Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να γινει καταληψη χρειαζεται πλειοψηφια φοιτητων ,αν την βρεις για αυτο το χαζο αιτημα σφυρα μου.

τωρα το ειδα αυτο... ρε φιλαρακι με αφηνεις να το βαλω για υπογραφη μου?

Δημοσ.

Για να γινει καταληψη χρειαζεται πλειοψηφια φοιτητων ,αν την βρεις για αυτο το χαζο αιτημα σφυρα μου.

σε μας αποφαση για καταληψη εβγαινε περσι με οχι περισσοτερα απο 120 ατομα...ειχανε κανει και για το ισραήλ.

απο τους 1200+ που ειναι ενεργοι...

Δημοσ.

Και μόνο από αυτό φαίνεται οτι δεν έχεις πάει σε Ελληνικό πανεπιστήμιο. Συνέχισε, με διασκεδάζεις.

Δημοσ.

Για περίμενε; Τα πρεζάκια, οι κλοπές, το ξυλο είναι μορφή έκφρασης του ασύλου;

τα πρεζάκια οι κλοπές και το ξύλο είναι χρόνια προβλήματα της σύγχρονης ελλάδας.

Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα υπήρχαν και στο πανεπιστήμιο?

Και τι νομίζεις ότι θα αλλάξει αν καταργηθεί το άσυλο?

Θα έχει τακτικές περιπολίες? χαχαχα!

Δημοσ.

A, εντάξει, ο saya λέει στο προφίλ του ότι είναι 12 ετών. Εννοείται ότι το πιστεύω.

Λογικο δεν ειναι; Ειδε FilipposMD και νομισε οτι εγραφε FilipposMC, οποτε σου λεει παρακμιακος dj ειναι ετουτος :mrgreen:

Δημοσ.

το άσυλο δεν βαφτίζεται. είναι μια σταθερή έννοια. η χρήσεις του ποικίλλουν αλλά προτιμώ

να σπάνε τζάμια μια στο τόσο οι τάχαμ δίθεν αναρχικοί από το έχω μπάτσους πάνω από το κεφάλι μου συνέχεια.

DoubleFacePalm.jpg

Δημοσ.

Στήνουμε ένα poll για το troll; Κάνει και ρίμα :mrgreen:

...για να το ελαφρύνουμε λίγο guyz...

Κοιτα παει να γινει αστειο αλλα δεν ελαφραινει στην πραγματικοτητα με τιποτα .Πιστευεις οτι αν πας και πεις οπουδηποτε τα απιστευτα που ειπατε οτι δερνομαστε και πουλαμε κανναβη στο πανεπιστημιο θα σας πιστεψει κανεις;Πλυν της Ανω κατω ραχουλας;Να ξερουμε να πηγαινουμε στις σχολες με body guard.Μην ανησυχεις και ειμαι μαθημενη σε παλιοτερο τοπικ περι δερεε καποιου του ειχε ξεφυγει και μου ειχε βγαλει ολοκληρο προσπεκτους για αυτα τα θεματα .Περιμενα οτι κατι τετοιο θα μου ελεγες..

Δημοσ.

Δε λες ομως σε ποια σχολη εισαι, να δουμε αν και κανενας αλλος ειναι απο την ιδια εδω μεσα, να μας πειτε με συγκεκριμενα παραδειγματα το ποσο καλα ειναι...

Δημοσ.

Εγώ πάντως προσπάθησα να το ελαφρύνω :rolleyes:

Τί θα σου έλεγα, για το Deree; Αν εννοείς αυτό, δεν έχω λόγια να σου πώ πόσο λάθος πόρτα χτύπησες.

Δημοσ.

Κοιτα παει να γινει αστειο αλλα δεν ελαφραινει στην πραγματικοτητα με τιποτα .Πιστευεις οτι αν πας και πεις οπουδηποτε τα απιστευτα που ειπατε οτι δερνομαστε και πουλαμε κανναβη στο πανεπιστημιο θα σας πιστεψει κανεις;Πλυν της Ανω κατω ραχουλας;Να ξερουμε να πηγαινουμε στις σχολες με body guard.Μην ανησυχεις και ειμαι μαθημενη σε παλιοτερο τοπικ περι δερεε καποιου του ειχε ξεφυγει και μου ειχε βγαλει ολοκληρο προσπεκτους για αυτα τα θεματα .Περιμενα οτι κατι τετοιο θα μου ελεγες..

Εσυ πιστευεις οτι οταν αρχιζουν αυτα τα επιχειρηματα περι 'ελευθεριας λογου', 'διακινησης ιδεων' , και μαλιστα με τοση 'απογνωση' τα πιστευουν πολλοι ? Πλην της πανω κατω αετοπλαγιας ? Δηλαδη οι υπολοιποι εκτος πανεπιστημιου τι κανουν ? Κλειδαμπαρωνονται περιμενοντας να μπουκαρουν καποιοι η φυλανε τσιλιες στα καφενεια μην ακουσει καποιος που δεν πρεπει τις πολιτικες τους αποψεις ?

Δημοσ.

Δε λες ομως σε ποια σχολη εισαι, να δουμε αν και κανενας αλλος ειναι απο την ιδια εδω μεσα, να μας πειτε με συγκεκριμενα παραδειγματα το ποσο καλα ειναι...

Poyrnara σε καμια σχολη της Ελλαδας δεν γινεται καταληψη ετσι και για το τιποτα .Αρα δεν εχει σημασια.

Δημοσ.

Να τεθουν καποιες προτεραιοτητες. Πρωτα απο ολα πρεπει να φυγει ολη η σαπιλα των κομματων, που με το μπεις σε καποια σχολη σε αρπαζουν να σε κανουν σαν τα μουτρα τους(κι αυτοι που κυβερνανε τωρα απο κομματικες νεολαιες στα πανεπιστημια ξεκινησαν).Αμα θελουν να εχουν λογο στα γενομενα των πανεπιστημιων που εγω το βρισκω υγιες εφοσον εχουμε δημοσια πανεπιστημια, σε δικο τους κτηριο, εξω απο αυτα, αυτονομα και ωραια. Επισης το οτι καθε χρονο υπαρχει καθοδικη πορεια στο ποσοστο του ΑΕΠ που δαπαναται για παιδεια δε σας πειραξε? Ας ξεφορτωθουμε πρωτα τις βασικες παθογενειες και μετα θα τα βρουμε και για το ασυλο.

Δημοσ.

Poyrnara σε καμια σχολη της Ελλαδας δεν γινεται καταληψη ετσι και για το τιποτα .Αρα δεν εχει σημασια.

Και που κολλας να το πεις; Σαμπως και θα αποκαλυψεις την ταυτοτητα σου;

Σημασια και βεβαια εχει, γιατι θα μπορσεουμε να καταλαβουμε ποια ειναι αυτη η σχολη που ολα πανε τοσο ρολοι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...