saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δλδ καταληγουμε οτι για ολα φταινε οι παραταξεις και πρεπει να καταργηθουν .Μαλιστα .Πως το ειχα προβλεψει;Και ολα αυτα γιατι δεν μπορουν να μπουν καποιες αλλες παραταξεις μηπως να καταργησουμε των υπολοιπων;Ολη η συζητηση δεν ειναι για το ασυλο .Ειναι πως θα πεταχτουν εξω οι παραταξεις .Και μονο αυτο ειναι λιγο περιεργο ,ειδικα απο την σκοπια που γινεται..
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Aρα να γινει το δημοκρατικο ,να μπαινει η αστυνομια μεσα να τους δερνει .Για να γλυτωσουμε .Μαλιστα.Υστερα μου λετε για ελευθερη διακινηση ιδεων σε μια χωρα που πολλοι εχουν μεινει στο 70.Τι αστειο.
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Aρα να γινει το δημοκρατικο ,να μπαινει η αστυνομια μεσα να τους δερνει .Για να γλυτωσουμε .Μαλιστα.Υστερα μου λετε για ελευθερη διακινηση ιδεων σε μια χωρα που πολλοι εχουν μεινει στο 70.Τι αστειο. Παρέπεμψέ με στο κομμάτι όπου ειπώθηκε κάτι τέτοιο.
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Παρέπεμψέ με στο κομμάτι όπου ειπώθηκε κάτι τέτοιο. Πως αλλιως συνδεεται το να μπαινει μεσα η αστυνομια με το να βγουν τα κομματα απο τα πανεπιστημια.Να τους εκφοβισει η να τους δειρει για να τους βγαλει .Αυτο σου ελειπε να το ελεγες κιολα .Προσθεση ξερουμε να κανουμε .1 και 1 ,2 .Αρα σαφως και υπαρχει λογος που καποιοι θελουν την αστυνομια μεσα στις σχολες .Για να διωχνει οσους δεν θελουν μεσα.Κατα τα αλλα ελευθερη διακινηση ιδεων ,ελευθερια του λογου και κουραφεξαλα.
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 (1) Για να διωχνει οσους δεν θελουν μεσα.Κατα τα αλλα ελευθερη διακινηση ιδεων ,(2) ελευθερια του λογου και κουραφεξαλα. (3) Πως αλλιως συνδεεται το να μπαινει μεσα η αστυνομια με το να βγουν τα κομματα απο τα πανεπιστημια. (1) Πρέπει να προσδιορίσεις το πως ορίζεις το "δεν τους θέλουν μέσα" και το ποιούς αναφέρεσαι. Εσύ τόσες σελίδες επιμένεις πως έχουμε πρόβλημα με όσους διαμαρτύρονται για την καρέτα-καρέτα. Αλλά κατα τα άλλα μας καταλαβαίνεις. Για τελευταία φορά, γιατί έχω την εντύπωση πως μιλάω σε άνθρωπο και όχι σε τοίχο. (2)Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών που έχουμε κάνει όλοι καραμέλα προϋποθέτει δημοκρατικές διαδικασίες. Δεν μπορείς να μιλάς για διακίνηση ιδεών και ελευθερία και ταυτόχρονα να προσβάλλεις ή καταπατάς την ελευθερία του διπλανού σου. Όσο συμβαίνουν γεγονότα όπως αυτά που παρέθεσα εδώ, δεν έχουμε πια να κάνουμε με ελεύθερη διακίνηση ιδεών αλλά με επιβολή αυτών. Όσο λοιπόν κάποιοι χρησιμοποιούν τέτοιες τακτικές, (3) είτε είναι ολόκληρο κόμμα είτε παρακομματικοί είτε ανεξάρτητοι φοιτητές εγώ δεν τους θέλω μέσα. Αν αυτό με κάνει αντιδημοκράτη η φασίστα μάλλον έχεις μπλέξει τις έννοιες.
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 (1) Πρέπει να προσδιορίσεις το πως ορίζεις το "δεν τους θέλουν μέσα" και το ποιούς αναφέρεσαι. Εσύ τόσες σελίδες επιμένεις πως έχουμε πρόβλημα με όσους διαμαρτύρονται για την καρέτα-καρέτα. Αλλά κατα τα άλλα μας καταλαβαίνεις. Για τελευταία φορά, γιατί έχω την εντύπωση πως μιλάω σε άνθρωπο και όχι σε τοίχο. (2)Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών που έχουμε κάνει όλοι καραμέλα προϋποθέτει δημοκρατικές διαδικασίες. Δεν μπορείς να μιλάς για διακίνηση ιδεών και ελευθερία και ταυτόχρονα να προσβάλλεις ή καταπατάς την ελευθερία του διπλανού σου. Όσο συμβαίνουν γεγονότα όπως αυτά που παρέθεσα εδώ, δεν έχουμε πια να κάνουμε με ελεύθερη διακίνηση ιδεών αλλά με επιβολή αυτών. Όσο λοιπόν κάποιοι χρησιμοποιούν τέτοιες τακτικές, (3) είτε είναι ολόκληρο κόμμα είτε παρακομματικοί είτε ανεξάρτητοι φοιτητές εγώ δεν τους θέλω μέσα. Αν αυτό με κάνει αντιδημοκράτη η φασίστα μάλλον έχεις μπλέξει τις έννοιες. Toσες σελιδες η συζητηση φευγει απο το ασυλο και παει στις πολιτικες παραταξεις ,το ποσο κακο κανουν και οτι πρεπει να φυγουν απο τις σχολες .Αναμεσα σε ολα αυτα ακουγονται και καποιες χαζες δικαιολογιες τυπου η αφισοκολληση ,λες και αν καταργηθει το ασυλο θα σταματησουν να κολλαν αφισες στους τοιχους.Και σε ρωταω τι σχεση εχει η εισοδος των αστυνομικων στο πανεπιστημιο με τις κομματικες παραταξεις;Τις γενικοτητες να τις αφησεις εξω .Να απαντησεις σε αυτο που σε ρωταω.Πες ξεκαθαρα θελω να μπει η αστυνομια και να τους πεταξει εξω να δουμε ποιος ειναι ο δημοκρατικος .Τα απεξω ,απεξω και οι δικαιολογιες τυπου εγω υπερασπιζομαι την δημοκρατια αρα αφου δαρθηκαν μια φορα μπειτε μεσα και διαλυστε τους ,νομιζω ειναι για παιδια .Και δεν μιλας σε παιδια .Κατα τα αλλα γιατι μιλουσατε απεξω απεξω;Γιατι αυτο δεν λεγετε ευθεως.Ειδικα ,οταν χρησιμοποιεις ως δικαιολογια οτι το κανεις για να προστατευσεις την δημοκρατια.
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Toσες σελιδες η συζητηση φευγει απο το ασυλο και παει στις πολιτικες παραταξεις ,το ποσο κακο κανουν και οτι πρεπει να φυγουν απο τις σχολες Όσο είναι μέρος του προβλήματος ναι. Και σε ρωταω τι σχεση εχει η εισοδος των αστυνομικων στο πανεπιστημιο με τις κομματικες παραταξεις; Πέραν από αυτό: Όσο λοιπόν κάποιοι χρησιμοποιούν τέτοιες τακτικές, (3) είτε είναι ολόκληρο κόμμα είτε παρακομματικοί είτε ανεξάρτητοι φοιτητές εγώ δεν τους θέλω μέσα. Τι παραπάνω χρειάζεσαι δηλαδή προκειμένου να σκεφτείς οτι κάποια άτομα και καταστάσεις δεν έχουν καμία σχέση με την εκπαίδευση; Αν αύριο στη δουλειά σου ο χ/ψ συνδικαλιστής χρησιμοποιήσει τα ίδια μέσα δεν θα ήθελες την απομάκρυνσή του; Τα απεξω ,απεξω και οι δικαιολογιες τυπου εγω υπερασπιζομαι την δημοκρατια αρα αφου δαρθηκαν μια φορα μπειτε μεσα και διαλυστε τους ,νομιζω ειναι για παιδια. Μάλιστα. Το να μην γουστάρω να πέφτει ξύλο στην σχολή μου είναι δικαιολογία για παιδιά. Είμαστε που είμαστε μπουρδέλο παντού, τι σε νοιάζει βρε αδερφέ αν είναι και οι σχολές μας έτσι. Και πάλι υποθετικά, αν τυχόν σε κάποια συνέλευση έτρωγες ξύλο θα πίστευες και πάλι πως είναι "δικαιολογίες" "για παιδιά";
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Όσο είναι μέρος του προβλήματος ναι. Πέραν από αυτό: Τι παραπάνω χρειάζεσαι δηλαδή προκειμένου να σκεφτείς οτι κάποια άτομα και καταστάσεις δεν έχουν καμία σχέση με την εκπαίδευση; Αν αύριο στη δουλειά σου ο χ/ψ συνδικαλιστής χρησιμοποιήσει τα ίδια μέσα δεν θα ήθελες την απομάκρυνσή του; Μάλιστα. Το να μην γουστάρω να πέφτει ξύλο στην σχολή μου είναι δικαιολογία για παιδιά. Είμαστε που είμαστε μπουρδέλο παντού, τι σε νοιάζει βρε αδερφέ αν είναι και οι σχολές μας έτσι. Και πάλι υποθετικά, αν τυχόν σε κάποια συνέλευση έτρωγες ξύλο θα πίστευες και πάλι πως είναι "δικαιολογίες" "για παιδιά"; Αν κσποιοι εχουν διαφωνιες και δερνονται να τους απαγορευσεις να δερνονται .Το να τους πεταξεις εξω γενικα για να μην υπαρχουν καν οι διαφωνιες τους μαλλον σε ποναει χερι ,κοψε χερι ,μου φερνει .Και νομιζω οτι πρεπει να αρχισεις να μιλας πιο ξεκαθαρα. Η σχολη πρεπει να ειναι μονο για μελετη .Απαγορευονται οι αποψεις καθε ειδους .Και οσοι εχουν αποψη ,φερτε την αστυνομια και πεταξτε τους εξω .Γιατι υπαρχει κινδυνος να τσακωθουν και να δαρθουν .Μιλαμε για την καλυτερη δικαιολογια ever .Μιλα ξεκαθαρα να σε καταλαβαινουμε .το να κσνουμε 50 σελιδες για να πεις κατι ,δεν σε τιμα καθολου ως συνομιλητη. Εφοσον καταλαβαινατε πολυ καλα τι εννοουσα με το διακινηση ιδεων .Το εδειξες με το παραδειγμα με την καρετα ,καρετα γιατι με ρωτουσες τοσες σελιδες;Την κολοκυθια παιζαμε;
pournaras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Aρα να γινει το δημοκρατικο ,να μπαινει η αστυνομια μεσα να τους δερνει .Για να γλυτωσουμε .Μαλιστα.Υστερα μου λετε για ελευθερη διακινηση ιδεων σε μια χωρα που πολλοι εχουν μεινει στο 70.Τι αστειο. Συνεχιζεις να κανεις τον κινεζο στην ερωτηση μου (και του Τουφα), ωστε να διευκρινισεις τι ειναι αυτες οι ελευθερες ιδεες, και να παραθεσεις 2-3, οι οποιες ιδεες, με την καταλυση του ασυλου δεν μπορουν να διακινηθουν.
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Συνεχιζεις να κανεις τον κινεζο στην ερωτηση μου (και του Τουφα), ωστε να διευκρινισεις τι ειναι αυτες οι ελευθερες ιδεες, και να παραθεσεις 2-3, οι οποιες ιδεες, με την καταλυση του ασυλου δεν μπορουν να διακινηθουν. Ρωτα τον Ακπε ,απαντησε πριν απο λιγο.. Εφοσον ,τα πανεπιστημια ειναι χωρος μονο για μαθηση και οι αφισοκλλησεις ,τα ασχετα γενικα αποπροσονατολιζουν και ενοχλουν πεταξτε εξω και οσους διαμαρτυρονται για την καρετα ,καρετα .Πχ.Μια χαρα παραδειγμασ για την ελευθερη διακινηση ιδεων .Ευχαριστω τον Ακπε που μου το ειπε .
astrat Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αν κσποιοι εχουν διαφωνιες και δερνονται να τους απαγορευσεις να δερνονται .Το να τους πεταξεις εξω γενικα για να μην υπαρχουν καν οι διαφωνιες τους μαλλον σε ποναει χερι ,κοψε χερι ,μου φερνει .Και νομιζω οτι πρεπει να αρχισεις να μιλας πιο ξεκαθαρα. Η σχολη πρεπει να ειναι μονο για μελετη .Απαγορευονται οι αποψεις καθε ειδους .Και οσοι εχουν αποψη ,φερτε την αστυνομια και πεταξτε τους εξω .Γιατι υπαρχει κινδυνος να τσακωθουν και να δαρθουν .Μιλαμε για την καλυτερη δικαιολογια ever .Μιλα ξεκαθαρα να σε καταλαβαινουμε .το να κσνουμε 50 σελιδες για να πεις κατι ,δεν σε τιμα καθολου ως συνομιλητη. Ο περισσότερος κόσμος χαλιέται με τη καταστροφή περιουσίας, είτε μέσα στο ίδιο το πανεπιστήμιο είτε έξω από αυτό. Αν για παράδειγμα μιλούσαμε για άσυλο σε μια 2η π.χ. βίλα Αμαλίας που τα περιουσιακά στοιχεία που υπάρχουν μέσα δεν είναι δημόσια νομίζω ότι πολύ λιγότερος κόσμος θα διαμαρτυρόταν.
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ο περισσότερος κόσμος χαλιέται με τη καταστροφή περιουσίας, είτε μέσα στο ίδιο το πανεπιστήμιο είτε έξω από αυτό. Αν για παράδειγμα μιλούσαμε για άσυλο σε μια 2η π.χ. βίλα Αμαλίας που τα περιουσιακά στοιχεία που υπάρχουν μέσα δεν είναι δημόσια νομίζω ότι πολύ λιγότερος κόσμος θα διαμαρτυρόταν. Γιατι στα σχολεια που τα σπανε στις απεργειες υπαρχει ασυλο;Εισαι σιγουρος οτι θα τους πιασουν;
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Και νομιζω οτι πρεπει να αρχισεις να μιλας πιο ξεκαθαρα.[...].Μιλα ξεκαθαρα να σε καταλαβαινουμε .το να κσνουμε 50 σελιδες για να πεις κατι ,δεν σε τιμα καθολου ως συνομιλητη. Εγώ ξεκάθαρα μιλάω. Αν εσύ κυνηγάς φαντάσματα και λόγω έλλειψης επιχειρημάτων προσπαθείς να γαντζωθείς όπου βρείς, είναι δικό σου θέμα. Αν κσποιοι εχουν διαφωνιες και δερνονται να τους απαγορευσεις να δερνονται .Το να τους πεταξεις εξω γενικα για να μην υπαρχουν καν οι διαφωνιες τους μαλλον σε ποναει χερι ,κοψε χερι ,μου φερνει . Την τελευταία φορά που τσέκαρα, το ξύλο απαγορεύεται. Όχι από εμένα, από τους νόμους. Αν είναι να το επιτρέψουμε παντού, που να μπλέκεις τώρα με διαλόγους, νομοτυπίες και τα ρέστα; Δωσ'του δυο-τρείς μπουνιές εκει πέρα να τελειώνεις. Έτσι; Μάλλον κάποιος άλλος δεν μιλά ξεκάθαρα. Η σχολη πρεπει να ειναι μονο για μελετη .Απαγορευονται οι αποψεις καθε ειδους .Και οσοι εχουν αποψη ,φερτε την αστυνομια και πεταξτε τους εξω .Γιατι υπαρχει κινδυνος να τσακωθουν και να δαρθουν .Μιλαμε για την καλυτερη δικαιολογια ever Όχι, πρέπει να είναι φυτώριο κάθε κόμματος και συνδικαλιστικού κινήματος. Αλλά δεν περιμένω και πολλά από κάποιον που συσχετίζει το ξύλο με τις απόψεις. Να βάλουμε και τον Ψωμιάδη πρύτανη και πόρνες στους διαδρόμους να ολοκληρωθεί η εικόνα; Ρωτα τον Ακπε ,απαντησε πριν απο λιγο.. Εφοσον ,τα πανεπιστημια ειναι χωρος μονο για μαθηση και οι αφισοκλλησεις ,τα ασχετα γενικα αποπροσονατολιζουν και ενοχλουν πεταξτε εξω και οσους διαμαρτυρονται για την καρετα ,καρετα .Πχ.Μια χαρα παραδειγμασ για την ελευθερη διακινηση ιδεων .Ευχαριστω τον Ακπε που μου το ειπε . Μάλιστα. Αυτό είπα ε; Hint: (1) Πρέπει να προσδιορίσεις το πως ορίζεις το "δεν τους θέλουν μέσα" και το ποιούς αναφέρεσαι. Εσύ τόσες σελίδες επιμένεις πως έχουμε πρόβλημα με όσους διαμαρτύρονται για την καρέτα-καρέτα. Αλλά κατα τα άλλα μας καταλαβαίνεις. Μάλλον τελικά όντως δεν καταλαβαίνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα