menostospitimou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Σε αυτή τη περίπτωση θα προτιμήσω τον περιορισμό των παρατάξεων και των λοιπών κομματόσκυλων στο ακαδημαϊκό άσυλο παρά την ασυδοσία που υπάρχει τώρα σε όλους τους τομείς, το να βαφτίζεις άσυλο κάτι που έξω από το πανεπιστημίο είναι παράνομο και καταχρηστικό (μερικές φορές) είναι ανωμαλία. δηλαδή παράνομη και καταχρηστική είναι η διαδήλωση και όχι η συγχώνευση... το άσυλο δεν βαφτίζεται. είναι μια σταθερή έννοια. η χρήσεις του ποικίλλουν αλλά προτιμώ να σπάνε τζάμια μια στο τόσο οι τάχαμ δίθεν αναρχικοί από το έχω μπάτσους πάνω από το κεφάλι μου συνέχεια.
arxaggelos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 ΌΚ με συγχωρείς ειλικρινά, εγώ φταίω που (μετά από την τελευταία πολύχρωμη συνομιλία μας) ασχολήθηκα με post σου και πάλι. Δεν υπάρχει σημείο σύγκλισης όσο δεν βλέπεις την πικρή αλήθεια.
andreapaog328 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Σοβαρα δεν μιλας εσυ .Να βρεθει τροπος να μην μπαινουν .Να υπαρχει ευθυνη σε οσους ανοιξανε την σχολη εκεινη την ημερα πχ για παρτυ οτι δεν θα παθει κανενας χωρος τιποτα.Να κλειδωνουν τον χωρο.Η αν ειναι καθε φορα που γινεται παρυ να σπανε την σχολη ,να πανε κα κανουν παρτυ αλλου.Λυσεις δεν υπαρχουν; ετσι. εγηγα μας και που κολλανε τα παρτυ με ενα πανεπιστημιο...
arxaggelos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 BTW, χέστηκα αν θα έχουμε ή δεν έχουμε άσυλο, στ'αλήθεια, αν ήμουν καθηγητής θα με ενδιέφερε να κάνω το λειτουργημά μου και να διακινώ κι εγώ ιδέες σε άτομα που παλεύω κάθε μέρα να τους κάνω ανθρώπους. Και όποιος διαφυλάξει την ασφάλειά μου στη δουλειά μου, και ότι αυτή η διακίνηση θα γίνει απροσκοπτά, και κανένας φασίστας δεν θα με φιμώσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα ήμουν μαζί του. εντιτ.
saya Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 ετσι. εγηγα μας και που κολλανε τα παρτυ με ενα πανεπιστημιο... Ελα ντε .Ακομσαα να το καταλαβω .Αφου βλεπετε οτι γινονται ζημιες οταν γινονται παρτυ γιατι τους παραχωρειται τον χωρο;Αστε τους να το κανουν σπιτι τους.. ΌΚ με συγχωρείς ειλικρινά, εγώ φταίω που (μετά από την τελευταία πολύχρωμη συνομιλία μας) ασχολήθηκα με post σου και πάλι. Δεν υπάρχει σημείο σύγκλισης όσο δεν βλέπεις την πικρή αλήθεια. Η οποια ειναι οτι αν δεν υπηρχε ασυλο τον νομπελιστα δεν θα τον γιουρτωναν;Σε πληροφορω μια χαρα θα τον γιαουρτωναν.Ας τους πιανουν απεξω .Μεσα θα μεινουν;Δεν τους ειχε δει κανεις;
ClouD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 ετσι. εγηγα μας και που κολλανε τα παρτυ με ενα πανεπιστημιο... Περίπου εκεί που κολλάνε και οι ακαδημαϊκές κλίκες που στηρίζουν, αναπαράγωντας το greek dream για όσους και όσες έχουν "προσόντα", χωρίς να παράγουν ουσιαστικά τίποτα, το πολιτικό σύστημα από την περίοδο της μεταπολίτευσης και ύστερα και είναι σε τεράστιο βαθμό υπεύθυνες για το χαρακτήρα που έχει το άσυλο.
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 saya, μήπως μπορείς να μου πεις σε ποια ελληνικά πανεπιστήμια έχεις μπει; Για να ξέρουμε και τι συζητάμε. Μπορεί όντως να είσαι σε κάποια σχολή που λειτουργεί σωστά. Πες τη μας να τη μάθουμε, για να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της.
pournaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ελα ντε .Ακομσαα να το καταλαβω .Αφου βλεπετε οτι γινονται ζημιες οταν γινονται παρτυ γιατι τους παραχωρειται τον χωρο;Αστε τους να το κανουν σπιτι τους.. Γιατι απλα, την αλλη μερα θα κανουν καταληψη επειδη δεν τους δωθηκε ο χωρος, θα ριξουν και δυο τρια αιτηματα για σταχτη στα ματια, και με τη βοηθεια του ασυλου, θα πηδηξουν ολο το παν/μιο ετσι για την πλακα τους.
status Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 δηλαδή παράνομη και καταχρηστική είναι η διαδήλωση και όχι η συγχώνευση... το άσυλο δεν βαφτίζεται. είναι μια σταθερή έννοια. η χρήσεις του ποικίλλουν αλλά προτιμώ να σπάνε τζάμια μια στο τόσο οι τάχαμ δίθεν αναρχικοί από το έχω μπάτσους πάνω από το κεφάλι μου συνέχεια. Για περίμενε; Τα πρεζάκια, οι κλοπές, το ξυλο είναι μορφή έκφρασης του ασύλου;
saya Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 saya, μήπως μπορείς να μου πεις σε ποια ελληνικά πανεπιστήμια έχεις μπει; Για να ξέρουμε και τι συζητάμε. Μπορεί όντως να είσαι σε κάποια σχολή που λειτουργεί σωστά. Πες τη μας να τη μάθουμε, για να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της. Δεν νομιζω να εχω παει εγω στην μονη καλη σχολη .Εσυ μαλλον δεν εχεις παει πουθενα Γιατι απλα, την αλλη μερα θα κανουν καταληψη επειδη δεν τους δωθηκε ο χωρος, θα ριξουν και δυο τρια αιτηματα για σταχτη στα ματια, και με τη βοηθεια του ασυλου, θα πηδηξουν ολο το παν/μιο ετσι για την πλακα τους. Για να γινει καταληψη χρειαζεται πλειοψηφια φοιτητων ,αν την βρεις για αυτο το χαζο αιτημα σφυρα μου.
pournaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δεν νομιζω να εχω παει εγω στην μονη καλη σχολη .Εσυ μαλλον δεν εχεις παει πουθενα Για να γινει καταληψη χρειαζεται πλειοψηφια φοιτητων ,αν την βρεις για αυτο το χαζο αιτημα σφυρα μου. Οχι βεβαια, μαμη ηταν παλια και το γυρισε σε γιατρος απο αναγκη...
kabamaru21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 saya, μήπως μπορείς να μου πεις σε ποια ελληνικά πανεπιστήμια έχεις μπει; Για να ξέρουμε και τι συζητάμε. Μπορεί όντως να είσαι σε κάποια σχολή που λειτουργεί σωστά. Πες τη μας να τη μάθουμε, για να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της. στην αρχιτεκτονική και στην ασοεε πονταρω πως δεν εχει μπει παντως αντε με το καθε τυχάρπαστο troll
saya Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 στην αρχιτεκτονική και στην ασοεε πονταρω πως δεν εχει μπει παντως αντε με το καθε troll Χαιρετισματα στο δερεε
arxaggelos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Στήνουμε ένα poll για το troll; Κάνει και ρίμα ...για να το ελαφρύνουμε λίγο guyz...
pournaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ε μεσημερακι ειναι, οπως ολα τα ζωντανα του πλανητη, πρεπει κι αυτο να το ταισουμε λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα