saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μίλησε κανείς για έγκριση; Θα απαντήσεις καμιά φορά επι της ουσίας ή θα συνεχίσεις τις αερολογίες; Περιμένω. Αν ειχα καταλαβνει τι ρωτας θα ειχα απαντησει ,απλα ψιλοβαριεμαι.Αυτο που μου λες ειναι οτι δεν θελεις κομματα και ατομα αναμεμιγμενα με αυτα τα πραγματα στα πανεπιστημια γιατι δεν τους χωνευεις .Τι θες να προτεινω για αυτο;
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αν ειχα καταλαβνει τι ρωτας θα ειχα απαντησει ,απλα ψιλοβαριεμαι. Θα με τρελλάνεις; Μου λες πως δεν έχω κανένα δικαίωμα να θέλω να φύγει "κάτι" επειδή αυτό δεν μου αρέσει. Σε ρωτάω, όταν αυτό το κάτι καταπατά τα δικαιώματά μου, έχω δικαίωμα να θέλω να φύγει; Και μάλιστα σου φέρνω και το αποπάνω παράδειγμα. Και σαν απάντηση παίρνω οτι δεν έχεις καταλάβει το παράδειγμα. Riiight. Άλλο δεν έχεις καταλάβει, άλλο δεν θέλεις να καταλάβεις.
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Θα με τρελλάνεις; Μου λες πως δεν έχω κανένα δικαίωμα να θέλω να φύγει "κάτι" επειδή αυτό δεν μου αρέσει. Σε ρωτάω, όταν αυτό το κάτι καταπατά τα δικαιώματά μου, έχω δικαίωμα να θέλω να φύγει; Και μάλιστα σου φέρνω και το αποπάνω παράδειγμα. Και σαν απάντηση παίρνω οτι δεν έχεις καταλάβει το παράδειγμα. Riiight. Άλλο δεν έχεις καταλάβει, άλλο δεν θέλεις να καταλάβεις. Δεν σου καταπατανε κανενα δικαιωμα .Εσυ απλα δεν τους αντεχεις .
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δεν σου καταπατανε κανενα δικαιωμα .Εσυ απλα δεν τους αντεχεις . Το να μου στερούν τη δυνατότητα να παρακολουθήσω μάθημα δεν είναι καταπάτηση δικαιώματος δηλαδή; Μάλιστα, πήρα την απάντηση που ήθελα, ευχαριστώ.
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Το να μου στερούν τη δυνατότητα να παρακολουθήσω μάθημα δεν είναι καταπάτηση δικαιώματος δηλαδή; Μάλιστα, πήρα την απάντηση που ήθελα, ευχαριστώ. Οχι ,την στιγμη που εχουν το δικαιωμα να ψηφισουν για καταληψη το εχεις και εσυ .Ειναι σαν να μου λες οτι εγω πηγα μα ψηφισω στις εκλογες βγηκε το αλλο κομμα .Δεν καταπατατε το δικαιωμα μου στην δημοκρατια ;Οχι .Γιατι να καταπατηθει το δικαιωμα σου;Θα καταπατουνταν αν δεν επιτρεποταν να ψηφισεις. Αρα απλα δεν συμφωνεις με τους θεσμους που επιτρεπουν την καταληψη .Και συνοψιζεται σε αυτο που σου ειπα .Δεν τπυς χωνευεις .Αλαργα και αγαπημενοι ,ευχομαι ..
FilipposMD Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Έτσι από χόμπι θα σχολιάσω, χωρίς να ελπίζω σε ανταπόκριση. Μάθαμε ότι αφού ψηφίστηκε κατάληψη από την πλειοψηφία, ξαφνικά το δικαίωμά σου στην μόρφωση και το δικαίωμα άλλων στην εργασία καταργούνται (αφού το είπε η πλειοψηφία). Εμπρός αύριο να κάνουμε ένα δημοψήφισμα για το αν αξίζει να ζουν οι μαύροι ή όχι. Εγώ λέω, αν η πλειοψηφία ψηφίσει ότι δεν τους αξίζει να ζουν, να τους εκτελέσουμε όλους. Αφού το είπε η πλειοψηφία! Δημοκράτες άνθρωποι είμαστε, όχι φασίστες! Ω ρε, μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά...
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δυστυχως αυτη ειναι η δημοκρατια ,αγαπητε .Αποφασιζουν οι πολλοι .Και οχι εσυ ,μονο.Τι θες να κανουμε τωρα ;Η συζητηση εχει γινει μαυρη ,η νυχτα στα βουνα .Στους καμπους πεφτει χιονι . Σε αυτο συμφωνω..
FilipposMD Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δυστυχως αυτη ειναι η δημοκρατια ,αγαπητε .Αποφασιζουν οι πολλοι .Και οχι εσυ ,μονο. Α ρε Χίτλερ δημοκράτη, σε έφαγαν τα κυκλώματα!
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Α ρε Χίτλερ δημοκράτη, σε έφαγαν τα κυκλώματα! Στηρίζω.
slipknot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Πλειοψηφίες αποφασίζουν καταλήψεις; Το topic είναι ήδη στην 35η σελίδα και φοβάμαι να κοιτάξω τις προηγούμενες για τις μαλακίες που θα διαβάσω.
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Οχι ,την στιγμη που εχουν το δικαιωμα να ψηφισουν για καταληψη το εχεις και εσυ .Ειναι σαν να μου λες οτι εγω πηγα μα ψηφισω στις εκλογες βγηκε το αλλο κομμα .Δεν καταπατατε το δικαιωμα μου στην δημοκρατια ;Οχι . Το υπο ποιές συνθήκες ψηφίζουν για τις καταλήψεις όχι μόνο το ξέρουμε όλοι μας αλλά το έχω δει και ιδίοις όμμασι (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, κάπου στο 05-06, είχαν και καλή φήμη κιόλας τρομάρα τους). Δεύτερον, το παράδειγμά σου σηκώνει πολύ μεγαλύτερη κουβέντα για το κατά πόσο η οριακή πλειοψηφία μπορεί να θεωρηθεί δημοκρατία. Προσωπικά θα αντιπρότεινα (=προτείνω κάτι καλύτερο, μιας και η έννοια προφανώς σου διαφεύγει) κάποιας μορφής διαμαρτυρία με συμβολικό κλείσιμο τις σχολής για μια-δυο ημέρες, χωρίς βανδαλισμούς προπυλακισμούς και λοιπά χαριτωμένα. Κάτι που θα επιτρέπει στους φοιτητές και να διαμαρτυρηθούν με την άνεσή τους αλλά και να μην χάσουν μεγάλο όγκο μαθημάτων. Αλλά βέβαια, αν δεν το τραβήξουμε όσο μπορούμε, δεν γίνεται. Και πίστεψέ με, για κάποιον που σπουδάζει επαρχία και δεν ζει με τα λεφτά του μπαμπά, ή για κάποιον που δουλεύει παράλληλα με τις σπουδές του, ακόμα και η διαφορά μεταξύ μιας ημέρας και μιας εβδομάδας κατάληψη είναι τεράστια. Αρα απλα δεν συμφωνεις με τους θεσμους που επιτρεπουν την καταληψη .Και συνοψιζεται σε αυτο που σου ειπα .Δεν τπυς χωνευεις .Αλαργα και αγαπημενοι ,ευχομαι .. Για νιοστή φορά, δεν συμφωνώ ούτε χωνεύω τον τρόπο που χρησιμοποιούν μπασταρδεμένα κάποιοι τον θεσμό του ασύλου και την αλόγιστη χρήση του δημοκρατικού τους "δικαιώματος" εις βάρος άλλων. Προτού αποπειραθείς να βάλεις λόγια σε κάποιον φρόντισε τουλάχιστον να καταλάβεις τι ακριβώς σου λέει (ιδίως όταν σου έχει ξεκαθαρίσει την θέση του δεκάδες φορές).
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Το υπο ποιές συνθήκες ψηφίζουν για τις καταλήψεις όχι μόνο το ξέρουμε όλοι μας αλλά το έχω δει και ιδίοις όμμασι (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, κάπου στο 05-06, είχαν και καλή φήμη κιόλας τρομάρα τους). Δεύτερον, το παράδειγμά σου σηκώνει πολύ μεγαλύτερη κουβέντα για το κατά πόσο η οριακή πλειοψηφία μπορεί να θεωρηθεί δημοκρατία. Προσωπικά θα αντιπρότεινα (=προτείνω κάτι καλύτερο, μιας και η έννοια προφανώς σου διαφεύγει) κάποιας μορφής διαμαρτυρία με συμβολικό κλείσιμο τις σχολής για μια-δυο ημέρες, χωρίς βανδαλισμούς προπυλακισμούς και λοιπά χαριτωμένα. Κάτι που θα επιτρέπει στους φοιτητές και να διαμαρτυρηθούν με την άνεσή τους αλλά και να μην χάσουν μεγάλο όγκο μαθημάτων. Αλλά βέβαια, αν δεν το τραβήξουμε όσο μπορούμε, δεν γίνεται. Και πίστεψέ με, για κάποιον που σπουδάζει επαρχία και δεν ζει με τα λεφτά του μπαμπά, ή για κάποιον που δουλεύει παράλληλα με τις σπουδές του, ακόμα και η διαφορά μεταξύ μιας ημέρας και μιας εβδομάδας κατάληψη είναι τεράστια. Για νιοστή φορά, δεν συμφωνώ ούτε χωνεύω τον τρόπο που χρησιμοποιούν μπασταρδεμένα κάποιοι τον θεσμό του ασύλου και την αλόγιστη χρήση του δημοκρατικού τους "δικαιώματος" εις βάρος άλλων. Προτού αποπειραθείς να βάλεις λόγια σε κάποιον φρόντισε τουλάχιστον να καταλάβεις τι ακριβώς σου λέει (ιδίως όταν σου έχει ξεκαθαρίσει την θέση του δεκάδες φορές). H oριακη πλειοψηφια αν λογιζεται ως πλειοψηφια;Δεν ξερω .Νομιζω ,λογιζεται . Τι να κανουμε ,αυτο ισχυει .Μπορουν να αποφασισουν και αλλοι .Και αυτο γινεται παντου και στις εκλογεςτης χωρας γενικα.Προφανως δεν συμπαθεις τον θεσμο γενικα .Τι να καουμε τωρα;
fireflies Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αυτός, πάντως, μοιάζει να συμφωνεί με τον FilippoMD και τον akpe και μερικούς άλλους εδώ. Αλλά τι να μας πει κι αυτός. Γενικά, saya, ψάξε λιγάκι το θέμα της ακαδημαικής ελευθερίας. Σύνταγμα κλπ.
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 H oριακη πλειοψηφια αν λογιζεται ως πλειοψηφια;Δεν ξερω .Νομιζω ,λογιζεται .. Δεύτερον, το παράδειγμά σου σηκώνει πολύ μεγαλύτερη κουβέντα για το κατά πόσο η οριακή πλειοψηφία μπορεί να θεωρηθεί δημοκρατία. Καθαρά φιλοσοφώντας τώρα, σε μια πλειοψηφία 51/49 ξέρωγω απλά μου δείχνει πως το αποτέλεσμά της κάθε άλλο παρα δημοκρατικό θα είναι. Δεν μιλάω βέβαια για συνελεύσεις. Εκεί μακάρι να είχαμε τέτοιου είδους πλειοψηφία.
pournaras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Το υπο ποιές συνθήκες ψηφίζουν για τις καταλήψεις όχι μόνο το ξέρουμε όλοι μας αλλά το έχω δει και ιδίοις όμμασι (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, κάπου στο 05-06, είχαν και καλή φήμη κιόλας τρομάρα τους). Δεύτερον, το παράδειγμά σου σηκώνει πολύ μεγαλύτερη κουβέντα για το κατά πόσο η οριακή πλειοψηφία μπορεί να θεωρηθεί δημοκρατία. Προσωπικά θα αντιπρότεινα (=προτείνω κάτι καλύτερο, μιας και η έννοια προφανώς σου διαφεύγει) κάποιας μορφής διαμαρτυρία με συμβολικό κλείσιμο τις σχολής για μια-δυο ημέρες, χωρίς βανδαλισμούς προπυλακισμούς και λοιπά χαριτωμένα. Κάτι που θα επιτρέπει στους φοιτητές και να διαμαρτυρηθούν με την άνεσή τους αλλά και να μην χάσουν μεγάλο όγκο μαθημάτων. Αλλά βέβαια, αν δεν το τραβήξουμε όσο μπορούμε, δεν γίνεται. Και πίστεψέ με, για κάποιον που σπουδάζει επαρχία και δεν ζει με τα λεφτά του μπαμπά, ή για κάποιον που δουλεύει παράλληλα με τις σπουδές του, ακόμα και η διαφορά μεταξύ μιας ημέρας και μιας εβδομάδας κατάληψη είναι τεράστια. Για νιοστή φορά, δεν συμφωνώ ούτε χωνεύω τον τρόπο που χρησιμοποιούν μπασταρδεμένα κάποιοι τον θεσμό του ασύλου και την αλόγιστη χρήση του δημοκρατικού τους "δικαιώματος" εις βάρος άλλων. Προτού αποπειραθείς να βάλεις λόγια σε κάποιον φρόντισε τουλάχιστον να καταλάβεις τι ακριβώς σου λέει (ιδίως όταν σου έχει ξεκαθαρίσει την θέση του δεκάδες φορές). Οι αντοχες σου και η υπομονη σου αγαπητε μου θα γινουν αντικειμενο ερευνας και μελετης απο πανεπιστημιο. Προφανως και προτεινω ελληνικο, ωστε να κινουνται οι ιδεες περα δωθε, με την καταλληλη ανεση και ευκολια και τον αερα μιας μπαλαρινας, οπως ειναι λογικο να κινειται μια ιδεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα