saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εγώ ξεκάθαρα μιλάω. Αν εσύ κυνηγάς φαντάσματα και λόγω έλλειψης επιχειρημάτων προσπαθείς να γαντζωθείς όπου βρείς, είναι δικό σου θέμα. Την τελευταία φορά που τσέκαρα, το ξύλο απαγορεύεται. Όχι από εμένα, από τους νόμους. Αν είναι να το επιτρέψουμε παντού, που να μπλέκεις τώρα με διαλόγους, νομοτυπίες και τα ρέστα; Δωσ'του δυο-τρείς μπουνιές εκει πέρα να τελειώνεις. Έτσι; Μάλλον κάποιος άλλος δεν μιλά ξεκάθαρα. Όχι, πρέπει να είναι φυτώριο κάθε κόμματος και συνδικαλιστικού κινήματος. Αλλά δεν περιμένω και πολλά από κάποιον που συσχετίζει το ξύλο με τις απόψεις. Να βάλουμε και τον Ψωμιάδη πρύτανη και πόρνες στους διαδρόμους να ολοκληρωθεί η εικόνα; Oχι ,δεν μιλας ξεκαθαρα ,πες με ενοχλουν οι ιδεολογιες στις σχολες και κυριως οι πολιτικες .Να ξερουμε με ποιον μιλαμε ρε παιδι μου.Τα περι ξυλου αστα αλλου.Απο οτι φαινεται δεν σε ενοχλει μονο το ξυλο.
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Oχι ,δεν μιλας ξεκαθαρα ,πες με ενοχλουν οι ιδεολογιες στις σχολες και κυριως οι πολιτικες .Να ξερουμε με ποιον μιλαμε ρε παιδι μου.Τα περι ξυλου αστα αλλου. Με ενοχλεί η κάθε είδους επιβολή. Και με ενοχλεί η συσχέτιση σχολής με πολιτικής. Τι δεν κατάλαβες;
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Με ενοχλεί η κάθε είδους επιβολή. Και με ενοχλεί η συσχέτιση σχολής με πολιτικής. Τι δεν κατάλαβες; Ποσο δημοκραρτικο ειναι να απαγορευεται η πολιτικη στο πανεπιστημιο;Τοτε να απαγορευσουμε και τους πολιτικους αρχηγους να πανε να μιλανε;Στο εξωτερικο πως γινεται;Αλλα εκει κανεις δεν θα ελεγε τετοια πραγματα ειδικα επι 50 σελιδες.
astrat Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Γιατι στα σχολεια που τα σπανε στις απεργειες υπαρχει ασυλο;Εισαι σιγουρος οτι θα τους πιασουν; Δε λέω ότι είναι η πανάκεια, λέω γιατί πιστεύω ότι ο πολύς κόσμος θέλει να καταργηθεί. Από εκεί και πέρα καταλαβαίνω ότι θέλετε να υπάρχει ένας χώρος που δεν μπορεί και θεσμοθετημένα να μπει η αστυνομία, ειλικρινά το καταλαβαίνω. Είτε γιατί κάποιοι νιώθουν ότι κινδυνεύουν να φιμωθούν εκτός ασύλου, είτε για πρέπει να υπάρχει ένας μέρος να κρυβόμαστε μετά από 'ντου' σε κλούβα, είτε γιατί έτσι βρε παιδί μου, είναι μια νίκη απέναντι στο 'σύστημα'. Σαφώς υπάρχουν και άλλοι λόγοι.
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Με ενοχλεί η κάθε είδους επιβολή. Και με ενοχλεί η συσχέτιση σχολής με πολιτικής. Τι δεν κατάλαβες; Ρε μαν μην επιμένεις, αν διαβάσεις το νήμα θα δείς οτι είναι ένα μάτσο αντιφάσεις και ασυναρτησίες. Φιλικά σου το λέω για γα μην χάσεις το χρόνο σου.
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ποσο δημοκραρτικο ειναι να απαγορευεται η πολιτικη στο πανεπιστημιο;Τοτε να απαγορευσουμε και τους πολιτικους αρχηγους να πανε να μιλανε;Στο εξωτερικο πως γινεται;Αλλα εκει κανεις δεν θα ελεγε τετοια πραγματα ειδικα επι 50 σελιδες. Όταν αυτή επιβάλλεται και επηρρεάζει αρνητικά το πανεπιστήμιο και τους φοιτητές, θα σε αφήσω να κρίνεις εσυ αν είναι δημοκρατικό να την απομακρύνουμε ή όχι. Δεν μιλάμε δα και για συλλόγους φοιτητών με κοινά ενδιαφέροντα που κάνουν debates και μαζεύονται για καφέ και ως εκεί. Μήπως τελικά θέλεις να εντάξουμε την πολιτική και στα γυμνάσια; Αυτά τα ολίγα γιατί κάποιοι δουλεύουν κιόλας. Τα λέμε onair.
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Κοιταξτε παιδακια αν η συζητηση γινει στα επιπεδα ,οτι εμενα δεν μου αρεσει η πολιτικη στο πανεπιστημιο .Παρολο που ειναι θεσμοθετημενο δικαιωμα γιατι ετσι θελω .Πειτε μου το να το ξερω ,μην καθομαι να συζηταω αδικα ..
μαφαλντα Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Κοιταξτε παιδακια αν η συζητηση γινει στα επιπεδα ,οτι εμενα δεν μου αρεσει η πολιτικη στο πανεπιστημιο .Παρολο που ειναι θεσμοθετημενο δικαιωμα γιατι ετσι θελω .Πειτε μου το να το ξερω ,μην καθομαι να συζηταω αδικα .. Οχι μη φύγεις θα μου λείψεις.
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Παρολο που ειναι θεσμοθετημενο δικαιωμα Όταν το θεσμοθετημένο δικαίωμα σου, επιβληθεί πάνω μου μου με το έτσι θέλω και με ανάλογες διαδικασίες, παραμένει δικαίωμα;
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ρε μαν μην επιμένεις, αν διαβάσεις το νήμα θα δείς οτι είναι ένα μάτσο αντιφάσεις και ασυναρτησίες. Φιλικά σου το λέω για γα μην χάσεις το χρόνο σου. Ενα ματσο αντιφασεις ειστε εσεις που δεν ξερετε που βρισκεστε και τι σας γινεται Αποφασιστετι θελετε ;Να γινει κομμα φασιστων ;Να μην υοαρχουν καθολου κομματα στις σχολες η οποιαδηποτε πολιτικη η οτιδηοοτε παραταξη .Να ξερουμε τι λεμε . Όταν το θεσμοθετημένο δικαίωμα σου, επιβληθεί πάνω μου μου με το έτσι θέλω και με ανάλογες διαδικασίες, παραμένει δικαίωμα; Αυτο ισχυει και για εσενα .Δεν μπορεις να επιβαλεις να φυγει τελειως κατι επειδη δεν σου αρεσει .Δεν εχεις αυτο το δικαιωμα.
pournaras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ποσο δημοκραρτικο ειναι να απαγορευεται η πολιτικη στο πανεπιστημιο;Τοτε να απαγορευσουμε και τους πολιτικους αρχηγους να πανε να μιλανε;Στο εξωτερικο πως γινεται;Αλλα εκει κανεις δεν θα ελεγε τετοια πραγματα ειδικα επι 50 σελιδες. Φασιστικη παραταξη μπορω να κανω και να μετεχω στις εκλογες;
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Φασιστικη παραταξη μπορω να κανω και να μετεχω στις εκλογες; Μπορεις .
fireflies Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μπορεις . Είσαι σίγουρη? Μήπως καλύτερα να πάει στην Ολλανδία να κάνει κόμμα παιδεραστών?
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Είσαι σίγουρη? Μήπως καλύτερα να πάει στην Ολλανδία να κάνει κόμμα παιδεραστών? Ολλανδια να παει να φερει και τουλιπες .Να βαλουμε στις γλαστρες στην ταρατσα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Φασιστικη παραταξη μπορω να κανω και να μετεχω στις εκλογες; Δεν μπορείς. Το απαγορεύουν τα καταστατικά των φοιτητικών συλλόγων όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα