλευουν μερα στο εστιατοριο για να φτιαξουν το φαγητο και βραδυ γιατι τοτε λειτουργει .Ποτε προλαβανεις και σπουδαζεις ταυτοχρονα και εισαι εδω δωδεκαωρα καποιες φορες;Κοιτα θα σε παρακαλουσα αφου δεν εχεις ιδια αποψη να μην μιλας τοτε για Ελληνικες σχολες .Οκ;

Δημοσ.

Οταν μου λες οτι θα με δειρει το 18χρονο με το ταμπουρλο γιατι του ειπα οτι ειμαι κατα του ασυλου τι αλλο να σου πω;

Δηλαδή αν δεν σε δείρει, αλλά σε γιουχάρει και δεν σε αφήσει να μιλήσεις θα είναι καλύτερα ε;

Όχι οτι περιμένω απάντηση, απλά για το γαμώτο.

Καληνυχτίζω. Καλό κουράγιο σας B)

Δημοσ.

Δηλαδή αν δεν σε δείρει, αλλά σε γιουχάρει και δεν σε αφήσει να μιλήσεις θα είναι καλύτερα ε;

Όχι οτι περιμένω απάντηση, απλά για το γαμώτο.

Καληνυχτίζω. Καλό κουράγιο σας B)

Οχι θα με δειρει ,θα με σκοτωσει και ολα αυτα .Εχετε σκεφτει οτι αυτο που περιγραφεται ειναι ψυχασθενης τελευταιου βαθμου ε;

Δημοσ.

Οχι θα με δειρει ,θα με σκοτωσει και ολα αυτα .Εχετε σκεφτει οτι αυτο που περιγραφεται ειναι ψυχασθενης τελευταιου βαθμου ε;

Ο ορισμός της υπεκφυγής όμως, ε; :rolleyes:

Πάμε πάλι:

Έλα, δεν είναι δύσκολο, μπορείς. Δώδεκα ώρες σου δίνω, τι στα κομμάτια μέχρι τότε θα μπορέσεις να καταλάβεις το τι ακριβώς σε ρώτησα. ^_^

Δημοσ.

Αληθεια ;Εγω ξερω οτι οι σεφ δουλευουν μερα στο εστιατοριο για να φτιαξουν το φαγητο και βραδυ γιατι τοτε λειτουργει .Ποτε προλαβανεις και σπουδαζεις ταυτοχρονα και εισαι εδω δωδεκαωρα καποιες φορες;Κοιτα θα σε παρακαλουσα αφου δεν εχεις ιδια αποψη να μην μιλας τοτε για Ελληνικες σχολες .Οκ;

Εκανα edit και εβαλα ολο το βιογραφικο

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εγω ξερω πιο πολλα απο σενα για την ελληνικη πραγματικοτητα απο οτι εσυ ξερεις για τους μαγειρες. Μηπως θες να βαλω τα payslips μου με τις 230 ωρες σε 20κατι μερες?

Α και το bold ειναι για το Freudian slip σου

Δημοσ.

Ο ορισμός της υπεκφυγής όμως, ε; :rolleyes:

Πάμε πάλι:

Έλα, δεν είναι δύσκολο, μπορείς. Δώδεκα ώρες σου δίνω, τι στα κομμάτια μέχρι τότε θα μπορέσεις να καταλάβεις το τι ακριβώς σε ρώτησα. ^_^

Ποιας υπεκφυγης μωρε .Παρουσιαζετε ενα πανεπιστημιο οπου λες αντιθετη αποψη και σε σπανε στο ξυλο.Και σε καναρωταω .Αυτο δεν ειναι συμπεριφορα φυσιολογικου ατομου αλλα ψυχασθενη .Τοσα ατομα εκει μεσα τρελα ειναι ;Και μιλα,ε για επικινδυνες καταστασεις ,οχι απλες..κοιτα το να γινεται χαμος γινεται στις συνελευσεις .Αλλα δεν ειναι και ασυλο να κυκλοφορει ο Χανιμπελ μεσα .Τι εκφοβισμος ειναι αυτος δεν καταλαβαινω .

Εκανα edit και εβαλα ολο το βιογραφικο

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εγω ξερω πιο πολλα απο σενα για την ελληνικη πραγματικοτητα απο οτι εσυ ξερεις για τους μαγειρες. Μηπως θες να βαλω τα payslips μου με τις 230 ωρες σε 20κατι μερες?

Α και το bold ειναι για το Freudian slip σου

Κοιτα οπως εγω δεν θα πω για το εστατοριο που δουλευεις οτι εχει κατσαριδες μεσα .Χωρις να εχω ερθει προφανως και εσυ πρεπει να κανεις το ιδιο νομιζω..

Δημοσ.

Λες να μην εχω μπει σε ελληνικο πανεπιστημιο? Αφου ο καθενας μπαινει, γιατι οχι και εγω. Τουλαχιστον δεν σχολιασα το ελληνικο πανεπιστημιο βασει σε αυτα που ειδα στο ροδα τσαντα και κοπανα (weeds)

Επισης για το αν ειναι ψυχασθενεις ή οχι, μαλλον πρεπει να μαθεις τα πιο βασικα για την ανθρωπινη φυση: http://en.wikipedia.org/wiki/Herd_behavior http://en.wikipedia.org/wiki/Crowd_psychology

Δημοσ.

Λες να μην εχω μπει σε ελληνικο πανεπιστημιο? Αφου ο καθενας μπαινει, γιατι οχι και εγω. Τουλαχιστον δεν σχολιασα το ελληνικο πανεπιστημιο βασει σε αυτα που ειδα στο ροδα τσαντα και κοπανα (weeds)

Τι να σου πω .Μπορει να συμβαινει και αυτο .Α,δλδ αν ερθω μια φορα απεξω αντε να φαω και ενα πιατο φαι .Μπορω να πω για το εστιατοριο που δουλευεις οτι ειναι βρωμικο ,εχει κατσαριδες ,εχει αθλιο μαγειρα και τετοια..

Δημοσ.

Κοιτα οπως εγω δεν θα πω για το εστατοριο που δουλευεις οτι εχει κατσαριδες μεσα .Χωρις να εχω ερθει προφανως και εσυ πρεπει να κανεις το ιδιο νομιζω..

μα σαφως δεν θα τα πει αυτα.Απλα χωρις να εχει ερθει στο Λονδινο θα τα ξερει ολα για εκεινο.Λογικα πραγματα δλδ.Μην γινεσαι παραλογος Τουφα.

Δημοσ.

Επισης για το αν ειναι ψυχασθενεις ή οχι, μαλλον πρεπει να μαθεις τα πιο βασικα για την ανθρωπινη φυση: http://en.wikipedia.org/wiki/Herd_behavior http://en.wikipedia.org/wiki/Crowd_psychology

Αλλο η συμπεριφορα οχλου και αλλο αυτο που περιγραφεται .Αυτο ειναι πραγματι ψυχασθενεια .Το να μην μπορεις να ανεχθεις αλλη αποψη.

μα σαφως δεν θα τα πει αυτα.Απλα χωρις να εχει ερθει στο Λονδινο θα τα ξερει ολα για εκεινο.Λογικα πραγματα δλδ.Μην γινεσαι παραλογος Τουφα.

Μπα ιδεα δεν εχω .Τι λεγαν οι εφημεριδες και τα μεσιτικα γραφεια σου ελεγα..

Δημοσ.

Lol

Eιλικρινα γελαω saya. Να εισαι καλα, και αμα ποτε ερθεις λονδινο θα σε παω να φαμε.

Τελος παντων, παω να ετοιμαστω, εχω να παω σε squat party σημερα.

Δημοσ.

Lol

Eιλικρινα γελαω saya. Να εισαι καλα, και αμα ποτε ερθεις λονδινο θα σε παω να φαμε.

Τελος παντων, παω να ετοιμαστω, εχω να παω σε squat party σημερα.

Squat ε. Με αναρχακια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...