saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καθαρά φιλοσοφώντας τώρα, σε μια πλειοψηφία 51/49 ξέρωγω απλά μου δείχνει πως το αποτέλεσμά της κάθε άλλο παρα δημοκρατικό θα είναι. Δεν μιλάω βέβαια για συνελεύσεις. Εκεί μακάρι να είχαμε τέτοιου είδους πλειοψηφία. Ωχ παιδια ,θα με τρελανετε .Εχει σχεση το ποση διαφορα εχει η πλειοψηφια; Οι αντοχες σου και η υπομονη σου αγαπητε μου θα γινουν αντικειμενο ερευνας και μελετης απο πανεπιστημιο. Προφανως και προτεινω ελληνικο, ωστε να κινουνται οι ιδεες περα δωθε, με την καταλληλη ανεση και ευκολια και τον αερα μιας μπαλαρινας, οπως ειναι λογικο να κινειται μια ιδεα. Οι δικες μου να δεις..
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ωχ παιδια ,θα με τρελανετε .Εχει σχεση το ποση διαφορα εχει η πλειοψηφια; Η προστάτις αγία του δικομματισμού, όχι μαλακίες.
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ωχ παιδια ,θα με τρελανετε .Εχει σχεση το ποση διαφορα εχει η πλειοψηφια; Επιχειρηματολόγισες περι ψηφοφορίας, εγώ απλά το πήγα λίγο παραπέρα. Και για να το παω ακόμα παραπέρα, ναι έχει. Για εμένα τουλάχιστον, σε τέτοια θέματα έχει. Ειδικά όταν ξέρω πως το δείγμα της ψηφοφορίας στο 80% των περιπτώσεων απέχει χιλιόμετρα από αυτό των φοιτητών.
FilipposMD Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 saya, με τον κίνδυνο να σε σοκάρω, θα σου πω το εξής: Υπάρχουν μερικά θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία έχει αναγνωρίσει ο ΟΗΕ και κάθε πολιτισμένο (μη σου πω και απολίτιστο) κράτος σε αυτή τη γη. Το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στην τροφή, στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην ελεύθερη σκέψη και έκφραση και μερικά ακόμα. Αυτά τα δικαιώματα δεν μπορεί να τα στερήσει κανείς, ακόμα κι αν έχει πλειοψηφία 99%. Όταν γίνεται κατάληψη του πανεπιστημίου, καταργούνται αυτόματα τα δικαιώματα στην εκπαίδευση και στην εργασία για έναν αριθμό ατόμων. Έχουμε δηλαδή καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις; Τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ. Κάθε άνθρωπος που θέλει να λέγεται πολιτισμένος ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ να καταπατήσει αυτά τα δικαιώματα. Αν ξεκινήσεις να καταπατάς ανθρώπινα δικαιώματα, δεν υπάρχει επιστροφή. Και αυτό συμβαίνει στα ελληνικά πανεπιστήμια, αλλά και στην ελληνική κοινωνία γενικότερα. Οδηγούμαστε στη βαρβαρότητα και αυτοί που μας πηγαίνουν εκεί είναι άνθρωποι σαν κι εσένα που αδυνατούν, λόγω περιορισμένης διανοητικής δυνατότητας, συμφέροντος ή πλύσης εγκεφάλου (μου είναι αδιάφορος ο λόγος) να κατανοήσουν τις 2-3 βασικές αρχές της δημοκρατίας και του πολιτισμού που με τόσο αίμα κατάφερε να κατακτήσει η ανθρωπότητα. Και τέτοιοι άνθρωποι είναι φοιτητές, υπουργοί, αριστεροί, δεξιοί, γείτονες και αδέρφια μας. Αλλά όχι ρε πούστη μου, δε θα σας περάσει. Οι συμπλεγματικοί βάρβαροι μικρόνοες δεν μπορεί να κερδίζουν πάντα και παντού. Τέλος, σου εύχομαι να μην βρεθείς κάποτε στην μειοψηφία που δέχεται την επίθεση (οποιασδήποτε μορφής) της πλειοψηφίας. Τότε θα καταλάβεις πόσο λάθος είναι η άποψη που έχεις για τη λειτουργία της δημοκρατίας, αλλά δεν θα μπορείς να διαμαρτυρηθείς, γιατί αυτό το τέρας το τρέφεις εσύ.
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αυτά τα δικαιώματα δεν μπορεί να τα στερήσει κανείς, ακόμα κι αν έχει πλειοψηφία 99%. Τι λες τώρα... Πέφτω από τα σύννεφα. Αφού το ψηφίσανε...
-nick- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στην τροφή, στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην ελεύθερη σκέψη και έκφραση και μερικά ακόμα. Αυτά τα δικαιώματα δεν μπορεί να τα στερήσει κανείς, ακόμα κι αν έχει πλειοψηφία 99% Φιλιππε, με τον κινδυνο να σε σοκαρω και εγω, θα σου πω οτι πανω απο 1-2+ δις ανθρωποι στερουνται αυτων των στοιχειωδων δικαιωματων Για τα αλλα που λες περι μειοψηφιων και επιθεση της πλειοψηφιας, συμφωνω απολυτα.
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 saya, με τον κίνδυνο να σε σοκάρω, θα σου πω το εξής: Υπάρχουν μερικά θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία έχει αναγνωρίσει ο ΟΗΕ και κάθε πολιτισμένο (μη σου πω και απολίτιστο) κράτος σε αυτή τη γη. Το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στην τροφή, στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην ελεύθερη σκέψη και έκφραση και μερικά ακόμα. Αυτά τα δικαιώματα δεν μπορεί να τα στερήσει κανείς, ακόμα κι αν έχει πλειοψηφία 99%. Όταν γίνεται κατάληψη του πανεπιστημίου, καταργούνται αυτόματα τα δικαιώματα στην εκπαίδευση και στην εργασία για έναν αριθμό ατόμων. Έχουμε δηλαδή καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις; Τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ. Κάθε άνθρωπος που θέλει να λέγεται πολιτισμένος ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ να καταπατήσει αυτά τα δικαιώματα. Αν ξεκινήσεις να καταπατάς ανθρώπινα δικαιώματα, δεν υπάρχει επιστροφή. Και αυτό συμβαίνει στα ελληνικά πανεπιστήμια, αλλά και στην ελληνική κοινωνία γενικότερα. Οδηγούμαστε στη βαρβαρότητα και αυτοί που μας πηγαίνουν εκεί είναι άνθρωποι σαν κι εσένα που αδυνατούν, λόγω περιορισμένης διανοητικής δυνατότητας, συμφέροντος ή πλύσης εγκεφάλου (μου είναι αδιάφορος ο λόγος) να κατανοήσουν τις 2-3 βασικές αρχές της δημοκρατίας και του πολιτισμού που με τόσο αίμα κατάφερε να κατακτήσει η ανθρωπότητα. Και τέτοιοι άνθρωποι είναι φοιτητές, υπουργοί, αριστεροί, δεξιοί, γείτονες και αδέρφια μας. Αλλά όχι ρε πούστη μου, δε θα σας περάσει. Οι συμπλεγματικοί βάρβαροι μικρόνοες δεν μπορεί να κερδίζουν πάντα και παντού. Τέλος, σου εύχομαι να μην βρεθείς κάποτε στην μειοψηφία που δέχεται την επίθεση (οποιασδήποτε μορφής) της πλειοψηφίας. Τότε θα καταλάβεις πόσο λάθος είναι η άποψη που έχεις για τη λειτουργία της δημοκρατίας, αλλά δεν θα μπορείς να διαμαρτυρηθείς, γιατί αυτό το τέρας το τρέφεις εσύ. Aμα το πας ετσι απαγορευονται και οι απεργειες οι οποιες προκαλεσαν το σημερινο ωχταωρο και ολα τα δικαιωματα .Γιατι με την απεργεια εμποδιζεις το δικαιωμα του ενος που θελει να εργαστει στην εργασια .Και ναι ,αυτη παρα τον μεγαλο συναγωνισμο που υπαρχει μπορει να ανακυρηχτει με διαφορα η πατατα της ημερας.Και κυριως απαγορευεται να απεργουν οι δασκαλοι που με αυτο τον τροπο εμποδιζουν το δικαιωμα στην μορφωση .Και το ιατρικο προσωπικο για το δικαιωμα στην περιθαλψη .Συγχαρητηρια μολις καταστρατησατε ολα τα εργασιακα δικαιωματα σε ενα λεπτο.Εχω την εντυπωση οτι το σκοτωσες τον οηε ,ετσι που το ερμ/παρερμηνευσες. Χαράς στο κουράγιο σας. Ευχαριστουμε ..ειλικρινα το χρειαζομαστε..
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Aμα το πας ετσι απαγορευονται και οι απεργειες[...] Όχι δεν απαγορεύονται, αλλά μια απεργία μπορεί ανα πάσα στιγμή να κριθεί καταχρηστική ή παράνομη.
pournaras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Φιλιππε, με τον κινδυνο να σε σοκαρω και εγω, θα σου πω οτι πανω απο 1-2+ δις ανθρωποι στερουνται αυτων των στοιχειωδων δικαιωματων Για τα αλλα που λες περι μειοψηφιων και επιθεση της πλειοψηφιας, συμφωνω απολυτα. Για να συνεχισω τον κινδυνο του σοκαρισματος να σου πω οτο τα υπολοιπα 4-5 δις (αρα η πλειοψηφια), μια χαρα τα απολαμβανει
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Όχι δεν απαγορεύονται, αλλά μια απεργία μπορεί ανα πάσα στιγμή να χριστεί καταχρηστική ή παράνομη. Ετσι οπως το ανελυσε το ξεφτερι ,θα επρεπε να απαγορευεται καυθε απεργεια γιατι στερει το δικαιωμα εστω σε εναν απεργοσπαστη που θελει να εργαστει.Αρα του πεταξες τα ματια εξω.Και εχω την εντυπωση οτι το δικαιωμα στην εργασια και στην μορφωση για ολους σημαινει κατι αλλο ,οχι οτι απαγορευονται οι καταληψεις και οι απεργειες.
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ετσι οπως το ανελυσε το ξεφτερι ,θα επρεπε να απαγορευεται καυθε απεργεια γιατι στερει το δικαιωμα εστω σε εναν απεργοσπαστη που θελει να εργαστει.Αρα του πεταξες τα ματια εξω.. Εγώ απλά συσχέτισα την απεργία με ενα άλλο είδος διαμαρτυρίας που αν και περιορίζει ελευθερίες, ούτε καταχρηστικό κρίνεται, ούτε παράνομο.
-nick- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Για να συνεχισω τον κινδυνο του σοκαρισματος να σου πω οτο τα υπολοιπα 4-5 δις (αρα η πλειοψηφια), μια χαρα τα απολαμβανει Προφανως.My point still remains.
μαφαλντα Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ετσι οπως το ανελυσε το ξεφτερι ,θα επρεπε να απαγορευεται καυθε απεργεια γιατι στερει το δικαιωμα εστω σε εναν απεργοσπαστη που θελει να εργαστει.Αρα του πεταξες τα ματια εξω.Και εχω την εντυπωση οτι το δικαιωμα στην εργασια και στην μορφωση για ολους σημαινει κατι αλλο ,οχι οτι απαγορευονται οι καταληψεις και οι απεργειες. Αν κάποιος δεν θέλει να απεργήσει,απλά δεν το κάνει.Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που απεργοί εμποδίζουν τους απεργοσπάστες να κάνουν αυτό που επέλεξαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα