saya Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Στις 1/7/2011 στις 2:07 ΜΜ, akpe είπε Fixed. Just think of the possibilities Να εχει η βορεια κορεα ασυλο στα πανεπιστημια;Καμια .Πιο πιθανο ειναι να υπαρχουν φαντασματα .Φωναξte τους ghost busters..
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Στις 1/7/2011 στις 2:03 ΜΜ, beastgr είπε Να σου πώ κάτι; Εγώ δεν καταλαβαίνω και το άσυλο για τη διακίνηση ιδεών. Τι πάει να πει αυτό; Πραγματικά αν το σκεφτείς απλά δεν έχει νόημα μου φαίνεται από μόνο του γελοίο. Ή by default επιτρέπεται η διακίνηση ιδεών (βλ Ελλάδα 2011) ή δεν επιτρέπεται (βλ Κίνα) Τι πάει να πει θα επιτρέπεται μόνο στο πανεπιστήμιο. Δηλαδή αν η Κίνα είχε άσυλο στα πανεπιστήμια και βγαίνανε κάτι τυπάδες εκεί και λέγανε (ελευθερία στο Θιβέτ κτλ κτλ όπως κάνουν κάποιοι ήρωες-επαναστάτες εδώ) θα ήταν όλα καλά; Είμαι ο μόνος που του φαίνεται ότι αυτό είναι γελοίο και δε στέκει ;; Ένα καλό παράδειγμα είναι οι ταινίες. Όπου για να προβάλεις πρέπει να έχεις "πνευματικά δικαιώματα" για την προβολή κτλ κτλ κτλ. Επίσης, σε μία ιδανική κατάσταση, εάν βρεις κάτι που ανατρέπει μεγάλα συμφέροντα δεν θα μπορούν να μπουν να σε πιάσουν (ναι, ξέρω.. σιγά μην γίνει είτε αυτή η τρομερή ανακάλυψη κόντρα σε κάτι στην Ελλάδα ή σιγά μην δεν σε πιάσουν και σεβαστούν το άσυλο στην Ελλάδα... τεσ'πα). Επίσης, οι πολιτικές ιδέες. Εάν οι εργάτες της γνώσης δεν είναι αυτοί που πρωτοστατούν στην εξέλιξη των ιδεών, και των πολιτικών, τότε ποιοι; Καλώς ή κακώς, για μία ακόμα φορά είχαμε κάτι στα χέρια μας που ήταν όμορφο και το βιάσαμε. Φταίμε όλοι μας, και αυτοί που τα σπάγανε και αυτοί που αντί να ενδιαφερθούν έλεγαν "Σιγά μην ασχοληθώ, να τελειώσω θέλω να πάρω το χαρτί".
beastgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Στις 1/7/2011 στις 2:10 ΜΜ, Timonkaipumpa είπε Ένα καλό παράδειγμα είναι οι ταινίες. Όπου για να προβάλεις πρέπει να έχεις "πνευματικά δικαιώματα" για την προβολή κτλ κτλ κτλ. Επίσης, σε μία ιδανική κατάσταση, εάν βρεις κάτι που ανατρέπει μεγάλα συμφέροντα δεν θα μπορούν να μπουν να σε πιάσουν (ναι, ξέρω.. σιγά μην γίνει είτε αυτή η τρομερή ανακάλυψη κόντρα σε κάτι στην Ελλάδα ή σιγά μην δεν σε πιάσουν και σεβαστούν το άσυλο στην Ελλάδα... τεσ'πα). Επίσης, οι πολιτικές ιδέες. Εάν οι εργάτες της γνώσης δεν είναι αυτοί που πρωτοστατούν στην εξέλιξη των ιδεών, και των πολιτικών, τότε ποιοι; Καλώς ή κακώς, για μία ακόμα φορά είχαμε κάτι στα χέρια μας που ήταν όμορφο και το βιάσαμε. Φταίμε όλοι μας, και αυτοί που τα σπάγανε και αυτοί που αντί να ενδιαφερθούν έλεγαν "Σιγά μην ασχοληθώ, να τελειώσω θέλω να πάρω το χαρτί". Καλά μη το πάμε στις ταινίες γιατι και αυτό παράνομο είναι όσο και να μη μας αρέσει. Αλλά είναι trivial μπροστά σε άλλα που γίνονται στο όνομα του άσυλου anyway. Και δε νομίζω ότι ακόμα και οι υποστηρικτές του να αναφέρουν ως λόγο τις ταινίες Όσο για τα υπόλοιπα ναι μαζί σου, αλλά που είδες να διώκονται αυτοί οι εργάτες των ιδεών, πολιτικών κτλ κτλ Αν γίνεται σε πανελλαδικό επίπεδο μαζί σου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ως χώρα έχουμε αναλώσει τόσο πολύ μελάνι και τόσο χρόνο σε κάτι που είναι απίστευτα απλό (δεν έχει νόημα να προσπαθείς να διασφαλίσεις άσυλο ιδεών σε πανεπιστήμιο και όχι στη χώρα ολόκληρη, ξαναλέω μου φαίνεται ανούσιο) που αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο είναι να φέρεις μεταρρυθμίσεις και αλλαγές αλλού που όντως απαιτείται και πολύ συζήτηση.
saya Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Στις 1/7/2011 στις 2:20 ΜΜ, beastgr είπε Καλά μη το πάμε στις ταινίες γιατι και αυτό παράνομο είναι όσο και να μη μας αρέσει. Αλλά είναι trivial μπροστά σε άλλα που γίνονται στο όνομα του άσυλου anyway. Και δε νομίζω ότι ακόμα και οι υποστηρικτές του να αναφέρουν ως λόγο τις ταινίες Όσο για τα υπόλοιπα ναι μαζί σου, αλλά που είδες να διώκονται αυτοί οι εργάτες των ιδεών, πολιτικών κτλ κτλ Αν γίνεται σε πανελλαδικό επίπεδο μαζί σου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ως χώρα έχουμε αναλώσει τόσο πολύ μελάνι και τόσο χρόνο σε κάτι που είναι απίστευτα απλό (δεν έχει νόημα να προσπαθείς να διασφαλίσεις άσυλο ιδεών σε πανεπιστήμιο και όχι στη χώρα ολόκληρη, ξαναλέω μου φαίνεται ανούσιο) που αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο είναι να φέρεις μεταρρυθμίσεις και αλλαγές αλλού που όντως απαιτείται και πολύ συζήτηση. Χριστε μου παλι τα ιδια θα λεμε;Τριτο συννεφακι δεξια .Δεν διωκεται κανεις πουθενα.καταλαβαμε το ασυλο ειναι κακοΕ γιατι ειναι κακο .Δεν εξυπηρετει τιποτα και σαφως οσοι βλεπουμε το αντιθετο βλεπουμε φαντασματα.Επισης απο τιον τροπο που μιλησες για εμενα το περιεργο θα ηταν να εβλεπες ανθρωπους να διωκονται ,οχι να μην διωκονται . Παντως να ξερεις μονο και μονο που παραδεχτηκες οτι δεν μπορεις να τα βγαλεις περα μαζι ,να ξερεις οτι σε συγχωρω..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και την τροφή για σκέψη. Το μόνο στο οποίο μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να απαντήσω κάτι, είναι το εξής: Στις 1/7/2011 στις 1:44 ΜΜ, beastgr είπε Manuel, πραγματικά πιστεύεις ότι αυτό το ανίκανο κράτος έχει καταφέρει και στήσει την πιο μεγάλη προπαγανδιστική ομάδα μέσα στα πανεπιστήμια για να διαλύσει το άσυλο;;; Το παραμύθι ότι το κράτος είναι ανίκανο, δεν το τρώω με τίποτα. Όταν είναι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους και των φίλων τους, πώς γίνονται ξαφνικά ικανότατοι; Τίποτα δε γίνεται κατά λάθος, ούτε μπερδεύονται. Ξέρουν τι κάνουν, είναι πολύ έξυπνοι (το πιθανότερο είναι πιο έξυπνοι από εμάς) και ξέρουν που θα καταλήξουμε με αυτά που κάνουν. Απλά αυτό θέλουν να πετύχουν. Στις 1/7/2011 στις 1:44 ΜΜ, beastgr είπε Δεν παίζει αυτό. Έχω περάσει από ελληνικό πολυτεχνείο (μηχανικός είμαι) για 7 χρόνια και έχω γνωρίσει πολλούς τέτοιους. Δεν κρύβω ότι τα πρώτα χρόνια μου άρεζαν αυτά και τα θεωρούσα δίκαια και έκανα παρές με πολλούς από αυτούς!!! Δεν είναι ούτε κρατικοί πράκτορες, ούτε FBI ούτε CIA ούτε τίποτα. Ανθρωπάκια είναι που τους αρέσει να κάνουν επαναστατική γυμναστική εκ του ασφαλούς διαλύοντας τα πάντα. Δεν πιστεύω ότι είναι συνειδητοί πράκτορες. Νιώθω ότι είναι απλά πιόνια, που ούτε και καταλαβαίνουν τι κάνουν και γιατί τους αφήνουν να το κάνουν. Οι πιο πολλοί θεωρούν ότι το κράτος τους φοβάται, όχι ότι τους χρησιμοποιεί. Κλασική ψευδαίσθηση: "είμαστε χίλιοι! Πωπω τι πολλοί που είμαστε! Πάμε να κάνουμε επανάσταση!", χωρίς να καταλαβαίνουν ότι αυτό που κάνουν δεν τους εξυπηρετεί. Στον πόλεμο πρέπει να ξέρεις πότε να επιτεθείς. Όταν εκατοντάδες χιλιάδες ανασυγκροτούνται και κάποιοι φεύγουν μόνοι τους, κάνουν βλακείες και δημιουργούν προβλήματα και στους υπόλοιπους. Τέλος πάντων, δεν ανοίγω τέτοια συζήτηση τώρα (ειλικρινά), απλά θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είμαι τόσο αφελής ώστε να θεωρώ διάφορους κουφιοκέφαλους πράκτορες του FBI (όπως εύστοχα και χαριτωμένα έθεσες).
beastgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ok δεν μπορώ να σε πείσω ότι αυτοί οι τυπάδες δεν υπηερτούν το κράτος εντάξει. Εσύ πιστεύεις ότι κάποιο/α πρόσωπα οργανώνουν τα πάντα, εγώ απλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμια συνωμοσία και ότι το κράτος δεν κερδίζει τίποτα με το να μην υπάρχει άσυλο (θα φιμωθεί άραγε κανείς Απλά οι μόνοι που χάνουν είναι οι μπαχαλάκηδες. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Κουβέντα κάνουμε απόψεις ανταλλάσουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Στις 1/7/2011 στις 4:26 ΜΜ, beastgr είπε Ok δεν μπορώ να σε πείσω ότι αυτοί οι τυπάδες δεν υπηερτούν το κράτος εντάξει Μόλις έγραψα ότι πιστεύω πως δεν το υπηρετούν. Δε χρειάζεται να με πείσεις για κάτι που συμφωνούμε. Πιστεύω ότι εξυπηρετούν το κράτος, δεν είναι το ίδιο. Αφού το κράτος δεν κερδίζει τίποτα με τον να μην υπάρχει άσυλο, γιατί προσπαθεί τόσα χρόνια να το καταργήσει; Τους μπαχαλάκηδες δεν μπορούσε να τους έχει πιάσει στα γήπεδα; Έπρεπε απαραίτητα να τους πιάσει μέσα στα πανεπιστήμια; Γιατί; ΥΓ. Μην γελοιοποιείς αυτά που λέω, μιας και η κουβέντα πάει να στρώσει. Δε μίλησα για καμία υπέρτατη δύναμη.
FilipposMD Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Στις 1/7/2011 στις 2:03 ΜΜ, beastgr είπε By the way και sorry για το off topic, πρέπει να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όποιον έφτιαξε το bot saya. Τρόμερη δουλειά μπράβο. Συμπεριφέρεται almost σαν άνθρωπος. Απαντάει σε όλα απίστευτα γρήγορα, έχει τέλεια ορθογραφία και συντακτικό απλά λίγο νόημα δε βγάζεις. Φαντάζομαι θα βελτιωθεί στις επόμενες εκδόσεις έτσι; Κάτι bugs τα έχει στη γραμματική, αλλά όταν λήψουμε την επόμενη έκδοση, πιστεύω θα έχουν επιλυθεί. Θα με έκπλησε αν δεν συνέβαινε αυτό. Στις 1/7/2011 στις 3:32 ΜΜ, Lucifer είπε Αφού είσαι αήττητη. Και άπειρη! Στις 1/7/2011 στις 3:33 ΜΜ, Manuel είπε Το παραμύθι ότι το κράτος είναι ανίκανο, δεν το τρώω με τίποτα. Όταν είναι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους και των φίλων τους, πώς γίνονται ξαφνικά ικανότατοι; Τίποτα δε γίνεται κατά λάθος, ούτε μπερδεύονται. Ξέρουν τι κάνουν, είναι πολύ έξυπνοι (το πιθανότερο είναι πιο έξυπνοι από εμάς) και ξέρουν που θα καταλήξουμε με αυτά που κάνουν. Απλά αυτό θέλουν να πετύχουν. Εχεις μιλήσει ποτέ με κρατικό αξιωματούχο; Υπουργό, βουλευτή, μεγαλοστέλεχος υπουργείου; Δεν το λέω κοροϊδευτικά. Κι εγώ παρόμοια εντύπωση μ'εσένα είχα, μέχρι που χρειάστηκε να γνωρίσω κάποιους λόγω δουλειάς, οπότε και άλλαξα εντελώς γνώμη. Στις 1/7/2011 στις 4:36 ΜΜ, Manuel είπε Αφού το κράτος δεν κερδίζει τίποτα με τον να μην υπάρχει άσυλο, γιατί προσπαθεί τόσα χρόνια να το καταργήσει; Τους μπαχαλάκηδες δεν μπορούσε να τους έχει πιάσει στα γήπεδα; Έπρεπε απαραίτητα να τους πιάσει μέσα στα πανεπιστήμια; Γιατί; Γιατί το άσυλο κοστίζει πολλά λεφτά που δεν έχουν τα πανεπιστήμια (μόνο τις φθορές να μετρήσεις, θα είναι κάποια εκατομμύρια τον χρόνο), γιατί οι καθηγητές γκρινιάζουν ότι είναι όμηροι των φοιτητών, γιατί τα πανεπιστήμια δεν παράγουν την έρευνα που θα έπρεπε και ψάχνουν να βρουν τρόπους να τα βελτιώσουν. Επίσης, γιατί μπορεί να υπάρχει και ένα 10% των ανθρώπων που νομοθετούν, οι οποίοι θέλουν να κάνουν αυτό που τους φαίνεται σωστό και όχι αυτό που θα τους φέρει κάποιο προσωπικό κέρδος. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να βλέπουν το άσυλο ως κάτι επιβλαβές για την κοινωνία, όπως συμβαίνει και στο ινσόμνια, και να επιχειρούν να εφαρμόσουν τις ιδέες τους.
beastgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Οκ το έσβησα αυτό περί υπέρτατης δύναμης. Πού είδες ότι το κράτος προσπαθεί να καταργήσει το άσυλο. Από ότι ξέρω κανείς ποτέ δε μίλησε για κατάργηση. Γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί φοβόμαστε να μην έχουμε άσυλο. Αισθάνεσαι φιμωμένος έξω από το πανεπιστήμιο και μέσα σε αυτό μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα; Τέτοιες καταστάσεις μου θυμίζουν Τουρκία, Κίνα, Λευκορωσία κτλ κτλ δε μου θυμίζει ελλάδα Εγώ μια χαρά ελεύθερος αισθάνομαι έξω από το πανεπιστήμιο και φοβισμένος μέσα στο πανεπιστήμιο μη βρεθώ ξαφνικά να κοιτάω τ'αστρα (τουλάχιστον όσο ήμουν σ'αυτό) Αν δεν έχουμε μια κοινή συνιστώσα (ότι υπάρχει ελευθερία έκφρασης στην Ελλάδα και ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του ελεύθερα ανά την επικράτεια) δεν έχει νόημα να μιλάμε.
saya Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Στις 1/7/2011 στις 3:32 ΜΜ, Lucifer είπε Αφού είσαι αήττητη. Luci ,πες τους κατι ,με πειραζουνε.. :whistle: Κατα τα αλλα ,οταν ειναι να κανω updates στο λογισμικο, θα σας ειδοποιησω .Τι χαζα... :cry:
pournaras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Στις 1/7/2011 στις 3:32 ΜΜ, Lucifer είπε Αφού είσαι αήττητη. Στις 1/7/2011 στις 4:51 ΜΜ, FilipposMD είπε Και άπειρη! Και άσφαλτη!!!
saya Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ωχ ,θεε μου .Δεν ειναι θεμα οτι αισθανομαστε φιφωμενοι εκτος πανεπιστημιων .Επαναλαμβανεται ολο και ολο το ιδιο χαζο επιχειρημα .Ακομη και να μην ειμαστε φιμωμενοι εκτος πανεπιστημιου πρεπει να ειμαστε μεσα δηλαδη; Ως γνωστον η προοδος και γενικοτερα οτι νεο ξεκιναει απο τους νεωτερους ανθρωπους ,φιμωνοντας τα πανεπιστημια ,αυτους φιμωνεις .Απο περιμενεις την προοδο .Απο τα καπη; Στις 1/7/2011 στις 5:34 ΜΜ, pournaras είπε Και άσφαλτη!!! Σταματα να ακους Λαιδη .Σε χαλαει..
pournaras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Στις 1/7/2011 στις 10:56 ΜΜ, saya είπε Ωχ ,θεε μου .Δεν ειναι θεμα οτι αισθανομαστε φιφωμενοι εκτος πανεπιστημιων .Επαναλαμβανεται ολο και ολο το ιδιο χαζο επιχειρημα .Ακομη και να μην ειμαστε φιμωμενοι εκτος πανεπιστημιου πρεπει να ειμαστε μεσα δηλαδη; Ως γνωστον η προοδος και γενικοτερα οτι νεο ξεκιναει απο τους νεωτερους ανθρωπους ,φιμωνοντας τα πανεπιστημια ,αυτους φιμωνεις .Απο περιμενεις την προοδο .Απο τα καπη; Σταματα να ακους Λαιδη .Σε χαλαει.. Υπαρχει κατι που σε κανει να αισθανεσαι φιμωμενη εκτος παν/μιου, ενω το ιδιο μπορεις να το εκφρασεις ανετα μεσα στο παν/μιο; Εχεις κατι συγκεκριμενο να μας πεις;
akpe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το'βλεπες: Στις 2/7/2011 στις 2:05 ΠΜ, pournaras είπε Υπαρχει κατι που σε κανει να αισθανεσαι φιμωμενη εκτος παν/μιου, ενω το ιδιο μπορεις να το εκφρασεις ανετα μεσα στο παν/μιο; Εχεις κατι συγκεκριμενο να μας πεις; Το'παιξες; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κουπόνι στοιχήματος: (απαντήσεις - αποδόσεις) 1) άγνοια ερώτησης και απάντηση σε μεταγενέστερο, άσχετο post - 1.01 2) παραπομή σε κάτι που έχει ήδη ειπωθεί αλλά για κάποιο λόγο κανείς δεν το βρίσκει - 1.03 3) άσχετη απάντηση ή/και ερώτηση ως υπεκφυγή στην αρχική ερώτηση - 1.08 4) ειρωνική απάντηση ή/και ερώτηση ως υπεκφυγή στην αρχική ερώτηση - 1.12 5) άμεση υπεκφυγή/αερολογία/συζήτηση για την καρέτα-καρέτα - 1.83 6) έμμεσος χαρακτηρισμός της ερώτησης ή και του μέλους ως χουντικών/φασιστικών/Kim Jong-ilκών φρονημάτων - 1.92 7) σχολιασμός άβαταρ/υπογραφής/τριχωτού της κεφαλής - 2.13 8) σωστή ή/και τεκμηριωμένη άποψη/απάντηση - 225.0 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Wait for it...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα