saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Paredwse εσυ ως νομικος εγκρινεις να υπαρχει φασιστικο κομμα ;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Paredwse εσυ ως νομικος εγκρινεις να υπαρχει φασιστικο κομμα ; Το να το εγκρίνω ή όχι εγώ, λίγη σημασία έχει. Νομικό κώλυμα δεν υφίσταται κατ'αρχήν. Εκτός εάν ο πολιτικός σχηματισμός έχει ως δεδηλωμένο σκοπό την ανατροπή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και την αλλαγή του πολιτεύματος. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν επιτρέπεται ο σχηματισμός πολιτικής παράταξης στο ελληνικό ΑΕΙ με αμιγώς φασιστικό χαρακτήρα. Κατά πόσον αυτό είναι δημοκρατικό, είναι μια συζήτηση.
astrat Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Όταν το θεσμοθετημένο δικαίωμα σου, επιβληθεί πάνω μου μου με το έτσι θέλω και με ανάλογες διαδικασίες, παραμένει δικαίωμα; Δε σου επιβάλλει κανείς να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο! Όλοι σπουδαγμένοι θα γίνουμε;
pournaras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Paredwse εσυ ως νομικος εγκρινεις να υπαρχει φασιστικο κομμα ; Γιατι ρωτας αν εγκρινει η δεν εγκρινει; Αντε και θα σου πει οτι δεν εγκρινει; Αυτο θα ειναι σταθμος βασης για μια "διαφορετικη δημοκρατια" πανεπιστημιων οπου θα εγκρινονται κομματα απο ενα σημειο της δεξιας και δωθε; Αυτη ειναι η δημοκρατια σου; Μεχρι εκει που εγκρινεις εσυ;
-nick- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καπου διαβασα ενα quote "Το προβλημα μας δεν ειναι η ελλειψη δημοκρατιας. Το προβλημα μας ειναι η ιδια η δημοκρατια."
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Το να το εγκρίνω ή όχι εγώ, λίγη σημασία έχει. Νομικό κώλυμα δεν υφίσταται κατ'αρχήν. Εκτός εάν ο πολιτικός σχηματισμός έχει ως δεδηλωμένο σκοπό την ανατροπή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και την αλλαγή του πολιτεύματος. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν επιτρέπεται ο σχηματισμός πολιτικής παράταξης στο ελληνικό ΑΕΙ με αμιγώς φασιστικό χαρακτήρα. Κατά πόσον αυτό είναι δημοκρατικό, είναι μια συζήτηση. Terαστια θα ελεγα..
pournaras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δυστυχως, ελλειψει κατι πρακτικα καλυτερου (και οχι στη θεωρια), ειναι το μονο αποδεκτο αυτη τη στιγμη
censOred Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δηλαδη να επιτρεπουμε 10 ατομα να κανουν οτι θελουν, για να μπορουμε να βλεπουμε ταινιες εμεις. Οκ. Είναι όμως μια μορφή διακίνηση ιδεών αυτό που παρέθεσα και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Η κατάργηση του ασύλου θα λύσει όμως το προβλημα των 10 ατόμων που κάνουν ότι θέλουν? Δεν θα μπαινοβγαίνουν τα άτομα στην φυλακή όπως γίνεται στις περισσότερες των περιπτώσεων στην χώρα μας? Μήπως είναι αλλού το πρόβλημα>?
YiN Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ο αργός και βασανιστικός θάνατος ενος θρεντ. Συμβαινει τώρα.
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 τη γυρισιά που έκανε η Αννούλα δεν είδα να σχολιάζει κανένας, αυτό που επισήμανα στο πρώτο post
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αυτο ισχυει και για εσενα .Δεν μπορεις να επιβαλεις να φυγει τελειως κατι επειδη δεν σου αρεσει .Δεν εχεις αυτο το δικαιωμα. Αν αυτό που "θέλω να φύγει" όμως μου καταπατά την ελευθερία μου, δεν έχω το δικαίωμα να θέλω να φύγει; Αν αύριο εγω έρθω και κατασκηνώσω στην είσοδο της πολυκατοικίας σου και από τις 7 το πρωϊ βαράω ντουντούκα ενώ ταυτόχρονα σε εμποδίζω να χρησιμοποιήσεις τον ανελκυστήρα και σου πω τράβα ανέβα 8 ορόφους με τις σκάλες, δεν έχεις το δικαίωμα να με διαολοστείλεις; Το πρόβλημά μας δεν είναι η ίδια η δημοκρατία. Είναι η μπασταρδεμένη άποψη που έχουμε για αυτήν οι περισσότεροι. Τουτέστιν κάνω ότι θέλω χωρίς να αναλογίζομαι και τους συνάνθρωπούς μου.
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αν αυτό που "θέλω να φύγει" όμως μου καταπατά την ελευθερία μου, δεν έχω το δικαίωμα να θέλω να φύγει; Αν αύριο εγω έρθω και κατασκηνώσω στην είσοδο της πολυκατοικίας σου και από τις 7 το πρωϊ βαράω ντουντούκα ενώ ταυτόχρονα σε εμποδίζω να χρησιμοποιήσεις τον ανελκυστήρα και σου πω τράβα ανέβα 8 ορόφους με τις σκάλες, δεν έχεις το δικαίωμα να με διαολοστείλεις; Το πρόβλημά μας δεν είναι η ίδια η δημοκρατία. Είναι η μπασταρδεμένη άποψη που έχουμε για αυτήν οι περισσότεροι. Τουτέστιν κάνω ότι θέλω χωρίς να αναλογίζομαι και τους συνάνθρωπούς μου. Aσχετο το παραδειγμα.Γιατι δεν μενεις μονο εσυ στην πολυκατοικια .Μενουν και αυτοι που θες να διωξεις.
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Aσχετο το παραδειγμα.Γιατι δεν μενεις μονο εσυ στην πολυκατοικια .Μενουν και αυτοι που θες να διωξεις. Έστω. Αν κάνω τα παραπάνω ενώ είμαι ένοικος αλλάζει το πράγμα; Στην πρώτη μου ερώτηση όμως δεν απάντησες.
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Έστω. Αν κάνω τα παραπάνω ενώ είμαι ένοικος αλλάζει το πράγμα; Στην πρώτη μου ερώτηση όμως δεν απάντησες. Kανεις δεν σε ρωταει αν εγκρινεις τους γειτονες.Μπορει να μην τους εγκρινεις ουτε αυτοι εσενα .Ε και;
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Kανεις δεν σε ρωταει αν εγκρινεις τους γειτονες.Μπορει να μην τους εγκρινεις ουτε αυτοι εσενα .Ε και; Μίλησε κανείς για έγκριση; Θα απαντήσεις καμιά φορά επι της ουσίας ή θα συνεχίσεις τις αερολογίες; Αν αύριο εγω (ως συνένοικός σου) έρθω και κατασκηνώσω στην είσοδο της πολυκατοικίας και από τις 7 το πρωϊ βαράω ντουντούκα ενώ ταυτόχρονα σε εμποδίζω να χρησιμοποιήσεις τον ανελκυστήρα και σου πω τράβα ανέβα 8 ορόφους με τις σκάλες, δεν έχεις το δικαίωμα να με διαολοστείλεις; Περιμένω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα