Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Της ελευθερίας που υπάρχει τώρα δηλαδή; Να μιλήσω για τη σχολή που φοίτησα εγώ. Εξαιτίας του ασύλου, έχουν συμβεί τα εξής ωραία:

Χτίσιμο πόρτας γραφείου καθηγητή.

Εγκλωβισμός καθηγητών στα γραφεία τους μέχρι να αλλάξουν ημερομηνία εξέτασης, σε παράβαση της σχετικής νομοθεσίας, γιατί δεν βόλευε τους φοιτητές.

Γιαουρτώματα και ξύλο σε ομιλητές σε γενικές συνελεύσεις, επειδή δεν συμφωνούμε με την άποψή του.

Ματαιώσεις γενικών συνελεύσεων, εκλογών, συνεδριάσεων κτλ. επειδή οι φοιτητές δεν ήθελαν, για παράδειγμα, να συζητηθεί η αναθεώρηση του προγράμματος σπουδών.

Εξοστρακισμός συλλόγου αποφοίτων από τη σχολή (με όχι κόσμιο τρόπο), με επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου φοιτητών γιατί "οι απόψεις του συλλόγου αποφοίτων είναι αντίθετες με τις απόψεις των φοιτητών".

Να σημειώσω επίσης, την παντελή έλλειψη εκδηλώσεων λόγου στα πανεπιστήμια, γιατί υπάρχει ο φόβος ότι θα εμφανιστούν κάποιοι και θα γιαουρτώσουν τον ομιλητή, τον διοργανωτή, ακόμα και αν είναι Νομπελίστας.

Αν συγκρίνουμε με τη Βόρεια Κορέα, αυτό είναι ελευθερία και προστασία των ιδεών. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι το ακριβώς αντίθετο.

Καβγαδες συμβαινουν παντου .Εγω μια χαρα εκδηλωσεις βλεπω ,σε μιναρια απο ολα ,τετοια δεν εχω δει .Χτισανε καθηγητη στο γραφειο γιατι δεν αλλαζε ημερομηνια εξετασης;Γιατι καλε;Αφου ετσι και αλλιως μετα απο αυτο δεν θα περναγε και κανεις .Τζαμπα τα τουβλα .Σιγουρα συμβαινουν εκτροπα αλλα μην υπερβαλλεις .

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε ξερω αν ειναι σωστο να καταργηθει η οχι.. Απο τη μια δε θα μπαινουν οι τραμπουκοι μεσα να τα σπανε οταν τους κυνηγανε οι μπατσοι,απο την αλλη ομως να επιτραπει στη μπατσαρια να μπαινοβγαινει στα ιδρυματα; Και το πολυτεχνειο; Το ξεχναμε;

Δε ξερω,ειμαι 50-50.

iphone.png

Δημοσ.

Δε ξερω αν ειναι σωστο να καταργηθει η οχι.. Απο τη μια δε θα μπαινουν οι τραμπουκοι μεσα να τα σπανε οταν τους κυνηγανε οι μπατσοι,απο την αλλη ομως να επιτραπει στη μπατσαρια να μπαινοβγαινει στα ιδρυματα; Και το πολυτεχνειο; Το ξεχναμε;

Δε ξερω,ειμαι 50-50.

iphone.png

μα είναι ευκαιρία να καθαρίσει αυτή η τραγωδία

Δημοσ.

saya,διαβαζω τα λεγομενα σου...αληθεια,εχεις μπει ποτε μεσα σε πανεπιστημιο??

γιατι εαν ναι και εισαι νοημον ενσυνειδητος φοιτητης/τρια (ή κ πρωην) νομιζω θα σε ενοχλουσαν κ εσενα αυτα που γινονται.

η κατασταση ειναι τραγικη.Αφισες παντου,οι παραταξεις κανουν οτι θελουν,οι μπαχαλακιδες κανουν οτι θελουν οι βισματιες καθηγητες κ πρυτανεις κανουν οτι θελουν.

υπαρχει ατιμωρισια.

Δημοσ.

Δε ξερω,ειμαι 50-50.

iphone.png

Στα λυκεια γιατι δεν βλεπουμε την μπατσαρια μεσα ? Εκει ειναι ανωριμα τα παιδια (και δεν ασχολουνται με την πολιτικη) ενω στα πανεπιστημια ενα χρονο μετα ειναι συνειδητοποιημενοι πολιτες ? Μα αλιμονο , δεν φαινεται και απο τις εκλογες ? Μια ζωη το 'κρατος' ειναι μπου@ αλλα για ενα παραξενο λογο εκλεγονται παντα τα ιδια προσωπα.Κατα τα αλλα ο περιορισμος στην ' διακινηση ιδεων' ειναι το προβλημα.

Δημοσ.

Α . ναι , ελληνας και διαδηλωση ειναι ενα και το αυτο...

εγώ πάντως όταν μου παίρνουν κάτι δικό μου ζητάω να το πάρω πίσω.

Για σένα δεν ξέρω.

Δημοσ.

μα είναι ευκαιρία να καθαρίσει αυτή η τραγωδία

Κοιτα το οτι μπαινουν καποιοι και τα σπανε οπως μπαινουν και τα σπανε καθε φορα που υπαρχει μια διαδηλωση στην Ελλαδα ειναι κατι ασχημο .Κατα τα αλλα δεν ειναι τραγωδια .Το πανεπιστημιο εινσαι ενας ζωογονος χωρος .ΣΠρεπει να υπαρχει διακηνιση ιδεων και αγωνες για δικαια πραγματα .Τωρα τραγικο ειναι η ολη μιζερια οκ τσακωθηκαν 2 και κατι εγινε .Οσον αφορα τονν νομπελιστα που τον δειρανε .Για κατι αποψεις που θεωρουνταν ρατσιστικες ,μην φοβασαι και ασυλο να να μην ισχυε δεν θα τον αφηνανε .Και τον Ομπαμπα στην Αμερικη τον γιουχαανε με το χειροτερο τροπο .Εξω νομιζεις δεν γινονται εκτροπα;Εχουμε λιγο την νοοτροοποια της ψωροκωσταινας επεσε ενα γιαουρι και κατι εγινε.Και στον δρομο μια χαρα πεφτουν τα γιουρτια καιο δερνουν κοσμο.

πλακα μας κανει ο/η saya..

Ή ειναι 14 χρονων..Οποτε μην τσιμπατε ;)

Τελικα μιλας τουρκικα;

Δημοσ.

και συ νομίζεις ότι οι μπάτσοι θα σταματάνε μπροστά στην πόρτα των εργαστηρίων?

άμα μπορούν να μπουν, τελείωσε. και έστω αύριο γίνεται συγχώνευση, μπαίνουν δίδακτρα κτλ.

όταν πας να διαδηλώσεις, θα γυρίσεις σπίτι με το κεφάλι ανοιγμένο ντε φάκτο. δεν μπορείς να τρέξεις να κρυφτείς πουθενά.

Σε αυτή τη περίπτωση θα προτιμήσω τον περιορισμό των παρατάξεων και των λοιπών κομματόσκυλων στο ακαδημαϊκό άσυλο παρά την ασυδοσία που υπάρχει τώρα σε όλους τους τομείς, το να βαφτίζεις άσυλο κάτι που έξω από το πανεπιστημίο είναι παράνομο και καταχρηστικό (μερικές φορές) είναι ανωμαλία.

Δημοσ.

ενταξει στα λυκεια για αλλο λογω γινονται αυτα που γινονται..

οταν υπαρχει σοβαρο προβλημα,οι ιδιοι οι γονεις πρεπει να κλεινουν το σχολειο με το Συλλογο Γονεων.

Τωρα τα σχολεια τα κλεινουν καθε Οκτωβριο,απλα για να τα κλεισουν κ να χασουν μαθημα

Δημοσ.

Kαποιος δεν εχει μπει σε πανεπιστημιο ουτε απεξω.Αν ειχες μπει θα ηξερες οτι υπαρχουν φυλακες [...]

Εγώ κόλλησα (κι) εδώ πάντως. Απόφοιτοι της σχολής των νίντζα είναι; Γιατί 6 χρόνια Γιάννενα δεν είδα ούτε έναν.

Θυμήθηκα κι ιστορία. Βράδυ, τύπισσα μένει στις εστίες (εκτός πανεπιστημίου), είναι σε ψιλοχάλια ψυχολογική κατάσταση, ξέρουμε πως έχει γίνει λιάρδα και επιπλέον έχει μανία με τα κεριά. Φοβόμαστε μη λαμπαδιάσει και σηκωνόμαστε στη 1 πμ να πάμε να δούμε αν ζει μιας και δεν απαντά στο κινητό. Χτυπάμε πόρτα, καμία απάντηση ενώ ξέρουμε πως είναι μέσα. Φίλος και πρώην γκόμενός της, παίρνει την αστυνομία. Έρχονται αλλά μας λένε πως δε μπορούν να κάνουν τίποτα αν δε δουν να βγαίνει καπνός (δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να κάνουν, το να σπάσουμε την πόρτα έμοιαζε σε μένα η μόνη λύση). Κάτσαμε καμιά ώρα, ήταν ωραία βραδιά, και μετά το διαλύσαμε. Κάπου εκεί ξύπνησε κι η άλλη απ τον λήθαργο.

Δημοσ.

Εγώ κόλλησα (κι) εδώ πάντως. Απόφοιτοι της σχολής των νίντζα είναι; Γιατί 6 χρόνια Γιάννενα δεν είδα ούτε έναν.

Θυμήθηκα κι ιστορία. Βράδυ, τύπισσα μένει στις εστίες (εκτός πανεπιστημίου), είναι σε ψιλοχάλια ψυχολογική κατάσταση, ξέρουμε πως έχει γίνει λιάρδα και επιπλέον έχει μανία με τα κεριά. Φοβόμαστε μη λαμπαδιάσει και σηκωνόμαστε στη 1 πμ να πάμε να δούμε αν ζει μιας και δεν απαντά στο κινητό. Χτυπάμε πόρτα, καμία απάντηση ενώ ξέρουμε πως είναι μέσα. Φίλος και πρώην γκόμενός της, παίρνει την αστυνομία. Έρχονται αλλά μας λένε πως δε μπορούν να κάνουν τίποτα αν δε δουν να βγαίνει καπνός (δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να κάνουν, το να σπάσουμε την πόρτα έμοιαζε σε μένα η μόνη λύση). Κάτσαμε καμιά ώρα, ήταν ωραία βραδιά, και μετά το διαλύσαμε. Κάπου εκεί ξύπνησε κι η άλλη απ τον λήθαργο.

Ψαξε κατι θα βρεις.

Δημοσ.

Κοιτα το οτι μπαινουν καποιοι και τα σπανε οπως μπαινουν και τα σπανε καθε φορα που υπαρχει μια διαδηλωση στην Ελλαδα ειναι κατι ασχημο .Κατα τα αλλα δεν ειναι τραγωδια .Το πανεπιστημιο εινσαι ενας ζωογονος χωρος .ΣΠρεπει να υπαρχει διακηνιση ιδεων και αγωνες για δικαια πραγματα .Τωρα τραγικο ειναι η ολη μιζερια οκ τσακωθηκαν 2 και κατι εγινε .Οσον αφορα τονν νομπελιστα που τον δειρανε .Για κατι αποψεις που θεωρουνταν ρατσιστικες ,μην φοβασαι και ασυλο να να μην ισχυε δεν θα τον αφηνανε .Και τον Ομπαμπα στην Αμερικη τον γιουχαανε με το χειροτερο τροπο .Εξω νομιζεις δεν γινονται εκτροπα;Εχουμε λιγο την νοοτροοποια της ψωροκωσταινας επεσε ενα γιαουρι και κατι εγινε.Και στον δρομο μια χαρα πεφτουν τα γιουρτια καιο δερνουν κοσμο.

Δεν μπορει να μιλάς σοβαρά. Σοβαρά όμως.

Δημοσ.

Δεν μπορει να μιλάς σοβαρά. Σοβαρά όμως.

Σοβαρα δεν μιλας εσυ .Να βρεθει τροπος να μην μπαινουν .Να υπαρχει ευθυνη σε οσους ανοιξανε την σχολη εκεινη την ημερα πχ για παρτυ οτι δεν θα παθει κανενας χωρος τιποτα.Να κλειδωνουν τον χωρο.Η αν ειναι καθε φορα που γινεται παρυ να σπανε την σχολη ,να πανε κα κανουν παρτυ αλλου.Λυσεις δεν υπαρχουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...